Coat of arms of Saint Vincent

Otvaranje offshore tvrtke na Saint Vincentu

OSNOVNE INFORMACIJE

Osnovne informacije IBC (Internacionalne poslovne kompanije) na Svetom Vinsentu

KORACI U OSNIVANJU TVRTKE

Koji su koraci za osnivanje tvrtke na Svetom Vinsentu

Da bismo započeli proceduru osnivanja tvrtke na Svetom Vinsentu, potrebno je:

TERMINI U NAZIVU

Za upotrebu sljedećih termina u nazivu IBC tvrtke na Saint Vincent Island neophodno je dobiti licencu:

Otvaranje bankovnog računa

Koju god jurisdikciju da izaberete, mi možemo da Vam asistiramo pri otvranju bankovnog računa. Za više informacija molimo Vas da posetite našu stranicu Bankovni računi.

CIJENIK

CIJENE USLUGA

Cijena ovisi o vrsti usluge koju želite koristiti

Saznajte što još možemo učiniti za vas…

PITANJA

Često postavljana pitanja

Sveti Vincent, službeno Sveti Vincent i Grenadini se sastoji od glavnog otoka Sveti Vincent i grupe manjih Grenadinskih otoka. Glavni grad je Kingstown.

Po uređenju, Sv. Vincent i Grenadini su demokratska, ustavna i parlametarne monarhija, a kao članica Commonwealtha, za svog poglavara priznaje Britanskog Monarha, Kraljicu Elizabetu II.
Cjelokupni pravni sustav temelji se na zakonima Engleske, uz manju prilagodbu lokalnim potrebama na Sv. Vincentu.

Internacionalna biznis tvrtka na Sv. Vincentu je najpopularniji vid osnutka tvrtka i predstavlja logičan izbor za sve koji žele maksimalno iskoristiti sve pogodnosti koje nudi jedna off-shore kompanija.

Zakon kojim je uređeno poslovanje off-shore kompanija je donesen 1996. godine I predstavlja jedan od najmodernijih, koji u sebi sadrži određene odredbe koje se ne mogu pronaći u zakonima u sličnim jurisdikcijama.

IBC tvrtke na Sv. Vincentu uživaju sljedeće pogodnosti:

– Ne postoji obveza podnošenja financijskih izvještaja

– Izuzimanje od svake vrste poreza, uključujući porez na dohodak, dividende, korporativnu dobit …
– Sve informacije o direktorima i vlasnicima tvrtki su tajne i nisu dostupne javnosti

Tvrtke na Sv. Vincentu su izuzete od plaćanja poreza na dohodak, poreza po odbitku I svih drugih nameta na razdoblje od 25 godina. Također, nema poreza na poklon niti na dividende, nevezano da li se isplaćuju drugoj kompaniji, fondu ili fizičkoj osobi.

Nominirani servis se sastoji od nominiranog direktora i shareholdera. Korporativni i privatni nominirani servis je dostupan na Sv. Vincentu.

Ne postoji obveza vođenja knjigovodstva ni revizije na Sv. Vincentu.

  • Potvrda o formaciji
  • Potvrda o članovima tvrtke
  • Korporativna Rezolucija
  • Articles of Formation
  • Operating Agreement

Identitet krajnjih vlasnika i direktora tvrtke nisu dostpuni javnosti. Sv. Vincent je poduzeo sve mjere kako bi zaštitio privatnost vlasnika i direktora tvrtke, te je u tu svrhu je 1996. godine usvojen poseban zakon kojim se to jamči. Ovo je najdetaljniji i ujedno najrazvijeniji zakon na svijetu, koji maksimalno štiti privatnost vlasnika i direktora kompanija.

Naziv koji je identičan ili sličan već postojećoj kompaniji na Sv. Vincentu će biti odbijen. Naziv tvrtke mora biti na latiničnom pismu i mora biti na engleskom ili kineskom jeziku, u sprotnom je potrebno dostaviti prijevod.
Biznis aktivnosti koje tvrtke na Sv. Vincentu ne smiju obavljati su: banking, financijske institucije, upravljanje fondovima, investicije u fondove, sveučilišta…

Za tvrtke na Sv. Vincentu možemo asistirati prilikom aplikacije za otvaranje računa diljem svijeta. Banke sa kojima surađujemo su pouzdane financijske institucije s velikim iskustvom u otvaranju i upravljanju, kako privatnih, tako i korporativnih računa. Naši klijenti imaju odličnu korisničku podršku, online bankarstvo, VISA i Master kartice, kao i druge usluge, kao što su factoring, transfer valuta, štedni račun i druge specijalozirane usluge banke.

DOJMOVI KUPACA

Što naši kupci misle o suradnji s nama

Služiti našim klijentima, uključujući korporacije, privatne investicijske tvrtke, vladine organizacije, za nas je privilegija.

Nazovite nas i već danas ćemo započeti proces pokretanja poslovanja ili zakažite konzultacije ako imate bilo kakvih nedoumica

Poruka

Pišite nam