Coat of arms of Belize

Deschiderea unei companii offshore în Belize

ÎNREGISTRAREA FIRMEI

Beneficiile de înregistrare a unei societăți nerzidente în Belizate

Belize IBC este o societate cu răspundere limitată scutită de controalele fiscale și de schimb valutar, înființată în temeiul legilor din Belize. Toate activitățile sale comerciale și profiturile trebuie să fie realizate în afara Belizei, prin care compania continuă să realizeze toate beneficiile în conformitate cu legea. Belize IBC utilizează adesea persoane fizice pentru a cumpăra și închiria proprietaților, planificarea bunurilor, optimizarea fiscală, trusturilor și a companiilor internaționale în tranzacțiile transfrontaliere.

CARACTERISTICILE

Caracteristicile de bază ale Belize ibc sînt:

LISTA DOCUMENTELOR

Lista documentelor care o să fie obținute in cazul instituiri companiei srl

Deschiderea unui cont bancar

Indiferent de jurisdicția pe care o alegeți, vă putem ajuta să deschideți un cont bancar. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați pagina noastră de conturi bancare.

PREȚURI

LISTA DE PRETURI

Prețul depinde de tipul de serviciu pe care doriți să îl utilizați

Află ce altceva putem face pentru tine…

ÎNTREBĂRI

Întrebări frecvente

Belize este un stat pe coasta de est a Americii Centrale. Belize este considerată o națiune din America Centrală și Caraibe, cu legături strânse cu America Latină și Caraibe. Belize este membru al diferitelor organizații mondiale, cum ar fi CARICOM, CELAC, SICA …

Belize face parte din Commonwealth, iar regina Elisabeta a II-a este condusă oficial de stat. Belize este o democrație parlamentară reprezentată de guvernator propusă de primul-ministru. Guvernatorul trebuie să fie de naționalitate Beliyazin.

IBC – Compania Internațională de Afaceri este cea mai comună formă de așa-numite companii offshore, care sunt utilizate în întreaga lume. Fiecare paradis fiscal are o versiune proprie a IBC.

IBC este o companie privată care este autorizată să opereze în întreaga lume. IBC a fost scutită de platirea impozitelor în jurisdicții în care se stabilește un grad ridicat de protecție a vieții private.

Belize IBC pot fi formate pe baza legislației „Belize Act International Business Companies“, care a fost inițial adoptată în 1990 și modificată în 2000. Această lege este considerată una dintre cele mai avansate legi care guvernează afacerile offshore. Belize IBC este ideal pentru investiții financiare și investiții financiare internaționale.

Companiile înregistrate în Belize sunt scutite de toate taxele de grădină, dividende, venituri, câștiguri, compensare și toate tipurile de venituri și câștiguri de capital. De asemenea, nu există impozit pe proprietate, moștenire sau cadou.

Serviciul nominanalizat constă dintr-un director desemnat și un acționar. Un serviciu de nominalizare corporativă și privată este disponibil la Belize.

Companiile în Belize nu au obligația de a prezenta rapoarte privind contabilitatea, revizia sau prezentarea situațiilor financiare. Cu toate acestea, există o obligație de stocare internă a facturilor de intrare și ieșire și extrasele de cont (contabilitate internă). Nu trebuie păstrată evidența internă la Belize. Locul unde se păstrează contabilitatea va fi determinat de client și nu este disponibil publicului.

  • Certificat de formare
  • Memorandum și Statut
  • Numirea Directorilor și a Acționarilor
  • Certificatul de share

Confidențialitatea este unul dintre cele mai mari avantaje ale companiilor din Belize. În momentul înființării, nu sunt disponibile informații publice, inclusiv proprietari, directori și proprietari finali. Aceste informații sunt furnizate numai de un agent înregistrat care este obligat din punct de vedere legal să nu dezvăluie informațiile.

Singurul document pus la dispoziția publicului este Memorandumul și Actul Constitutiv

Companiile Belize nu pot fi înregistrate sub numele identic sau similar cu o companie din Belize. De asemenea, în Belize este posibilă rezervarea denumirii, Registrul va respinge numele în cazul în care acesta a fost deja rezervat.

Cuvintele care sunt interzise și nu trebuie să fie plasate în numele companiei sunt: ​​„Building Society“, „Chamber of Commerce“, „Chartered“, „Cooperative“, „Imperial“, „municipal“, „Royal“, sau cuvintele unui sens similar.

De asemenea, fără o licență adecvată nu este posibilă korstiti următoarele cuvinte: „Asigurare“, „Banca“, „Asigurare“, „Trust“.

Pentru companiile din Belize, putem ajuta cu o cerere de deschidere a contului la nivel mondial. Băncile cu care cooperăm sunt instituții financiare de încredere cu o mare experiență în deschiderea și gestionarea conturilor private și corporative. Clientii noștri beneficiaza de suport excelent pentru clienti, online banking, VISA si Master Cards, precum si alte servicii precum factoring, transfer valutar, cont de economii si alte servicii bancare specializate.

IMPRESII CLIENT

Ce cred clienții noștri despre cooperarea cu noi

Servirea clienților noștri, inclusiv corporații, firme de capital privat, organizații guvernamentale, este un privilegiu pentru noi.

Sunați-ne și vom începe procesul de deschidere a unei companii astăzi sau programați o consultație dacă aveți îndoieli

FORMULAR DE CONTACT

Pentru mai multe informații s-au să faceți o comandă, vă rugăm să completați următoarele: