Contul Bancar

CORPORATIV

CONTUL BĂNCI CORPORATIV

Indiferent de tipul de afacri de care vă ocpați, este necesar să vă deschideți un cont bancar corporativ pentru afacerea dvs. precum a-ți putea diferenția venitul companiei dvs. de venitul dvs. personal. Deschiderea conturilor corporative sunt unui dintre pașii cei mai dificili în procesul de afaceri offshore global, astfel încât asistența unei agenții specializate sau a unei personae înregistrate care se ocupa de astfel de chesti, este necesară pentru a finaliza întregul proces de deschidere a contului.

Băncile cu care cooperăm sunt instituții financiare de încredere cu o mare experiență în deschiderea și gestionarea conturilor private și corporative.

Clienții noștri beneficiaza de suport excelent pentru clienți, online banking, VISA si Master Cards, precum si alte servicii precum factoring, transfer valutar, cont de economii si alte servicii bancare specializate. Asistăm clienții noștri în aplicații pentru a deschide un cont bancar în Cipru, Ungaria, Macedonia, Letonia, Slovenia, Elveția, Hong Kong, St. Vincent și EAU (în unele cazuri, să ofere un pachet de servicii de competență + cont bancar).

Deschiderea unui cont bancar

Indiferent de jurisdicția pe care o alegeți, vă putem ajuta să deschideți un cont bancar. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați pagina noastră de conturi bancare.

PRIVAT

CONTUL BANCAR PRIVAT

Un cont bancar privat este un termen relativ folosit pentru a face o diferență în ceea ce privește conturile bancare corporative. Pentru persoanele fizice, un cont bancar privat aduce un mare număr de beneficii, toate pentru o mai bună gestionare a banilor. Persoanele fizice beneficiază de un nivel ridicat de servicii personalizate, fiecare client are numit un asistent personal, cu scopul de a proteja și investi în continuare și de a dispune de resurse financiare.

Băncile cu care cooperăm sunt instituții financiare de încredere cu o mare experiență în deschiderea și gestionarea conturilor private și corporative. Clientii nostri beneficiaza de suport excelent pentru clienti, online banking, VISA si Master Cards, precum si alte servicii precum factoring, transfer valutar, cont de economii si alte servicii bancare specializate.

Oferim clienților noștri o cerere de deschidere a conturilor bancare în Cipru, Ungaria, Macedonia, Letonia, Slovenia, Elveția, Hong Kong, Saint Vincent și Emiratele Arabe Unite (în unele cazuri, oferim o jurisdicție de serviciu + cont bancar).

IMPRESII CLIENT

Ce cred clienții noștri despre cooperarea cu noi

Servirea clienților noștri, inclusiv corporații, firme de capital privat, organizații guvernamentale, este un privilegiu pentru noi.