Despre noi

Despre noi

Despre noi

WWW.OFF-SHORE.NET este un serviciu oferit de compania Euro Commerce LLC, înregistrat în Delaware, SUA. Euro Commerce LLC este o companie de furnizare de servicii offshore, specializată în procese de formare a companiilor offshore.

Ne concentrăm pe un stil extrem de personalizat de servicii pentru clienți și înțelegem că în spatele fiecărei structuri de formare a afacerii se află vise și aspirații. Întrebările și preocupările individuale ale clienților sunt importante și speciale pentru noi și le tratăm ca atare.

Găsim soluții offshore pentru clienții noștri în multe aspecte ale procesului de dezvoltare precum și al procesului de suport.

world map
0
Ani de experienta
0 +
Firme înregistrate
0 +
Clienți mulțumiți din întreaga lume
0 +
Profesionisti in echipa

Despre noi

Câteva despre directorul nostru

Aleksandar Dobromirov, Offshore Financial Expert, Company formations & Management, Investment consulting

Puteți să-l contactați prin formularul de contact de pe site-ul nostru web sau să vă conectați pe Linkedin

Aleksandar Dobromirov este un expert respectat și educat în domeniul formării de companii offshore. Cu peste 25 de ani de experiență și o înțelegere profundă a subtilităților implicate în înființarea de companii offshore, el s-a remarcat ca un consultant și consultant căutat pentru persoanele și organizațiile care doresc să-și extindă afacerea pe piețe noi și potențial profitabile.

Formarea unei companii offshore poate fi un proces complex și provocator, care necesită o cunoaștere profundă a cerințelor legale, financiare și de reglementare ale țării sau țărilor în care compania va funcționa. Aici excelează Aleksandar Dobromirov, deoarece are o experiență bogată în a ajuta clienții să navigheze în aceste ape complexe. În timpul vieții și carierei sale, Alexandru a trăit în Serbia, Ungaria, Grecia, Israel și Austria.

Unul dintre factorii cheie care îl distinge pe Aleksandar Dobromirov de colegii săi este capacitatea sa de a înțelege nevoile unice ale fiecărui client. El investește timp pentru a le asculta obiectivele, pentru a le evalua situația financiară și pentru a lucra cu ei pentru a crea o soluție personalizată care să-i ajute să-și atingă obiectivele. De asemenea, are o rețea puternică de contacte și parteneriate cu experți de încredere din diverse domenii precum contabilitate, drept și bancar, ceea ce îi permite să ofere clienților săi servicii complete și uniforme.

Un alt domeniu în care excelează Aleksandar Dobromirov este capacitatea sa de a se educa în mod constant, precum și de a urmări și adopta cele mai recente schimbări și evoluții din lumea formării companiilor offshore. Peisajul legal și de reglementare din acest domeniu este în continuă schimbare, iar el este întotdeauna în fruntea acestor schimbări, ceea ce asigură clienților săi cele mai actualizate și corecte consiliere și îndrumări.

Pe lângă abilitățile sale tehnice, Aleksandar Dobromirov este cunoscut pentru serviciul său remarcabil pentru clienți și angajamentul față de ei. El este întotdeauna disponibil să răspundă la întrebări și să ofere asistență și va merge mai departe pentru a se asigura că clienții săi sunt complet mulțumiți de serviciul pe care îl primesc.

În concluzie, Aleksandar Dobromirov este un expert calificat și educat în domeniul formării de companii offshore. Combinația sa de abilități tehnice, servicii pentru clienți și înțelegere profundă a nevoilor clienților săi îl fac un consilier și consultant remarcabil și un partener de încredere pentru cei care doresc să-și extindă afacerea pe piețe noi și potențial profitabile.

SOLUȚII

Soluțiile noastre

Cu multe soluții pentru a reduce costurile, le permitem clienților să aleagă la discreția lor dintr-o multitudine de furnizori de servicii de încredere. Ideea noastră este că costurile de formare a companiei ar trebui să fie fixe, previzibile și accesibile.

Clienții noștri ar trebui să beneficieze de servicii complete pentru banii lor. Structura noastră de comisioane și comisioane este complet transparentă, ușor de înțeles și fără surprize în comparație cu alte companii, concurenții noștri, dintre care unii încearcă să ascundă adevărata structură a onorariilor lor.

Asistența clienților pe viață este mai mult decât formarea unei companii și înseamnă un prieten experimentat, educat și experimentat, care este acolo pentru a vă răspunde la fiecare întrebare și pentru a oferi proprietarilor companiei deciziile corecte. Cu o infrastructură modernă, site-ul nostru offshore funcționează ca o completare virtuală a nevoilor clienților noștri oferind servicii 24/7.

Euro Commerce LLC a fost înregistrată în 2001, sub numărul de înregistrare #33623-95

Află ce altceva putem face pentru tine…