Politika privatnosti

PRIVATNOST

Politika privatnosti, zaštita Vaše privatnosti

OFF-SHORE.NET-u je važna zaštita Vaše privatnosti. Trudimo se da Vaše lične podatke čuvamo u tajnosti. Trudeći se da budete svesni i da razumete OFF-SHORE.NET politiku i pravila privatnosti, možemo vam pružiti najbolju uslugu. Molimo Vas da odvojite malo vremena i da pročitate sledeća pravila i uputite se u politiku o privatnosti i način kako obrađujemo Vaše lične podatke.

Zašto prikupljamo lične podatke?

OFF-SHORE.NET prikuplja i koristi lične podatke kako bi klijentima pružio vrhunsku uslugu kada formiraju svoju kompaniju. Podaci se koriste i svake naredne godine sve dok klijent ne ugasi kompaniju. Kao Vaš formacioni agent, mi smo u obavezi da čuvamo Vašu adresu „Adresu kontakt osobe“. Koristićemo ove informacije da Vas obaveštavamo o budućim naplatama i sličnim obavezama kao i rokovima, važnim za Vašu kompaniju, i ponudićemo se da izvršimo ove usluge za Vas uz naknadu. Mi ćemo Vas obavestiti o datumu dospeća godišnjih troškova na naplatu koji su vezani za Vašu kompaniju, formiranu preko našeg servisa. Prosledićemo Vam bilo koji dokument koji primimo kao Vaš formacioni agent. Ako je potrebno platiti kurirske usluge za dostavu ove dokumentacije, naplatićemo Vam kurirske usluge. Mi ne dajemo niti prodajemo Vaše ime, e-mail adresu, informacije o adresi ili bilo koji drugi lični podatak bilo kojoj trećoj strani u marketinške svrhe. Ove informacije ćemo otkriti samo ako je to zahtevano po zakonu. Trudimo se da se Vaši podaci zaštite od krivičnog obelodanjivanja zastupljenog preko interneta. Vi ste u obavezi da nas obavestite o svakoj promeni informacije o adresi, kako bismo mogli da Vam šaljemo obaveštenja o plaćanju poreza, prispelim fakturama i uslugama procesa.

Naša obaveza o zaštiti informacija i bezbednosti podataka

Nikada nećemo prodavati, iznajmljivati, davati u zakup ili deliti lične informacije sa trećim licima bez Vaše izričite dozvole. Vaši podaci se čuvaju u bezbednim objektima sa 24 časovnim nadzorom i u slučaju katastrofe možemo početi obradu vaših zahteve u roku od 48 sati na lokaciji po našem izboru. Povremeno će postojati potreba po zakonu ili u pravnom procesu da se informacije obelodane. Da biste saznali više o tome kako zaštititi Vaše informacije obratite se jednom od naših članova tima da Vam pružimo detaljnije objašnjenje.

Kako se prikupljaju lični podaci?

Mi prikupljamo Vaše lične informacije na nekoliko načina. Na primer, možemo pitati za Vaše kontakt podatke prilikom korespodencije sa nama, kada nas pozovite da se kupovina izvrši, pruži usluga, ili prilikom učestvovanja u online istraživanju. Pored svega kada ste popunili Vaš poslovni upit on-line putem WWW.OFF-SHORE.NET, mi prikupljamo i čuvamo informacije koje navedete u sigurnoj bazi podataka. OFF-SHORE.NET osigurava bezbednost podataka koje nam pošaljete u skladu sa fizičkim, elektronskim i upravljačkim procedurama. Preporučujemo da preduzmete sve potrebne mere da zaštitite Vaše lične podatke kada ste na Internetu. Često promenite lozinku, koristite kombinaciju slova i brojeva i pobrinite se da koristite siguran internet pretraživač. OFF-SHORE.NET koristi industrijski standardni Secure Sockets Layer (SSL) enkriptovan na svim web stranicama na kojima se zahtevaju lični podaci. Da biste ostavili on-line naloge na OFF-SHORE.NET, morate da koristite SSL – enabled browser (minimum 128-bitni). Ovo štiti poverljivost Vaših ličnih podataka, dok se prenose preko Interneta.

Prikupljanje drugih ličnih podatka

Kada pretražujete OFF-SHORE.NET sajt, Vi ste u mogućnosti da to učinite anonimno. Generalno, mi ne prikupljamo lične podatke kada pretražujete sajt – čak ni Vašu email adresu. Međutim, Vaš internet pretraživač nam automatski daje podatke Vašeg tipa računara i operativnog sistema koji koristite kao i gde se nalazite. Poput mnogih internet stranica, OFF-SHORE.NET sajt koristi „cookie“ tehnologiju. Kada se prvi put povežete na naš sajt mi identifikujemo Vaš internet pretraživač sa jedinstvenim, proizvoljnim brojem. Kolačići koje koristimo ne otkrivaju nikakve lične informacije o Vama. Kolačići nam pomažu da razumemo koji delovi naših sajtova su popularniji, gde su posetioci bili kao i koliko dugo su se na toj stranici zadržali. Mi koristimo kolačiće da bismo proučili šemu poseta na našem sajtu kako bismo mogli da unapredimo sajt .

Velika posvećenost privatnosti naše kompanije

Da bismo se uverili da su Vaši lični podaci ostali poverljivi, mi prenosimo ove smernice o zaštiti privatnosti svakom zaposlenom. OFF-SHORE.NET ne prikuplja lične podatke od dece niti im šalje zahteve za ličnim podacima. OFF-SHORE.NET sajt sadrži linkove ka drugim sajtovima. OFF-SHORE.NET ne deli Vaše lične podatke sa tim sajtovima i nije odgovoran za njihove procedure koje se odnose na privatnost. Mi Vam savetujemo da se upoznate sa politikom privatnosti tih kompanija. OFF-SHORE.NET Politika o privatnosti klijenata je podložna promeni u bilo kom trenutku. Preporučujemo Vam da redovno pregledate politiku privatnosti za bilo kakve promene. Ako smatrate da se mi ne pridržavamo politike o privatnosti podataka, trebalo bi da nas odmah kontaktirate putem telefona na: + 1-302-703-0370