Coat of arms of Wyoming

Otvaranje offshore tvrtke u Wyomingu USA

WYOMING PODUZEĆA

Info Wyoming USA

Osnivanje LLC (Društvo sa ograničenom odgovornošću – DOO) u Wyomingu je pametan i profitabilan način za razvoj međunarodnog biznisa. Nakon osnivanja LLC tvrtke, vlasnik nije odgovoran osobnom imovinom za bilodifferent koju obvezu tvrtke. Sličan tip tvrtke je GmbH u Njemačkoj, LTD u UK itd… Zahtjevan broj vlasnika i direktora – jedan ili više. Ne postoji ograničenje po pitanju nacionalne pripadnosti vlasnika, osnivača LLC tvrtke.

Naziv tvrtke se mora završavati sa “Limited Liability Company,” “Limited Company,” “Ltd. Co.,” “LC,” “LLC” ili “L.L.C.” Naziv ne smije sadržati termin kojii implicira obavljanje poslovnih aktivnosti drukčijih od onih prikazanih u dokumentu Articles of Organization.

Naziv tvrtke ne smije biti sličan nazivu postojeće LLC tvrtke, tržišne marke ili servisne marke registrirane u državi osnivanja. Upotreba termina “Trust” je zabranjena. Upotreba termina “Academy,” “Education,” “University” i “School” zahtjeva suglasnost nadležne institucije – Ministarstva obrazovanja.

IZVADAK IZ REGISTRA

Koji su to podaci koje izvadak iz matice mora sadržavati, pogledajte ispod:

KORACI U OSNIVANJU TVRTKE

Koji su koraci za osnivanje kompanije u Wyomingu

Kako bi se pokrenuo postupak osnivanja tvrtke na Floridi, potrebno je:

Otvaranje bankovnog računa

Za Wyoming IBC takođe možemo da Vam asistiramo pri otvaranju bankovnog računa. Za više informacija molimo Vas da posetite našu stranicu Bankovni računi.
CIJENIK

CIJENE USLUGA

Cijena ovisi o vrsti usluge koju želite koristiti

Saznajte što još možemo učiniti za vas…

PITANJA

Često postavljana pitanja

Wyoming je savezna država u Sjedinjenim Američkim Državama i nalazi se u njenom sjevernom dijelu. Glavni grad je Cheyenne. Ustav Wyominga jamči saveznoj državi izvršnu, zakonodavnu i sudsku vlast. Zakonodavno tijelo u Wyomingu čini 60 članova Zastupničkog doma kao i 30 članova Senata.

Izvršna vlast je u rukama Guvernera i uključuje tajnika države, revizora, financijskog predstavnika kao i upravitelja javnog obrazovanja. Wyoming nema glavnog poručnika. Umjesto njega, tajnik države obavlja njegov posao.

Wyoming je slabo naseljena država i kao takva ima pravo na samo jednog zastupnika u Zastupničkom domu i ukupno tri elektorska glasa.

Wyoming LLC je najfleksibilniji tip gospodarskog društva na svijetu. To je razlog zbog čega je LLC entitet postao najpopularniji oblik inkorporacije među gospodarstvenicima diljem svijeta. Struktura tvrtke i pravila po kojima ista djeluje su sadržana u dokumentu koji se naziva “LLC Agreement”, a koji sastavljaju osnivači tvrtke. To znači da uvjeti i pravila po kojima će kompanija biti formirana diktiraju osnivači. Ovo je najveća korist LLC kompanije u odnosu na bilo koji drugi tip tvrtke.

LLC s jednim članom se ne smatra korporacijom I kao takav ne podliježe plaćanju poreza u SAD. U slučaju tvrtke sa jednim članom, primjenjuje se takozvano “prolazno oporezivanje”. Ovaj tip oporezivanja podrazumijeva da se ne oporezuje sama kompanija već krajnji vlasnik tvrtke. Ukoliko je vlasnik kompanije nerezident u SAD, on nije porezni obveznik i samim tim ne plaća ni jednu vrstu poreza u SAD.

Nominirana služba sastoji se od Nominiranog člana (dioničara) i Nominiranog upravitelja (direktora). Korporativna i pojedinačna usluga imenovanja dostupna je izvan SAD-a.

Knjigovodstvo i revizija u Wyomingu nisu potrebni. Tvrtke u Wyomingu nemaju obvezu podnositi izvješća o vođenju knjiga, revizije niti podnositi financijske izvještaje. Ipak, postoji obveza internog čuvanja svih ulaznih i izlaznih faktura i izvoda banke (interno knjigovodstvo). Financijski izvještaji se trebaju podnijeti samo u slučaju da kompanija ostvari profit na teritoriju SAD.

  • Sertifikat o formaciji
  • Statement of Authorized Person (Potvrda o ovlaštenome licu)
  • LLC Agreement (LLC Ugovor)
  • Minutes of the first meeting (Zapisnik sa prvoga sastanka)
  • Potvrda o vlasništvu

Država Wyoming nalaže da se vlasnici i direktori kompanija učine dostupnim javnosti. Privatnost se može sačuvati uzimanjem Nominiranog servisa.

Naziv tvrtke se mora završavati sa “Limited Liability Company,” “Limited Company,” “Ltd. Co.,” “LC,” “LLC” ili “L.L.C.” Naziv ne smije sadržavati termin kojii implicira obavljanje poslovnih aktivnosti drugačijih od onih prikazanih u dokumentu Articles of Organization.
Naziv tvrtke ne smije biti sličan nazivu postojeće LLC tvrtke, tržišne i / ili servisne marke registrirane u državi osnutka. Uporaba termina “Trust” je zabranjena. Uporaba termina “Academy,” “Education,” “University” i “School” zahtijeva odobrenje od strane nadležne institucije – Ministarstva obrazovanja.

Za tvrtke u Wyomingu možemo asistirati prilikom aplikacije za otvaranje računa diljem svijeta. Banke s kojima surađujemo su pouzdane financijske institucije sa velikim iskustvom u otvaranju i upravljanju, kako privatnih, tako i korporativnih računa. Naši klijenti imaju odličnu korisničku podršku, online bankarstvo, VISA i Master kartice, kao i druge usluge, kao što su factoring, transfer valuta, štedni račun i druge specijalizirane usluge banke.

DOJMOVI KUPACA

Što naši kupci misle o suradnji s nama

Služiti našim klijentima, uključujući korporacije, privatne investicijske tvrtke, vladine organizacije, za nas je privilegija.

Nazovite nas i već danas ćemo započeti proces pokretanja poslovanja ili zakažite konzultacije ako imate bilo kakvih nedoumica

Poruka

Pišite nam