Offshore bankovni račun

offshore račun u banci

Šta je offshore bankovni račun?

Offshore bankovni račun je račun koji se je otvoren u zemlji u kojoj vlasnik računa nije rezident. Otvara se u državama koje daju poreske, pravne i/ili ekonomske olakšice. Offshore bankovni računi za čije otvaranje firma off-shore.net može da Vam asistira mogu biti:

Razlozi za otvaranje offshore bankovnih računa mogu biti:

korporativni offshore račun

Korporativni offshore bankovni račun

Bez obzira na vrstu posla kojim se bavite, neophodno je da za Vaš biznis otvorite korporativni bankovni račun kako biste razgraničili prihod koji ostvaruje Vaša kompanija od Vašeg ličnog prihoda. Otvaranje korporativnih računa je jedan od najtežih koraka u celokupnom postupku offshore poslovanja, tako da je asistencija specijalizovane agencije ili registrovanog upoznavača neophodna kako bi se celokupan proces otvaranja računa uspešno završio.

Možemo ponuditi otvaranje računa i za sledeće biznis aktivnosti, pored standardnih:

offshore-bankovni-racun

privatni offshore račun

Privatni offshore bankovni račun

Privatni offshore bankovni račun je relativan pojam koji se koristi kako bi se napravila razlika u odnosu na korporativne-biznis bankovne račune. Namenjen za fizička lica, privatni bankovni račun donosi veliki broj beneficija, a sve u cilju što boljeg upravljanja novcem.

Fizička lica dobijaju visok stepen personalizovane usluge, svakom klijentu se dodeljuje personalizovani asistent u cilju zaštite i daljeg ulaganja i raspolaganja finansijskim sredstvima.

sigurnost offshore banaka

Pouzdanost offshore banaka

Banke sa kojima sarađujemo su pouzdane finansijske institucije sa velikim iskustvom u otvaranju i upravljanju, kako privatnih, tako i korporativnih računa.
Naši klijenti imaju odličnu korisničku podršku, online bankarstvo, VISA i Master kartice, kao i druge usluge, kao što su factoring, transfer valuta, štedni račun i druge specijalozovane usluge banke. Našim klijentima asistiramo prilikom aplikacije za otvaranje bankovnih računa na Kipru, Crnoj Gori, Švajcarskoj, SAD, Hong Kongu, Puerto Riku i UAE (u nekim slučajevima nudimo paket uslugu jurisdikcija + bankovni račun) kao i u mnogim Fintech institucijama.

Aplikacionu formu poslaćemo u najkraćem mogućem roku

Potrebno je samo da nas kontaktirate i rado ćemo Vam objasniti šta smo u mogućnosti da Vam ponudimo. Takođe ćemo Vam preporučiti najadekvatniju banku za otvaranje računa baš za Vašu biznis delatnost.

Pomoći ćemo Vam kod popunjavanja svih formi i obrazaca i nakon što predamo aplikaciju, potrebno je samo da sačekamo da banka sve procesuira. Prosečno vreme koje im je potrebno je između 7 dana i 2 meseca.

Otvaranje offshore bankovnog računa

Kontaktirajte nas i postanite vlasnik offshore bankovnog računa što pre.

UTISCI KLIJENATA

Šta naši klijenti misle o saradnji sa nama

Pružanje usluga našim klijentima, uključujući korporacije, privatne kapitalne kompanije, vladine organizacije, za nas predstavlja privilegiju.