Coat of arms of Hungary

Deschiderea unei companii offshore în Ungaria

Info Ungaria

Info Ungaria

Stabilirea unei societăți cu răspundere limitată (KFT) este forma juridică ideală a unei societăți încît numărul de proprietari este mic. Este foarte asemănătoare cu GMBH din Germania. Multe investiții străine au fost realizate prin intermediul acestui tip de companie.

MANAGEMENTUL COMPANIEI

Managementul companiel

KFT este tratat ca rezident fiscal al Ungariei dacă conducerea acestei entități juridice este administrată din Ungaria, adică dacă principalele decizii de afaceri sunt aduse din Ungaria. Directorul nu trebuie să fie un rezident Maghiar. Ședințele Consiliului trebuie să aibă loc în Ungaria pentru a menține reședința fiscală în Ungaria. Proprietari acținilor participare și / sau administratorii pot fi atât persoane fizice, cât și juridice.

Capitalul plătit și subscris este de 3 000 000 HUF (aproximativ 10 000 EUR). Până la plata integrală a capitalului, proprietarul acțiunilor este responsabil pentru pasivele persoanei juridice în cuantumul capitalului neplătit și nu are dreptul să plătească dividende. Pe de altă parte, capitalul poate fi rambursat și din valoarea profitului realizat de companie.

De exemplu, în cazul în care acționarul nu a plătit capital și profitul său este HUF 10000000, atunci suma HUF 3000000 retrase din circuitul capitalului, iar restul la suma de 7.000.000 HUF poate fi plătit sub formă de dividende.

Obligația statutară a KFT este existența unui cont bancar într-o bancă din Ungaria.

Hungary company register
PASI IN INFIINTAREA FIRMEI

Pentru a incepe procedura de instituire a companiei în cipru, vă rugăm să ne livrați urmatoarele acte:

Deschiderea unui cont bancar

Indiferent de jurisdicția pe care o alegeți, vă putem ajuta să deschideți un cont bancar. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați pagina noastră de conturi bancare.

PREȚURI

LISTA DE PRETURI

Prețul depinde de tipul de serviciu pe care doriți să îl utilizați

Află ce altceva putem face pentru tine…

PITANJA

Întrebări frecvente

Republica Ungaria este situată în Europa Centrală și se învecinează cu Austria, Slovenia, Croația, Serbia, România, Ucraina și Slovacia. Lacul Balaton, cel mai mare lac al Europei Centrale, este principala atractie turistica. Populația Ungariei este de aproximativ 9,9 milioane.

Ungaria colecteză impozit numai pentru plățile către persoane fizice, astfel încât plățile Kft din Ungaria către persoanele juridice – deținătorii de acțiuni Kft nu sunt impozitate. Dividendele plătite persoanelor nerezidente de către persoane fizice sunt impozitate la 15%, cu excepția cazului în care Contractul de dublă impunere prevede altfel.

Companiile sunt obligate să plătească o taxă pe profit de 9%. Această rată de impozitare se referă la venitul total realizat.

Numai microîntreprinderile și întreprinderile mici sunt excluse din impozitul pe inovare. Întreprinderile mijlocii sunt obligate să plătească un impozit pentru inovare de 0,3%.

TVA în Ungaria este de 27%.

Ungaria a semnat tratate de dublă impunere cu 70 de țări.

Există un serviciu de director profesionist. Acest serviciu se reînnoiește anual.

Contabilitate, întocmirea situațiilor financiare, rapoarte privind TVA și VIES – pregătirea și prezentarea acestoe sunt obligatorii. Auditul este obligatoriu în cazurile în care profitul companiei depășește 1 milion EUR anual. Compania maghiară se poate înregistra pentru un număr EORI.

  • Certificatul de înmatriculare
  • Statutul și acordul privind înființarea
  • Registrul directorilor
  • Adresa înregistrată a companiei
  • Semnătura certificată notarială a directorulu

Numele deținătorilor de acțiuni care dețin mai mult de 50% din participația companiei, precum și numele directorilor sunt disponibili publicului.

Activități comerciale interzise: servicii bancare, asigurări, furnizarea de servicii financiare publicului.

Denumirile interzise ale companiilor: gestionarea activelor, gestionarea directorilor, asigurări, bancă, servicii bancare, brocher, brocheraj, capital, credit, valută, custodie, asigurare, împrumut,creditor, opțiune, pensie, portofoliu, rezerve, economii, siguranță, hîrtii de valoare, titular de încredere sau administrator.

Demirile companiilor pot fi în limba maghiară și în limba engleză.

Pentru companiile din Ungaria, putem ajuta cu o cerere de deschidere a contului la nivel mondial. Băncile cu care cooperăm sunt instituții financiare de încredere cu o mare experiență în deschiderea și gestionarea conturilor private și corporative. Clientii nostri beneficiaza de suport excelent pentru clienti, online banking, VISA si Master Cards, precum si alte servicii precum factoring, transfer valutar, cont de economii si alte servicii bancare specializate.

IMPRESII CLIENT

Ce cred clienții noștri despre cooperarea cu noi

Servirea clienților noștri, inclusiv corporații, firme de capital privat, organizații guvernamentale, este un privilegiu pentru noi.

Sunați-ne și vom începe procesul de deschidere a unei companii astăzi sau programați o consultație dacă aveți îndoieli

FORMULAR DE CONTACT

Pentru mai multe informații s-au să faceți o comandă, vă rugăm să completați următoarele: