Înregistrarea navelor

Înregistrarea navelor

Înregistrarea navelor (DELAWER, SUA)

Statul Delaware este cel mai potrivit loc pentru a vă înregistra iahtul / navă.

Un drapel de prestigiu american la un cost rezonabil este principalul motiv pentru care majoritatea iahturilor / navelor sunt înregistrate în Delawer. Crearea documentelor durează în medie două săptămâni sau mai puțin în cazul în care se face aplicarea pentru procedură de urgență a înregistrari (acest serviciu este taxat suplimentar). Înregistrarea este valabilă până la data de 31 decembrie a anului calendaristic.

Boat registration Delaware
DOCUMENTELE NECESARE

Documentele necesare pentru înregistrarea navei / iahtului la Delawer:

Documentele necesare pentru prima înmatriculare a unei noi nave / iaht fabricate de producător:
Documentele necesare pentru prima înmatriculare a unei noi nave / iaht fabricate de producător:

Pentru navele de producție privată la prima înmatriculare este sînt necesare următoarele:

Documentele necesare pentru reînregistrarea unei nave sau schimbul de proprietate (și pentru nave konstruite particular):
Toate documentele trebuie traduse în limba engleză și certificate de un translator judiciar pentru limba engleză.

La înregistrare, clientul primește un certificat de înregistrare care conține informații despre navă / iaht și informații despre proprietar. La cererea personală, clientul poate solicita, de asemenea, un certificat suplimentar de înregistrare.

Acest document este emis de Registrul din Delawer și este adesea foarte util pentru clienți atunci când se identifică cu diverse instituții ale țărilor din afara Statelor Unite.

Acest certificat nu face parte din documntația pentru înregistrarea / reînregistrarea navei în Registrul de stat Delaware și este emis numai la cererea clientului pentru o taxă suplimentară.

Taxa de înscriere variază în funcție de faptul dacă barca / iahtul este înregistrată timp de 1 sau 3 ani, precum și lungimea barcii. Pentru specificarea costurilor, vă rugăm să ne contactați prin formularul de contact cu lungimea indicată a barcii / iahtului și perioada în care doriți să vă înregistrați.

Deschiderea unui cont bancar

Pentru înregistrarea bărcii, vă putem ajuta și cu deschiderea contului bancar în SUA. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați pagina noastră Conturi bancare.

IMPRESII CLIENT

Ce cred clienții noștri despre cooperarea cu noi

Servirea clienților noștri, inclusiv corporații, firme de capital privat, organizații guvernamentale, este un privilegiu pentru noi.

Află ce altceva putem face pentru tine…