Coat of arms of Belize

Otvaranje offshore tvrtke u Belizeu

POKRETANJE TVRTKE

Prednosti otvaranja kompanije na Belize-u

Belize IBC je Društvo sa Ograničenom Odgovornošću oslobođeno poreza i devizne kontrole, osnovano prema zakonima na Belizeu. Sve njegove poslovne aktivnosti i ostvareni profit moraju biti provedeni izvan Belizea pri čemu kompanija i dalje ostvaruje sve pogodnosti u skladu sa zakonom. Belize IBC često koriste pojedinci za kupovinu i lizing imovine, imovinsko planiranje, optimizaciju poreza, trust-a kao i međunarodne kompanije u prekograničnim transakcijama.
KARAKTERISTIKE

Koje su to karakteristike Belize IBC pročitajte u nastavku:

KORACI U OSNIVANJU TVRTKE

Popis dokumentacije koja se dobiva po osnivanju poduzeća

Otvaranje bankovnog računa

Za Belize IBC također vam možemo pomoći pri otvaranju bankovnog računa. Za više informacija posjetite našu stranicu Bankovni računi.

CIJENIK

CIJENE USLUGA

Cijena ovisi o vrsti usluge koju želite koristiti

Saznajte što još možemo učiniti za vas…

PITANJA

Često postavljana pitanja

Belize je država na istočnoj obali Srednje Amerike. Belize se smatra srednjoameričkom i karipskom nacijom s jakim vezama s regijom Latinske Amerike i Kariba. Belize je član raznih svjetskih organizacija, kao što su CARICOM, CELAC, SICA…

Belize je dio Commonwealtha, a kraljica Elizabeta II je službeni šef države. Belize je parlamentarna demokracija koju predstavlja guverner kojeg imenuje premijer. Guverner mora biti državljanin Belizea.

IBC – International Business Company je najčešći oblik tzv. offshore tvrtki koji se koristi diljem svijeta. Svaka porezna oaza ima svoju verziju IBC-a.

IBC je privatna tvrtka kojoj je dopušteno poslovati u cijelom svijetu. IBC je oslobođen plaćanja poreza u jurisdikciji u kojoj je osnovan i ima visok stupanj zaštite privatnosti podataka vlasnika i direktora.

IBC Belize osnovan je na temelju “Belize International Business Companies Act”, zakona koji je inicijalno usvojen 1990. i izmijenjen 2000. godine. Ovaj zakon se smatra jednim od najnaprednijih zakona koji reguliraju offshore poslovanje. Belize IBC su idealni za međunarodno financijsko trgovanje i ulaganja.

Tvrtke registrirane u Belizeu oslobođene su svih poreza, dividendi, prihoda, zarada, naknada i svih vrsta kapitalnih prihoda i dobitaka. Također, nema poreza na nekretnine, nasljedstva ili darove.

Nominirana služba sastoji se od imenovanog direktora i dioničara. Korporativna i privatna usluga imenovanja dostupna je u Belizeu.

Tvrtke u Belizeu nisu dužne podnositi knjigovodstvena izvješća, revizije ili podnositi financijska izvješća. Međutim, postoji obveza internog pohranjivanja svih ulaznih i izlaznih računa te bankovnih izvoda (interno knjigovodstvo). Interno računovodstvo ne mora se voditi u Belizeu. Mjesto gdje će se voditi knjigovodstvo određuje naručitelj i nije dostupno javnosti.

  • Certifikat o Formaciji
  • Memorandum & Statut
  • Prvi zapisnik o imenovanju direktora i dioničara
  • Podijelite Sertifikat

Privatnost je jedna od najvećih prednosti tvrtki u Belizeu. Tijekom osnivanja nikakve informacije nisu dostupne javnosti, uključujući vlasnike, direktore i krajnje vlasnike. Ovi podaci dostupni su samo registriranom agentu, koji je prema zakonu dužan ne otkrivati ​​te podatke.

Jedini dokument dostupan javnosti je Memorandum i Statut

Tvrtke u Belizeu ne mogu se registrirati pod imenom koje je identično ili slično već postojećoj tvrtki u Belizeu. Također, kako je moguće rezervirati ime u Belizeu, Registar će odbiti ime ako je već rezervirano.

Riječi koje su zabranjene i ne smiju se pojavljivati ​​u nazivu tvrtke su: “Building Society”, “Chamber of Commerce”, “Chartered”, “Cooperative”, “Imperial”, “Municipal”, “Royal” ili bilo koja riječ sličnog značenja .

Također, bez odgovarajuće licence nije moguće koristiti riječi: “Assurance”, “Bank”, “Osiguranje”, “Trust”.

Tvrtkama u Belizeu možemo pomoći oko zahtjeva za otvaranje računa u cijelom svijetu. Banke s kojima surađujemo pouzdane su financijske institucije s bogatim iskustvom u otvaranju i vođenju privatnih i korporativnih računa. Naši klijenti imaju izvrsnu korisničku podršku, online bankarstvo, VISA i Master kartice, kao i druge usluge, kao što su faktoring, prijenos valuta, štedni račun i druge specijalizirane bankovne usluge.

DOJMOVI KUPACA

Što naši kupci misle o suradnji s nama

Služiti našim klijentima, uključujući korporacije, privatne investicijske tvrtke, vladine organizacije, za nas je privilegija.

Nazovite nas i već danas ćemo započeti proces pokretanja poslovanja ili zakažite konzultacije ako imate bilo kakvih nedoumica

Poruka

Pišite nam