Coat of arms of UAE

Deschiderea unei companii offshore în EAU - Emiratele Arabe Unite

AVANTAJE

Avantaje de instituire a unei companii in Emiratele Arabe Unite:

PASI IN INFIINTAREA FIRMEI

Pentru a incepe procedura de instituire a companiei în cipru, vă rugăm să ne livrați urmatoarele acte:

Deschiderea unui cont bancar

Indiferent de jurisdicția pe care o alegeți, vă putem ajuta să deschideți un cont bancar. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați pagina noastră de conturi bancare.

PREȚURI

LISTA DE PRETURI

Prețul depinde de tipul de serviciu pe care doriți să îl utilizați

Află ce altceva putem face pentru tine…

ÎNTREBĂRI

Întrebări frecvente

Emiratele Arabe Unite sînt un stat federal de pe coasta Golfului Persic. Este situat în estul Peninsulei Arabe și Asia de Sud-Vest. Emiratele Arabe Unite sunt formate din 7 Emirate. Ras al-Khaimah (RAK) este situat în partea de nord a EAU și este situat la mai puțin de 100 de kilometri de la Dubai, cel mai mare oras din EAU.

EAU este o federație și fiecare emirat este condus de Emir. Federația este administrată de Consiliul Suprem, format din 7 Emiri. Toate competențele care nu au fost încredințate Consiliului Suprem sunt lăsate în Emirate.

Registrul EAU permite investitorilor străini să înregistreze companii offshore fără ca aceste să fi reprezentate fizic în Emiratele Arabe Unite. Multe jurisdicții sunt considerate paradisuri fiscale, deși EAU, are toate facilitățile și o cotă de impozitare la zero, are un statutus de țară serioasă, cu o economie dezvoltată.

Emiratul Ras Al-Khaimah (RAK) din 2006 a reglementat funcționarea companiilor off-shore din cadrul Zonei RAK Liber Schimb (RAKFTZ), care permite investitorilor străini să opereze liber în jurul lumii cu ajutorul unor companii înregistrate în EAU, fără obligația de a plăti impozite. Singurele restricții pe care le au companiile de din Emiratele Arabe Unite sunt că nu este permisă tranzacționarea cu alte companii înregistrate în Emiratele Arabe Unite. Încît acesta este obiectivul principal al clientului, în acest caz este necesar să se formeze un alt tip de companie în EAU.

Nu există impozit pe profit și capital în EAU și nu există TVA (cu excepția cazului în care compania se implică în producția de țiței). De asemenea, EAU nu are acorduri privind schimbul de informații fiscale cu alte țări.

Serviciul desemnat constă dintr-un director desemnat și un acționar. Corporate și privat. Serviciul nominalizat este disponibil în Emiratele Arabe Unite.

Companiile din Emiratele Arabe Unite au o obligație de evidență internă pe o perioadă de 7 ani. Companiilor nu li se cere să prezinte situații financiare sau să efectueze o revizie.

  • Certificat de înmatriculare
  • Declarație privind numirea unui director
  • Certificat de acțiuni
  • Certificat de responsabilitate
  • M&AA
  • Rezoluția consiliului de administrație
UAE vlasti u potpunosti štite privatnost direktora I vlasnika kompanija. Takođe, UAE nije potpisnik ni jednog ugovora o razmeni poreskih informacija.

Societatea nu poate include în titlu titlul „bancă”, „asigurare” și „reasigurare”. Numele companiei trebuie să se încheie cu „LTD” sau „LIMITED”.

Pentru companiile din Emiratele Arabe Unite putem ajuta cu cererea de deschidere a contului în EAU, dar și în întreaga lume. Băncile cu care cooperăm sunt instituții financiare de încredere cu o mare experiență în deschiderea și gestionarea conturilor private și corporative. Clientii nostri beneficiaza de suport excelent pentru clienti, online banking, VISA si Master Cards, precum si alte servicii precum factoring, transfer valutar, cont de economii si alte servicii bancare specializate

IMPRESII CLIENT

Ce cred clienții noștri despre cooperarea cu noi

Servirea clienților noștri, inclusiv corporații, firme de capital privat, organizații guvernamentale, este un privilegiu pentru noi.

Sunați-ne și vom începe procesul de deschidere a unei companii astăzi sau programați o consultație dacă aveți îndoieli

FORMULAR DE CONTACT

Pentru mai multe informații s-au să faceți o comandă, vă rugăm să completați următoarele: