Investiții în metale prețioase

METALE PREȚIOASE

Vă putem oferi un serviciu de comercializare a metalelor prețioase

Puteți cumpăra, vinde, stoca și livra metale prețioase precum aurul, argintul, paladiu și platina, sub formă de lingouri sau monede. Cele mai recente prețuri de tranzacționare sunt actualizate în mod regulat. Se percepe o taxă fixă ​​pentru tranzacțiile de 5000 USD sau mai mici. Înainte de a cumpăra metal, trebuie deschis un cont bancar personal sau de afaceri cu fonduri depuse în contul disponibil pentru cumpărare.

Deținerea de metale prețioase vă poate proteja activele de inflație (instabilitatea monedelor de hârtie).

investing in precious metals
investing in precious metals

DEPOZITARE

Depozitarea și livrarea de lingouri și monede

Metalele prețioase sunt depozitate în seifuri autorizate și de securitate din Elveția. Seifurile sunt asigurate împotriva fraudei, dezastrelor naturale și jafurilor. Taxele de depozitare sunt calculate lunar ca procent din valoarea de piata a metalelor pretioase. Taxa de depozitare se calculează în luna curentă pentru luna precedentă, în funcție de valoarea metalului în prima zi a lunii.

Livrarea de lingouri și monede este posibilă oriunde în lume în orice moment și este supusă plății costurilor de tranzit și a taxelor în țara de destinație finală.

Află ce altceva putem face pentru tine…

IMPRESII CLIENT

Ce cred clienții noștri despre cooperarea cu noi

Servirea clienților noștri, inclusiv corporații, firme de capital privat, organizații guvernamentale, este un privilegiu pentru noi.