O nama

O nama

O nama

Sajt WWW.OFF-SHORE.NET je usluga kompanije Euro Commerce LLC, registrovanе u Delavaru SAD. Euro Commerce LLC je kompanija za pružanje offshore usluga, specijalizovanih za procese formiranja offshore kompanija.

Fokusirani smo na veoma personalizovan stil korisničkog servisa i razumemo da iza svake strukture formiranja biznisa postoje snovi i težnje. Pojedinačna pitanja i brige mušterija su nam važna i posebna i tako se sa njima i postupa.

Za naše klijente pronalazimo offshore rešenja u mnogim aspektima razvojnog procesa kao i procesa podrške.

0
Godina iskustva
0 +
Registrovanih kompanija
0 +
Zadovoljnih klijenata širom sveta
0 +
Profesionalaca u timu

O NAMA

Malo o našem direktoru

Aleksandar Dobromirov, Offshore Financial Expert, Company formations & Management, Investment consulting
Možete ga kontaktirati kroz kontakt formu na našem sajtu, ili se povezati sa njim na Linkedin

Aleksandar Dobromirov je cenjeni i obrazovani stručnjak u oblasti formiranja offshore kompanija. Sa 25+ godina iskustva i dubokim razumevanjem suptilnosti uključenih u postavljanje offshore kompanija, on se izdvojio kao traženi savetnik i konsultant za pojedince i organizacije koji žele da prošire svoje poslovanje u nova i potencijalno isplativa tržišta.

Formiranje offshore kompanije može biti kompleksan i izazovan proces, koji zahteva duboko poznavanje pravnih, finansijskih i regulatornih zahteva u zemlji ili zemljama u kojima će kompanija poslovati. Ovde Aleksandar Dobromirov briljira, pošto poseduje obilje iskustva u pomaganju klijentima da se snalaze u ovim kompleksnim vodama. U toku svog života i karijere, Aleksandar je živeo u Srbiji, Mađarskoj, Grčkoj, Izraelu i Austriji.

Jedan od ključnih faktora koji Aleksandara Dobromirova razlikuje od njegovih kolega jeste njegova sposobnost da razume jedinstvene potrebe svakog od svojih klijenata. On ulaže vreme da čuje njihove ciljeve, proceni njihovu finansijsku situaciju i radi sa njima kako bi stvorio prilagođeno rešenje koje će im pomoći da ostvare svoje ciljeve. Takođe, on ima jaku mrežu kontakata i partnerstava sa pouzdanim stručnjacima iz različitih oblasti poput računovodstva, prava i bankarstva, što mu omogućava da pruži sveobuhvatne i ujednačene usluge svojim klijentima.

Još jedno područje u kojem Aleksandar Dobromirov briljira jeste njegova sposobnost da se stalno obrazuje kao i da prati i usvaja poslednje promene i razvoj u svetu formiranja offshore kompanija. Pravni i regulatorni pejzaž u ovoj oblasti se stalno menja, a on je uvek na čelu ovih promena, što osigurava da njegovi klijenti dobiju najnovije i tačne savete i uputstva.

Pored svojih tehničkih veština, Aleksandar Dobromirov je poznat po izvanrednom servisu za klijente i posvećenosti prema njima. Uvek je uvek dostupan da odgovori na pitanja i pruži podršku, i ići će iznad očekivanja i izvan okvira kako bi osigurao da su njegovi klijenti potpuno zadovoljni uslugama koje dobijaju.

Da zaključimo, Aleksandar Dobromirov je vešt i obrazovan stručnjak u oblasti formiranja offshore kompanija. Njegova kombinacija tehničkih veština, usluge za klijente i dubokog razumevanja potreba njegovih klijenata čini ga izvanrednim savetnikom i konsultantom i pouzdanim partnerom za one koji žele da prošire svoje poslovanje u nova i potencijalno dobitna tržišta.

Rešenja

Naša rešenja

Sa mnogo gotovih rešenja za smanjenje troškova, omogućavamo da klijenti izaberu po svom nahođenju iz mnoštva pouzdanih ponuđača usluga. Naša ideja je da troškovi formiranja kompanija budu fiksni, predvidivi i pristupačni.

Naši klijenti treba da dobiju punu vrednost usluge za svoj novac. Naša struktura provizija i naknada je potpuno transparentna, laka za razumevanje i bez ikakvih iznenađenja u poređenju sa drugim kompanijama, naših konkurenata, od kojih neki nastoje da sakriju pravu strukturu svojih naknada.

Doživotna podrška klijentima je više od samog formiranja kompanije i podrazumeva iskusnog, obrazovanog, iskustvenog prijatelja koji je tu da odgovori na svako vaše pitanje i da vlasnicima kompanija obezbedi prave odluke. Sa modernom infrastrukturom, naš offshore sajt radi kao virtuelna dopuna potreba naših kupaca koji pruža usluge 24 sata 7 dana u nedelji.

Euro Commerce LLC je registrovana 2001. godine, pod registracionim brojem # 33623-95

Saznajte šta još možemo da učinimo za vas…