Coat of arms of UAE

Otvaranje offshore kompanije u Dubaiju (UAE)

PREDNOSTI

Prednosti osnivanja kompanije u Ujedinjenim Emiratima:

KORACI U OSNIVANJU KOMPANIJE

Koji su koraci za osnivanje kompanije u Ujedinjenim Arapskim Emiratima

Da bismo započeli proceduru osnivanja kompanije u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, potrebno je:

Otvaranje offshore bankovnog računa

Nudimo Vam uslugu asistiranja pri otvaranju bankovnog računa. Za više informacija molimo Vas da posetite našu stranicu Bankovni računi.

CENOVNIK

CENE USLUGA

Cena zavisi od vrste usluge koju želite da koristite

Saznajte šta još možemo da učinimo za vas…

PITANJA

Najčešće postavljana pitanja

Ujedinjeni Arapski Emirati je federativna država na obali Persijskog zaliva. Nalazi se na istoku Arabijskog poluostrva i jugozapadnoj Aziji. UAE se sastoji od 7 Emirata. Ras al-Khaimah (RAK) se nalazi u severnom delu UAE I nalazi se na manje od 100km od Dubaija, najvećeg grada u UAE.

UAE je federacija i na čelu na svakog Emirata se nalazi Emir. Federacijom upravlja Vrhovni Savet koga čini 7 Emira. Sve nadležnosti koje nisu poverene Vrhovnom Savetu su prepuštene Emiratima.

Registar u UAE dozvoljava stranim investitorima da registruju offshore kompanije bez potrebe da fizički budu zastupljene u UAE. Mnoge jurisdikcije se smatraju poreskim rajevima, dok UAE, iako ima sve pogodnosti i nultu stopu poreza, ipak ima status ozbiljne države sa razvijenom ekonomijom.

Emirat Ras al-Khaimah (RAK) je od 2006. godine regulisao poslovanje offshore kompanija u okviru RAK zone slobodne trgovine (RAKFTZ) što omogućava stranim investitorima da slobodno posluju širom sveta uz pomoć kompanije registrovane u UAE, bez obaveze plaćanja poreza. Jedino ograničenje koje UAE kompanije imaju jeste da nije dozvoljeno trgovanje sa drugim kompanijama registrovanim u UAE. Ukoliko je to glavni cilj klijenta, u tom slučaju je neophodno formirati drugačiji vid kompanije u UAE.

U UAE ne postoji porez na korporativnu i kapitalnu dobit i ne postoji VAT (osim u slučaju ukoliko se kompanija bavi proizvodnjom nafte). Takođe, UAE nema ugovore o razmeni poreskih informacija sa drugim zemljama.

Nominovani servis se sastoji od nominovanog direktora i shareholdera. Korporativni i privatni nominovani servis je dostupan u UAE.

Kompanije u UAE imaju obavezu internog knjigovodstva i to na period od 7 godina. Kompanije nisu u obavezi da podnose finansijske izveštaje niti da sprovode reviziju.

  • Sertifikat o inkorporaciji
  • Deklaracija o postavljanju direktora
  • Sertifikat o akcijama
  • Sertifikat o odgovornosti
  • M&AA
  • Rezolucija upravnog odbora

UAE vlasti u potpunosti štite privatnost direktora i vlasnika kompanija. Takođe, UAE nije potpisnik ni jednog ugovora o razmeni poreskih informacija.

Kompanija ne sme u svom nazivu da sadrži sledeće reči “bank”, “insurance” i “reinsurance”. Naziv kompanije mora da se završava na “LTD” ili “LIMITED”.

Za kompanije u UAE možemo asistirati prilikom aplikacije za otvaranje računa u UAE, ali i širom sveta. Banke sa kojima sarađujemo su pouzdane finansijske institucije sa velikim iskustvom u otvaranju i upravljanju, kako privatnih, tako i korporativnih računa. Naši klijenti imaju odličnu korisničku podršku, online bankarstvo, VISA i Master kartice, kao i druge usluge, kao što su factoring, transfer valuta, štedni račun i druge specijalizovane usluge banke.

UTISCI KLIJENATA

Šta naši klijenti misle o saradnji sa nama

Pružanje usluga našim klijentima, uključujući korporacije, privatne kapitalne kompanije, vladine organizacije, za nas predstavlja privilegiju.
Pozovite nas i pokrenućemo postupak otvaranja firme još danas ili zakažite konsultacije ako imate neke nedoumice
Poruka

Pošaljite nam poruku