Cena osnivanja offshore kompanije već od 999 USD!

Otvaranje offshore kompanije

Kada Vaše poslovanje pređe granice zemlje u kojoj živite, velike su šanse da će Vam trebati offshore kompanija. Reč „offshore kompanija“ može da zvuči loše zbog ponekad negativnog kontektsta u medijima, ali radi se o običnim, legalnim kompanijama u raznim zemljama, gde Vi ne živite, i zbog toga reč „offshore“. Razlozi za otvaranje off-shore kompanije su brojni. Međunarodno poslovanje, regulativa, bankarstvo, pristup različitim tržištima koja nisu dostupna u Vašoj zemlji (Forex, crypto, NFT,…), pristup raznim međunarodnim portalima za plaćanje, pravna stabilnost, pristup ugovorima o izbegavanju dvostrukog oporezivanja i poreska optimizacija su neka od rešenja koja dobijate registracijom offshore firme.

osnivanje firme

Želite da pokrenete sopstveni biznis, ali ne znate odakle da počnete?

Naš tim stručnjaka je tu da vam pomogne u osnivanju kompanije u različitim državama širom sveta, uključujući SAD, UAE, Kipar i mnoge druge.

Mi vam pružamo sveobuhvatne konsultantske usluge koje će vam pomoći da se izborite sa izazovima u poslovanju. Naši konsultanti su obučeni da pruže stručno savetovanje koje je prilagođeno vašim potrebama i vašem budžetu.

Nudimo podršku i početnicima u biznisu i iskusnim preduzetnicima. Naš cilj je da vam pomognemo da ostvarite svoje poslovne ciljeve i da budete sigurni u vaše poslovanje.

Naši klijenti dobijaju stručno savetovanje koje će vam pomoći da donosite pametne odluke i ostvarite veći uspeh u poslovanju. Možda ćete platiti nekoliko stotina dolara više za naše usluge, ali će vam se to isplatiti u dugoročnom smislu.

Mi smo konsultantska firma koja se bavi osnivanjem kompanija i pružanjem konsaltinga u oblasti poslovanja. Naš tim stručnjaka prati sve promene u zakonima država gde osnivamo kompanije i obaveštavamo naše klijente o svim relevantnim izmenama. Na taj način, vaše poslovanje će biti uvek prilagođeno najnovijim propisima, što će vam pomoći da izbegnete kazne i penale.

Sa našim iskustvom i znanjem, mi možemo pružiti kvalitetnu podršku u različitim oblastima poslovanja, uključujući porezni konsalting, upravljanje finansijama, marketing i strategiju poslovanja. Naši konsultanti će raditi sa vama na razvoju prilagođenog plana za vaše poslovanje koji je usmeren ka postizanju vaših ciljeva.

Kontaktirajte nas danas i saznajte kako možemo pomoći vašem poslovanju da se prilagodi novim promenama i propisima. Mi ćemo raditi sa vama na razvoju prilagođenog plana za vaše poslovanje koji će biti u skladu sa svim važećim zakonima i propisima.

OFFSHORE

Šta je OFFSHORE
kompanija?

Značenje samog termina offshore nije jasno zakonski, poreski niti poslovno definisano, samim tim što u bukvalnom prevodu taj termin znači “bilo gde izvan mesta na kom se osoba, koja koristi termin, nalazi”.

Čim osnujete kompaniju van države svog boravka, to je offshore kompanija, bez obzira gde je kompanija registrovana. Uobičajeno je pogrešno mišljenje da offshore kompanije služe isključivo za izbegavanje poreza, ali to nije istina. Jednostavno, ponekad zakonska regulativa države u kojoj boravite nije dovoljno napredna, ne prati moderne trendove, ili geo-političke zahteve, i onda je neophodno imati kompaniju u zemlji koja to omogućava. Kada jedan građanin Mađarske otvori firmu u Srbiji, na primer zbog lakšeg nastupa na tržištu Kine, onda i Srbija postaje offshore zemlja.

Offshore company formation explanation
ZAŠTO OFFSHORE KOMPANIJA?

Veliki je broj prednosti koje vlasnici biznisa mogu da ostvare kroz osnivanje offshore kompanija:

money-icon

Smanjenje poreskih obaveza

Danas nije poenta izbeći kompletno plaćanje poreza. Poenta je legalno poslovati, a svoje poreske obaveze optimizovati i uštedeti na svakom procentu, gde je to moguće.

statistic-icon

Upravljanje rizikom

Poželjno je danas rizik poslovanja odvojiti od lične imovine. Poslovanje preko firme će odvojiti Vaše poslovanje od lične imovine, i samim tim poslužiti za zaštitu.

lock-icon

Tajnost podataka

Ponekad je našim klijentima bitno da sačuvaju anonimnost, i da njihovi podaci ne budu javno dostupni. Tajnost podataka se može postići registracijom naprednijih međunarodnih poslovnih struktura.

key-icon

Zaštita privatne imovine

Porez na dohodak je najvažniji izvor prihoda za trezor Velike Britanije. Predviđa se da će prikupiti oko 200 milijardi funti u 2023.

grow icon

Povećanje imovine

Svrha upravljanja rizikom je da se identifikuju potencijalni problemi pre nego što se pojave, tako da se aktivnosti upravljanja rizikom mogu planirati i pokrenuti.
file-icon

Smanjenje troškova

Privatnost je sposobnost pojedinca ili grupe da izoluju sebe ili informacije o sebi i na taj način selektivno izražavaju sebe.
RAZLOZI

Pogodnosti osnivanja offshore firme su:

OTVARANJE

Otvaranje Offshore Kompanije

Vlasnici biznisa biraju za sedište svog offshore biznisa one jurisdikcije koje nude mogućnost poslovanja sa veoma niskom ili nultom poreskom stopom. Te jurisdikcije se obično nazivaju “poreski rajevi”. U grupu poreskih rajeva spadaju: Seychelles, Marshall Islands, Panama, Dubai…

Pored tzv. “poreskih rajeva” postoje jurisdikcije koje nude mogućnost osnivanja i offshore i onshore kompanija. Ove jurisdikcije nude mogućnost poslovanja uz korišćenje prednosti fleksibilnog poreskog režima.

Jurisdikcije poput Hong Konga nisu prepoznate kao offshore jurisdikcije ali nude mogućnost tzv. “teritorijalnog oporezivanja” tj. ukoliko vlasnik biznisa ne sprovodi nikakve poslovne aktivnosti niti ostvaruje profit na teritoriji Hong Konga, kompanija nije poreski obveznik i može da posluje bez bilo kakvih odbitaka.

Formation of an offshore company

Društvo sa ograničenom odgovornošću i Partnerstva sa ograničenom odgovornošću

INTERNACIONALNO POSLOVANJE

Internacionalno poslovno preduzeće

IBC (International Business Company) je tipičan oblik offshore kompanije. IBC je oslobođena svih poreskih obaveza ali takođe ima zabranu da delatnost obavlja u jurisdikciji u kojoj je registracija izvršena. Ovaj tip kompanije se uglavnom upotrebljava za pružanje offshore bankarskih aktivnosti, profesionalnih servisa, internacionalnu trgovinu, različite vrste ulaganja i zaštitu imovine.

Kompanije registrovane u on-shore jurisdikcijama On-shore jurisdikcije su zemlje u kojima je način oporezivanja takav da pruža određene prednosti za bavljenje raznim vrstama međunarodnih aktivnosti.
Offshore services - containers for transporting goods
Offshore company formation
INTERNACIONALNO POSLOVANJE

Širok krug mogućnosti poreskog planiranja:

Svet off-shore biznisa je daleko kompleksniji od crno-bele slike koju mediji prezentuju. Svet offshore biznisa čine i on-shore jurisdikcije koje se svojom poreskom fleksibilnošću trude da privuku veliki broj internacionalnih kompanija.

Ugovori o izbegavanju dvostrukog oporezivanja koji se odnose na dividende, kamate i isplate nadoknada. Osnivanje holdinga, međunarodnih finansijskih sedišta. Specijalistička poslovanja (na primer lizing). Poresko planiranje i upravljanje ličnim i porodičnim bogatstvom…

MEĐUNARODNE PORESKE STOPE

Međunarodno poslovanje

Međunarodni poreski savetnici su odavno postali svesni mogućnosti koje postoje za poboljšanje ukupne poreske efikasnosti uvođenjem niske poreske stope zemljama sa visokim porezima u cilju podsticanja razvoja međunarodnog biznisa. Ipak, uspešno sprovođenje takve strukture uslovljeno je velikim brojem činilaca.

U sadašnjem offshore svetu postoji stručna primena određenih poreskih struktura koje pružaju on-shore jurisdikcije.

Aleksandar Dobromirov, Offshore Financial Expert, Company formations & Management, Investment consulting
O nama

O nama

Sajt WWW.OFF-SHORE.NET je usluga kompanije Euro Commerce LLC, registrovanе u Delavaru SAD. Euro Commerce LLC je kompanija za pružanje offshore usluga, specijalizovanih za procese formiranja offshore kompanija.

Fokusirani smo na veoma personalizovan stil korisničkog servisa i razumemo da iza svake strukture formiranja biznisa postoje snovi i težnje. Pojedinačna pitanja i brige mušterija su nam važna i posebna i tako se sa njima i postupa.

Za naše klijente pronalazimo offshore rešenja u mnogim aspektima razvojnog procesa kao i procesa podrške.

world map
Godina iskustva
0
Registrovanih kompanija
0 +
Zadovoljnih klijenata širom sveta
0 +
Profesionalaca u timu
0 +

O NAMA

Malo o našem direktoru

Aleksandar Dobromirov, Offshore Financial Expert, Company formations & Management, Investment consulting
Možete ga kontaktirati kroz kontakt formu na našem sajtu, ili se povezati sa njim na Linkedin

Aleksandar Dobromirov je cenjeni i obrazovani stručnjak u oblasti formiranja offshore kompanija. Sa 25+ godina iskustva i dubokim razumevanjem suptilnosti uključenih u postavljanje offshore kompanija, on se izdvojio kao traženi savetnik i konsultant za pojedince i organizacije koji žele da prošire svoje poslovanje u nova i potencijalno isplativa tržišta.

Formiranje offshore kompanije može biti kompleksan i izazovan proces, koji zahteva duboko poznavanje pravnih, finansijskih i regulatornih zahteva u zemlji ili zemljama u kojima će kompanija poslovati. Ovde Aleksandar Dobromirov briljira, pošto poseduje obilje iskustva u pomaganju klijentima da se snalaze u ovim kompleksnim vodama. U toku svog života i karijere, Aleksandar je živeo u Srbiji, Mađarskoj, Grčkoj, Izraelu i Austriji.

Jedan od ključnih faktora koji Aleksandara Dobromirova razlikuje od njegovih kolega jeste njegova sposobnost da razume jedinstvene potrebe svakog od svojih klijenata. On ulaže vreme da čuje njihove ciljeve, proceni njihovu finansijsku situaciju i radi sa njima kako bi stvorio prilagođeno rešenje koje će im pomoći da ostvare svoje ciljeve. Takođe, on ima jaku mrežu kontakata i partnerstava sa pouzdanim stručnjacima iz različitih oblasti poput računovodstva, prava i bankarstva, što mu omogućava da pruži sveobuhvatne i ujednačene usluge svojim klijentima.

Još jedno područje u kojem Aleksandar Dobromirov briljira jeste njegova sposobnost da se stalno obrazuje kao i da prati i usvaja poslednje promene i razvoj u svetu formiranja offshore kompanija. Pravni i regulatorni pejzaž u ovoj oblasti se stalno menja, a on je uvek na čelu ovih promena, što osigurava da njegovi klijenti dobiju najnovije i tačne savete i uputstva.

Pored svojih tehničkih veština, Aleksandar Dobromirov je poznat po izvanrednom servisu za klijente i posvećenosti prema njima. Uvek je uvek dostupan da odgovori na pitanja i pruži podršku, i ići će iznad očekivanja i izvan okvira kako bi osigurao da su njegovi klijenti potpuno zadovoljni uslugama koje dobijaju.

Da zaključimo, Aleksandar Dobromirov je vešt i obrazovan stručnjak u oblasti formiranja offshore kompanija. Njegova kombinacija tehničkih veština, usluge za klijente i dubokog razumevanja potreba njegovih klijenata čini ga izvanrednim savetnikom i konsultantom i pouzdanim partnerom za one koji žele da prošire svoje poslovanje u nova i potencijalno dobitna tržišta.

Rešenja

Naša rešenja

Sa mnogo gotovih rešenja za smanjenje troškova, omogućavamo da klijenti izaberu po svom nahođenju iz mnoštva pouzdanih ponuđača usluga. Naša ideja je da troškovi formiranja kompanija budu fiksni, predvidivi i pristupačni.

Naši klijenti treba da dobiju punu vrednost usluge za svoj novac. Naša struktura provizija i naknada je potpuno transparentna, laka za razumevanje i bez ikakvih iznenađenja u poređenju sa drugim kompanijama, naših konkurenata, od kojih neki nastoje da sakriju pravu strukturu svojih naknada.

Doživotna podrška klijentima je više od samog formiranja kompanije i podrazumeva iskusnog, obrazovanog, iskustvenog prijatelja koji je tu da odgovori na svako vaše pitanje i da vlasnicima kompanija obezbedi prave odluke. Sa modernom infrastrukturom, naš offshore sajt radi kao virtuelna dopuna potreba naših kupaca koji pruža usluge 24 sata 7 dana u nedelji.

Euro Commerce LLC je registrovana 2001. godine, pod registracionim brojem # 33623-95

Laundering money is cryme
Pranje novca

Zašto smo protiv pranja novca?

Pranje novca je ozbiljan zločin koji ima dugoročne negativne posledice na društvo. Ovo krivično delo omogućava kriminal, trgovinu drogom, trgovinu ljudima, terorizam i druge nezakonite aktivnosti.

Kao odgovoran poslovni subjekt, posvećeni smo sprečavanju pranja novca i finansiranja terorizma primenom KYC (Know Your Customer – “Upoznaj svog klijenta”) i AML (Anti-Money Laundering – “Sprečavanje pranja novca”) procedura.

Ove mere osiguravaju da identifikujemo i verifikujemo identitet naših klijenata, kao i njihove sumnjive aktivnosti. Mi ne prihvatamo takve klijente. Na taj način doprinosimo globalnoj borbi protiv finansijskog kriminala i pomažemo u stvaranju sigurnijeg i bezbednijeg sveta.

Saznajte šta još možemo da učinimo za vas…

UTISCI KLIJENATA

Šta naši klijenti misle o saradnji sa nama

Pružanje usluga našim klijentima, uključujući korporacije, privatne kapitalne kompanije, vladine organizacije, za nas predstavlja privilegiju.