Coat of arms of Florida

Otvaranje offshore tvrtke na Floridi SAD

REGISTRACIJA TVRTKE

Info Florida SAD

Mnogo je razloga za osnivanje tvrtke na Floridi. Mnogi ljudi odlučuju pokrenuti posao u ovoj sunčanoj američkoj državi. Florida uživa status jedne od najpopularnijih američkih saveznih država za osnivanje vlastite tvrtke jer ima vrlo povoljne porezne karakteristike i nije povezana s offshore aktivnostima.

Osnivanje LLC (DOO – društvo sa ograničenom odgovornošću) na Floridi je pametan i profitabilan način za razvoj internacionalnog biznisa. Nakon osnivanja LLC tvrtke, vlasnik nije odgovoran sopstvenom imovinom za bilo koju obavezu tvrtke.

Zahtevan broj vlasnika i direktora – jedan ili više. Ne postoji ograničenje po pitanju nacionalne pripadnosti vlasnika LLC tvrtke.

IZVADAK IZ REGISTRA

Podaci koje izvadak iz matice treba sadržavati

KORACI U OSNIVANJU TVRTKE

Koji su koraci za osnivanje tvrtke na Floridi

Kako bi se pokrenuo postupak osnivanja tvrtke na Floridi, potrebno je:

Otvaranje bankovnog računa

Za Florida IBC također vam možemo pomoći pri otvaranju bankovnog računa. Za više informacija posjetite našu stranicu Bankovni računi.

CIJENIK

CIJENE USLUGA

Cijena ovisi o vrsti usluge koju želite koristiti

Saznajte što još možemo učiniti za vas…

Često postavljana pitanja

Florida je najjužnija država u Sjedinjenim Američkim Državama. Glavni grad je Tallahassee.
Lokalna vlast na Floridi sastoji se od tri grane: sudske, izvršne i pravne. Cjelokupna organizacija vlasti regulirana je Ustavom Floride, koji je postavio temelje izvršnoj zakonodavnoj i sudskoj vlasti.

FLORIDA LLC (društvo s ograničenom odgovornošću) najfleksibilniji je tip poduzeća na svijetu. To je razlog zašto je LLC društvo postalo najpopularniji oblik osnivanja među poslovnim ljudima diljem svijeta. Struktura tvrtke i pravila po kojima posluje sadržani su u dokumentu pod nazivom “Ugovor o LLC-u”, koji sastavljaju osnivači tvrtke. To znači da uvjete i pravila prema kojima će se tvrtka formirati diktiraju osnivači. Ovo je najveća prednost LLC poduzeća u odnosu na bilo koju drugu vrstu poduzeća.

LLC s jednim članom ne smatra se korporacijom i kao takva ne podliježe porezu u SAD-u. U slučaju društava s jednim članom primjenjuje se tzv. “pass-through taxation”. Ova vrsta oporezivanja znači da se krajnji vlasnik tvrtke ne oporezuje. Ako je vlasnik tvrtke nerezident SAD-a, on nije porezni obveznik i stoga ne plaća nikakvu vrstu poreza u SAD-u.

Nominirana služba sastoji se od Nominiranog člana (dioničara) i Nominiranog upravitelja (direktora). Korporativna i pojedinačna usluga imenovanja dostupna je izvan SAD-a.

Knjigovodstvo i revizija na Floridi nisu potrebni. Tvrtke u Floridi nisu dužne podnositi knjigovodstvena izvješća, revizije ili financijska izvješća. Međutim, postoji obveza internog pohranjivanja svih ulaznih i izlaznih računa te bankovnih izvoda (interno knjigovodstvo). Financijska izvješća predaju se samo ako tvrtka ostvaruje dobit na području SAD-a.

  • Potvrda o formaciji
  • Statut
  • Početne rezolucije
  • Potvrda o vlasništvu
  • Pečat

Država Florida zahtijeva da Ovlaštene osobe budu dostupne javnosti. Registar društava je javan i status društva moguće je provjeriti putem interneta.

Naziv tvrtke mora završavati s “Društvo s ograničenom odgovornošću”, “Društvo s ograničenom odgovornošću”, “Ltd. Co.”, “LC”, “LLC” ili “L.L.C.” Naziv ne smije sadržavati pojam koji implicira obavljanje poslovnih aktivnosti osim onih navedenih u Statutu.
Naziv tvrtke ne smije biti sličan nazivu postojećeg LLC poduzeća, zaštitnog znaka i/ili znaka usluge registriranog u državi osnivanja. Zabranjeno je korištenje izraza “Trust”. Za korištenje pojmova “Akademija”, “Školstvo”, “Sveučilište” i “Škola” potrebna je suglasnost nadležne institucije – Ministarstva prosvjete.

Tvrtkama u Floridi možemo pomoći s prijavama za otvaranje računa širom svijeta. Banke s kojima surađujemo pouzdane su financijske institucije s bogatim iskustvom u otvaranju i vođenju privatnih i korporativnih računa. Naši klijenti imaju izvrsnu korisničku podršku, online bankarstvo, VISA i Master kartice, kao i druge usluge, kao što su faktoring, prijenos valuta, štedni račun i druge specijalizirane bankovne usluge.

DOJMOVI KUPACA

Što naši kupci misle o suradnji s nama

Služiti našim klijentima, uključujući korporacije, privatne investicijske tvrtke, vladine organizacije, za nas je privilegija.

Nazovite nas i već danas ćemo započeti proces pokretanja poslovanja ili zakažite konzultacije ako imate bilo kakvih nedoumica

Poruka

Pišite nam