Coat of arms of Delaware

Deschiderea unei companii offshore în Delaware

ÎNREGISTRAREA FIRMEI

Delaware SUA - info

Deschiderea LLC (SRL) în Delaware-SUA este un mod inteligent și profitabil pentru o afacere internațională. La deschiderea SRL, niciun membru sau director al unei companii nu răspunde personal pentru orice fel de datorie sau obligație a societății și nu este reponsabil cu proprietatea sa particulară.

Tipuri de comapnii similare pot fi DOO în Serbia/Croatia/Bosnia și Herțegovinom, GmbH în Germania, Ltd. în Anglia.

DOUA MODALITAȚI DE FORMARE LLC

Vă oferim doua modalitați de formare llc care se diferențiază dupa gradul de particularitate:

Prima modalitate

Prima modalitate permite ca numele dumneavoastră. (numele companiei și membrii pe care ni-i furnizați) să fie pe lista „Certificat de formare”, oferindu-vă posibilitatea de a vedea că sunteți proprietarul companiei. Datele nu sunt publicate oficial și singura modalitate posibilă de obținere a acestora este să se comande o copie a „Confirmării formării”, care poate fi emisă numai de către Registratorul corporativ al din Delaware.

Delaware company registration
Delaware company registration

Oricine poate

Oricine poate solicita informații despre starea companiei (pentru orice companie din America) și pot obține date oficiale (când este înregistrată, dacă este activă, dacă a fost plătită o taxă de franciză …). Nu este ușor să faceți rost de astfel de informații, însă este posibil. O altă modalitate de formare a societății oferă posibilitatea publicării unui „certificat de formare” fără numele membrilor societății și, din moment ce este singurul document public, nu există posibilitatea ca cineva să obțină informații despre structura de proprietate a companiei. În acest mod de deschidere, împreună cu documentele companiei, veți obține câteva documente care dovedesc dreptul de proprietate asupra companiei și care vă permit gestionarea companie. Aceste documente adiționale nu sunt publice și sunt emise de un agent înregistrat în SUA, care se ocupă de legalitatea înregistrării firmei, iar documentele sunt autentificate printr-un sigiliu notar și o verificare apostilă, ceea ce confirmă veridicitatea și autenticitatea acestora.

CARACTERISTICI

Care sunt principalele avantaje ale formării unui INC sau LLC în Delaware?

PASI IN INFIINTAREA FIRMEI

Pentru a incepe procedura de instituire a companiei în cipru, vă rugăm să ne livrați urmatoarele acte:

Deschiderea unui cont bancar

Indiferent de jurisdicția pe care o alegeți, vă putem ajuta să deschideți un cont bancar. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați pagina noastră de conturi bancare.

PREȚURI

LISTA DE PRETURI

Prețul depinde de tipul de serviciu pe care doriți să îl utilizați

Află ce altceva putem face pentru tine…

ÎNTREBĂRI

Întrebări frecvente

Delaware este Statul Federal din Statele Unite și este situat în partea de nord-est a Statelor Unite. La 7 decembrie 1787, Delaware a devenit primul stat Federal care a ratificat Constituția Statelor Unite și de atunci a fost numit „primul stat”.

A patra și, în același timp, ultima și actuală Constituție a statului federal din Delaware a fost adoptată în 1897 și este garantată de puterea judecătorească, executivă și legislativă în statul federal.

Adunarea Generală a Adunării de Stat din Delaware este formată din Camera Reprezentanților a Congresului cu 41 de membri și Senatul cu 21 de membri. Adunarea Generală se află în orașul Dover care este și capital acestui stat.

Legea Delaware este considerate ca una dintre cele mai flexibile din Statele Unite și oferă o mare libertate corporațiilor să își aranjeze în mod independent organizarea internă. Din acest motiv, un număr mare de companii au fost înființate în Delaware, inclusiv 60% din toate companiile din New York Stock Exchange.

Delaware LLC este cel mai flexibil tip de asociație de afaceri din lume. Acesta este motivul din cauza carui entitatea LLC a devenit cea mai populară formă de încorporare în rândul oamenilor de afaceri din întreaga lume. Structura companiei și regulile de efectuare a acesteia sunt cuprinse într-un document numit „Acordul LLC”, elaborat de fondatorii companiei. Aceasta înseamnă că termenii și regulile pe care se va forma compania vor fi dictate de fondatori. Acesta este cel mai mare beneficiu al unei companii LLC în legătură cu orice alt tip de companie.

O companie LLC cu un membru nu este considerată o corporație și, ca atare, nu este supusă impozitării în Statele Unite. În cazul societăților cu un singur membru, se aplică așa-numita „impozitare tranzitorie”. Acest tip de impozitare implică faptul că societatea însăși nu este impozitată ci proprietarul final al societății. Încît proprietarul companiei nu este rezidentă al Statelor Unite, nu este un contribuabil și, prin urmare, nu plătește niciun fel de impozit în Statele Unite.

Serviciul nominat este alcătuit dintr-un Membru nominalizat (acționar) și un Manager nominalizat (Director). Serviciul nominalizat corporativ și individual este disponibil în afara Statelor Unite.

Contabilitatea și revizia la Delaware nu sunt necesare. Companiile din Delaware nu au obligația de a prezenta rapoarte privind contabilitatea, auditul sau prezentarea situațiilor financiare. Însa există o obligație de stocare internă a tuturor facturilor de intrare și ieșire și a extraselor bancare (evidența internă). Raporturile financiare sunt depuse numai în cazul în care societatea realizează profituri pe teritoriul Statelor Unite.

  • Certificat de formare
  • Confirmarea unei persoane autorizate
  • Acord LLC
  • Minutele primei întâlniri
  • Certificat de proprietate

Precum nu este necesară înscrierea proprietarului societății pe certificatul de formare, legea din Delaver protejează identitatea proprietarului. Identitatea proprietarului companiei poate fi obținută numai printr-o hotărâre judecătorească.

Numele companiei SRL trebuie să se încheie cu abrevierea SRL sau S.R.L. sau cu cuvintele „Societate cu răspundere limitată”. Dacă numele companiei conține cuvinte într-o limbă străină, trebuie să fie prezentată o traducere în limba engleză. Numele companiei nu poate fi identic cu numele companiei care deja există în registru.

Pentru companiile din Delaver putem asista în cazul aplicări de deschidere a contului la nivel mondial. Băncile cu care cooperăm sunt instituții financiare de încredere cu o mare experiență în deschiderea și gestionarea conturilor private și corporative. Clientii nostri beneficiaza de suport excelent pentru clienti, online banking, VISA si Master Cards, precum si alte servicii precum factoring, transfer valutar, cont de economii si alte servicii bancare specializate.

IMPRESII CLIENT

Ce cred clienții noștri despre cooperarea cu noi

Servirea clienților noștri, inclusiv corporații, firme de capital privat, organizații guvernamentale, este un privilegiu pentru noi.

Sunați-ne și vom începe procesul de deschidere a unei companii astăzi sau programați o consultație dacă aveți îndoieli

FORMULAR DE CONTACT

Pentru mai multe informații s-au să faceți o comandă, vă rugăm să completați următoarele: