Coat of arms of Saint Vincent

Otvaranje Offshore Kompanije na Svetom Vinsentu IBC

OSNOVNE INFORMACIJE

Osnovne informacije IBC (Internacionalne biznis kompanije) na Svetom Vinsentu

KORACI U OSNIVANJU KOMPANIJE

Koji su koraci za osnivanje kompanije na Svetom Vinsentu

Da bismo započeli proceduru osnivanja kompanije na Svetom Vinsentu, potrebno je:

Otvaranje offshore bankovnog računa

Nudimo Vam uslugu asistiranja pri otvaranju bankovnog računa. Za više informacija molimo Vas da posetite našu stranicu Bankovni računi.

CENOVNIK

CENE USLUGA

Cena zavisi od vrste usluge koju želite da koristite

Saznajte šta još možemo da učinimo za vas…

PITANJA

Najčešće postavljana pitanja

Sveti Vinsent, zvanično Sveti Vinsent i Grenadini se sastoji od glavnog ostrva Sveti Vinsent i grupe manjih Grenadinskih ostrva. Glavni grad je Kingstaun.

Po uređenju, Sv. Vinsent i Grenadini su demokratska, ustavna i parlamentarna monarhija i kao članica Komonvelta, za svog poglavara priznaje Britanskog Monarha, Kralja Čarlsa III.

Celokupan pravni sistem se zasniva na engleskim zakonima uz manje prilagođavanje lokalnim potrebama na Sv. Vinsentu.

Internacionalna biznis kompanija na Sv. Vinsentu je najpopularniji vid osnivanja kompanija i predstavlja logičan izbor za sve koji žele da maksimalno iskoriste sve pogodnosti koje jedna offshore kompanija donosi.

Zakon kojim je uređeno poslovanje off-shore kompanija je donet 1996. godine i predstavlja jedan od najmodernijih koji u sebi sadrži određene odredbe koje se ne mogu naći u zakonima u sličnim jurisdikcijama.

IBC kompanije na Sv. Vinsentu uživaju sledeće pogodnosti:

– Ne postoji obaveza podnošenja finansijskih izveštaja
– Izuzimanje od svih vrsta poreza, uključujući porez na prihod, dividende, korporativnu dobit …
– Sve informacije o direktorima i vlasnicima kompanija su tajne i nisu dostupne javnosti

Kompanije na Sv. Vinsentu su izuzete od plaćanja poreza na prihod, poreza po odbitku i svih drugih nameta na period od 25 godina. Takođe, ne postoji porez na poklon kao i na dividende, nevezano da li se isplaćuju drugoj kompaniji, fondu ili fizičkom licu.
Nominovani servis se sastoji od nominovanog direktora i shareholdera. Korporativni i privatni nominovani servis je dostupan na Sv. Vinsentu.
Ne postoji obaveza vođenja knjigovodstva ni revizije na Sv. Vinsentu.
  • Sertifikat o Formaciji
  • Sertifikat o članovima kompanije
  • Korporativna Rezolucija
  • Articles of Formation
  • Operating Agreement

Identitet krajnjih vlasnika i direktora kompanije nisu dostupni javnosti. Sv. Vinsent je preduzeo sve mere kako bi zaštitio privatnost vlasnika i direktora kompanija i u tu svrhu je 1996. godine usvojen poseban zakon kojim se to garantuje. Ovo je najdetaljniji i ujedno najrazvijeniji zakon na svetu koji maksimalno štiti privatnost vlasnika i direktora kompanija.

Naziv koji je identičan ili sličan već postojećoj kompaniji na Sv. Vinsentu će biti odbijen. Naziv kompanije mora biti na latiničnom pismu i moraju biti na engleskom ili kineskom jeziku, u suprotnom je potrebno dostaviti prevod.

Biznis aktivnosti koje kompanije na Sv. Vinsentu ne smeju da obavljaju su: banking, finansijske institucije, upravljanje fondovima, investicije u fondove, univerziteti …

Za kompanije na Svetom Vinsentu možemo asistirati prilikom aplikacije za otvaranje računa širom sveta. Banke sa kojima sarađujemo su pouzdane finansijske institucije sa velikim iskustvom u otvaranju i upravljanju, kako privatnih, tako i korporativnih računa. Naši klijenti imaju odličnu korisničku podršku, online bankarstvo, VISA i Master kartice, kao i druge usluge, kao što su factoring, transfer valuta, štedni račun i druge specijalizovane usluge banke.

UTISCI KLIJENATA

Šta naši klijenti misle o saradnji sa nama

Pružanje usluga našim klijentima, uključujući korporacije, privatne kapitalne kompanije, vladine organizacije, za nas predstavlja privilegiju.
Pozovite nas i pokrenućemo postupak otvaranja firme još danas ili zakažite konsultacije ako imate neke nedoumice
Poruka

Pošaljite nam poruku