Politika privatnosti off-shore.net

PRIVATNOST

Politika privatnosti

Zaštita vaše privatnosti važna je za OFF-SHORE.NET. Trudimo se čuvati povjerljivost vaših osobnih podataka. Pobrinjavajući se da ste upoznati i razumijete OFF-SHORE.NET politiku privatnosti i pravila, možemo vam pružiti najbolju uslugu. Odvojite malo vremena kako biste pročitali sljedeća pravila i pogledali politiku privatnosti i način na koji obrađujemo vaše osobne podatke.

Zašto prikupljamo osobne podatke?

OFF-SHORE.NET prikuplja i koristi osobne podatke kako bi klijentima pružio vrhunsku uslugu prilikom osnivanja tvrtke. Podaci se koriste svake naredne godine sve dok klijent ne ugasi tvrtku. Kao vaš agent za osnivanje, dužni smo čuvati vašu adresu “Adresa osobe za kontakt”. Koristit ćemo te podatke kako bismo vas obavijestili o budućim naplatama i sličnim obvezama i rokovima važnim za vašu tvrtku, te ćemo vam ponuditi obavljanje ovih usluga uz naknadu. Obavijestit ćemo vas o datumu dospijeća godišnjih troškova za vašu tvrtku, formiranih putem naše usluge. Mi ćemo vam proslijediti svaki dokument koji primimo kao vaš agent za osnivanje. Ukoliko je za dostavu ovih dokumenata potrebno platiti kurirske usluge, mi ćemo vam naplatiti kurirske usluge. Vaše ime, adresu e-pošte, podatke o adresi ili bilo koje druge osobne podatke ne dajemo niti prodajemo bilo kojoj trećoj strani u marketinške svrhe. Te ćemo podatke otkriti samo ako to zahtijeva zakon. Nastojimo zaštititi vaše podatke od kriminalnog otkrivanja putem interneta. Dužni ste nas obavijestiti o svakoj promjeni podataka o adresi kako bismo vam mogli slati obavijesti o plaćanju poreza, primljene fakture i usluge obrade.

Naša predanost zaštiti informacija i sigurnosti podataka

Nikada nećemo prodavati, iznajmljivati, iznajmljivati ​​ili dijeliti osobne podatke s trećim stranama bez vašeg izričitog dopuštenja. Vaši se podaci pohranjuju u sigurnim objektima s 24-satnim nadzorom, a u slučaju katastrofe možemo započeti s obradom vašeg zahtjeva unutar 48 sati na lokaciji po našem izboru. Povremeno će zbog zakona ili u pravnom postupku biti potrebno otkriti informacije. Da biste saznali više o tome kako zaštititi svoje podatke, obratite se jednom od članova našeg tima za detaljnije objašnjenje.

Kako se prikupljaju osobni podaci?

Vaše osobne podatke prikupljamo na nekoliko načina. Na primjer, možemo tražiti vaše podatke za kontakt kada se dopisujete s nama, kada nas zovete radi kupnje, pružanja usluge ili kada sudjelujete u online anketi. Osim toga, kada ispunite svoj poslovni upit online putem WWW.OFF-SHORE.NET, prikupljamo i pohranjujemo informacije koje nam dostavite u sigurnoj bazi podataka. OFF-SHORE.NET osigurava sigurnost podataka koje nam šaljete u skladu s fizičkim, elektroničkim i upravljačkim postupcima. Preporučujemo da poduzmete sve potrebne mjere kako biste zaštitili svoje osobne podatke kada ste na internetu. Često mijenjajte zaporku, koristite kombinaciju slova i brojki i pobrinite se da koristite siguran internetski preglednik. OFF-SHORE.NET koristi industrijski standard Secure Sockets Layer (SSL) enkripciju na svim web stranicama koje traže osobne podatke. Da biste ostavili online račune na OFF-SHORE.NET, morate koristiti preglednik s omogućenim SSL-om (minimalno 128-bitni). Time se štiti povjerljivost vaših osobnih podataka dok se prenose putem interneta.

Prikupljanje ostalih osobnih podataka

Kada pregledavate OFF-SHORE.NET stranicu, to možete činiti anonimno. Općenito, ne prikupljamo osobne podatke kada pregledavate stranicu – čak ni vašu adresu e-pošte. Međutim, vaš internetski preglednik automatski nam daje informacije o vrsti računala i operativnom sustavu koji koristite, kao i o tome gdje se nalazite. Poput mnogih web stranica, stranica OFF-SHORE.NET koristi tehnologiju “kolačića”. Kada se prvi put spojite na našu stranicu, identificiramo vaš internetski preglednik jedinstvenim, proizvoljnim brojem. Kolačići koje koristimo ne otkrivaju nikakve osobne podatke o vama. Kolačići nam pomažu razumjeti koji su dijelovi naših stranica popularniji, gdje su posjetitelji bili i koliko su dugo ostali na toj stranici. Koristimo kolačiće za proučavanje obrasca posjeta našoj stranici kako bismo je mogli poboljšati.

Snažna predanost naše tvrtke privatnosti

Kako bismo osigurali da vaši osobni podaci ostanu povjerljivi, ovu politiku privatnosti priopćavamo svakom zaposleniku. OFF-SHORE.NET ne prikuplja osobne podatke od djece niti im šalje zahtjeve za osobnim podacima. Stranica OFF-SHORE.NET sadrži poveznice na druge stranice. OFF-SHORE.NET ne dijeli vaše osobne podatke s tim stranicama i nije odgovoran za njihovu praksu privatnosti. Savjetujemo vam da se upoznate s politikom privatnosti tih tvrtki. Politika privatnosti korisnika OFF-SHORE.NET-a podložna je promjenama u bilo kojem trenutku. Preporučujemo da redovito pregledavate politiku privatnosti radi eventualnih promjena. Ako smatrate da se ne pridržavamo pravila o privatnosti podataka, trebate nas odmah kontaktirati telefonom na: + 1-302-703-0370