Coat of arms of Saint Vincent

Deschiderea unei companii offshore în Sfântul Vincent

INFORMAȚII

Sfântul Vincent informații

PASI IN INFIINTAREA FIRMEI

Pentru a înființa o companie în Cipru, este necesar să prezentați:

Deschiderea unui cont bancar

Indiferent de jurisdicția pe care o alegeți, vă putem ajuta să deschideți un cont bancar. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați pagina noastră de conturi bancare.

PREȚURI

LISTA DE PRETURI

Prețul depinde de tipul de serviciu pe care doriți să îl utilizați

Află ce altceva putem face pentru tine…

ÎNTREBĂRI

Întrebări frecvente

Sfântul Vincent, oficial Saint Vincent și Grenadine, este format din principala insulă Saint Vincent și un grup de insule mai mici Grenadine. Capitala este Kingstaun.

Prin aranjament, Sv. Vincent și Grenadinele sunt o monarhie democratică, constituțională și paramilitară, iar ca membră a Commonwealth-ului, recunoaște Monarhul britanic, regina Elisabeta a II-a ca cap.

Întregul sistem juridic se bazează pe legile engleze, cu o mai mică adaptare la nevoile locale din SF
Sf. Vincent.

Compania Internațională de Afaceri la Sf. Vincent este cea mai populară formă de înființare a companiei și este o alegere logică pentru toți care doresc să profite din plin de toate beneficiile pe care le aduce o companie offshore.

Legea care reglementează afacerile offshore a fost adoptată în 1996 și este una dintre cele mai moderne, care conține anumite prevederi care nu pot fi găsite în legi în jurisdicții similare.

Compania IBC la Sf. Vincent au următoarele beneficii:

– Nu există obligația de a prezenta situații financiare
– Excluderea de la toate tipurile de impozite, inclusiv impozitul pe venit, dividende, profituri corporative …
– Toate informațiile despre directori și proprietari de companii sunt secrete și nu sunt disponibile publicului

Companiile din SF. Vincent este scutit de plata impozitului pe venit, a taxei de deducere și a tuturor celorlalte impozite pe o perioadă de 25 de ani. De asemenea, nu există nici un impozit cadou, nici dividende, indiferent dacă acestea sunt plătite unei alte companii, unui fond sau unei persoane fizice.

Serviciul desemnat constă dintr-un director nominat și un acționar. Serviciul desemnat de corporație și privat este disponibil la Sf. Vincent.

Nu există nicio obligație de a avea contabilitatea sau revizuirea la Sf. Vincent

  • Certificat de formare
  • Certificat de membrii ai companiei
  • Rezoluția corporativă
  • Articole de formare
  • Acord de operare

Identitatea proprietarilor finali și a directorilor de companii nu este disponibilă publicului. Sf. Vincent a întreprins toate măsurile pentru a proteja confidențialitatea proprietarilor și directorilor de companii. În 1996, a fost aprobată o lege specială în acest sens. Aceasta este cea mai detaliată și în același timp cea mai dezvoltată lege din lume care protejează maxim viața private a proprietarilor și a directorilor de companii.

Un nume identic sau similar cu firma deja existentă din Sf. Vincent va fi respins. Numele companiei trebuie să fie cu litere latine și trebuie să fie în limba engleză sau chineză, iar traducerea trebuie trimisă on-line.
Afaceri care nu sunt premise să fie efectuate în Sf. Vincent sînt: instituții financiare, managementul fondurilor, investiții în fonduri, universități…

Pentru companiile din Cipru putem asista în cazul aplicări de deschidere contului bancar în Cipru și la nivel mondial. Băncile cu care cooperăm sunt instituții financiare de încredere cu o mare experiență în deschiderea și gestionarea conturilor private și corporative. Clientii noștri beneficiază de suport excelent pentru clienți, online banking, VISA si Master Cards, precum si alte servicii precum factoring, transfer valutar, cont de economii si alte servicii bancare specializate.

IMPRESII CLIENT

Ce cred clienții noștri despre cooperarea cu noi

Servirea clienților noștri, inclusiv corporații, firme de capital privat, organizații guvernamentale, este un privilegiu pentru noi.

Sunați-ne și vom începe procesul de deschidere a unei companii astăzi sau programați o consultație dacă aveți îndoieli

FORMULAR DE CONTACT

Pentru mai multe informații s-au să faceți o comandă, vă rugăm să completați următoarele: