Offshore bankovni račun - šta je, kako otvoriti?

offshore račun u banci

Što je offshore bankovni račun?

Offshore bankovni račun je račun otvoren u zemlji u kojoj vlasnik računa nije rezident. Otvoren je u zemljama koje pružaju porezne, pravne i/ili ekonomske pogodnosti.

Offshore bankovni računi za čije vam otvaranje off-shore.net može pomoći mogu biti:

Razlozi za otvaranje offshore bankovnih računa mogu biti:

korporativni offshore račun

Korporacijski offshore bankovni račun

Bez obzira na vrstu posla kojim se bavite, potrebno je otvoriti korporativni bankovni račun za svoje poslovanje kako biste odvojili prihode koje ostvaruje vaša tvrtka od osobnih prihoda. Otvaranje poslovnog računa jedan je od najtežih koraka u cijelom procesu offshore poslovanja, stoga je neophodna pomoć specijalizirane agencije ili registriranog poznanika kako bi se cijeli proces otvaranja računa uspješno završio.

Možemo ponuditi otvaranje računa za sljedeće poslovne djelatnosti, osim standardnih:

offshore-bankovni-racun

privatni offshore račun

Privatni offshore bankovni račun

Privatni offshore bankovni računje relativan pojam koji se koristi za razlikovanje od bankovnih računa korporativnog poslovanja. Namijenjen fizičkim osobama, privatni bankovni račun donosi niz pogodnosti, a sve u cilju boljeg upravljanja novcem.

Pojedinci dobivaju visoki stupanj personalizirane usluge, svakom klijentu se dodjeljuje personalizirani asistent u cilju zaštite i daljnjeg ulaganja i raspolaganja financijskim sredstvima.

sigurnost offshore banaka

Pouzdanost offshore banaka

Banke s kojima surađujemo pouzdane su financijske institucije s velikim iskustvom u otvaranju i vođenju privatnih i korporativnih računa.

Naši klijenti imaju izvrsnu korisničku podršku, online bankarstvo, VISA i Master kartice, kao i druge usluge, kao što su faktoring, prijenos valuta, štedni račun i druge specijalizirane bankovne usluge.

Našim klijentima pomažemo prilikom podnošenja zahtjeva za otvaranje bankovnih računa na Cipru, Crnoj Gori, Švicarskoj, SAD-u, Hong Kong, Portoriko i UAE (u u nekim slučajevima nudimo paket usluga jurisdikcija + bankovni račun) kao iu mnogim Fintech institucijama.

Prijavnicu ćemo poslati u najkraćem mogućem roku

Dovoljno je da nas kontaktirate i rado ćemo vam objasniti što vam možemo ponuditi. Također ćemo vam preporučiti najprikladniju banku za otvaranje računa za vašu djelatnost.

Pomoći ćemo vam da ispunite sve formulare, a nakon predaje zahtjeva samo treba pričekati da banka sve obradi. Prosječno vrijeme koje im je potrebno je između 7 dana i 2 mjeseca.

Otvaranje offshore bankovnog računa

Kontaktirajte nas i postanite vlasnik offshore bankovnog računa što je prije moguće.

DOJMOVI KUPACA

Što naši kupci misle o suradnji s nama

Služiti našim klijentima, uključujući korporacije, privatne investicijske tvrtke, vladine organizacije, za nas je privilegija.