Uvjeti korištenja

UVJETI

Uvjeti korištenja

Korišćenje ove stranice označava Vaš pristanak s odredbama i uvjetima korištenja i politikom privatnosti. Pažljivo pročitajte sljedeće informacije. Off-shore.net zadržava pravo izmjene ove politike u bilo kojem trenutku bez prethodne najave.
LIČNE INFORMACIJE

OFF-SHORE.NET, (u daljnjem tekstu “OFF-SHORE.NET”) i tvrtke povezane s ovom web stranicom stvorene su kako bi vam pružile prikladan način ispunjavanja obrazaca i kako bi vam pružile opće razumijevanje zakona pružanjem općih informacija i materijala za čitanje . OFF-SHORE.NET nije odvjetničko društvo i ni pod kojim okolnostima vam ne može pružiti konkretne pravne savjete, preporuke ili savjetovanje.

OFF-SHORE.NET i njegovi zaposlenici, agenti, zastupnici, prodajni suradnici i savjetnici ne djeluju kao vaši odvjetnici i stoga ne postoji odnos odvjetnik-klijent. Ova web stranica ne bi se trebala koristiti kao zamjena za pravni savjet odvjetnika i trebate se posavjetovati s pravnim savjetnikom ako vam je potreban pravni savjet. OFF-SHORE.NET je servis za arhiviranje dokumenata i sami ste odgovorni za svoje zaključke, smjernice, redoslijed i radnje tijekom korištenja ovih servisa.

UVJETI

Uvjeti korištenja

Ovi Uvjeti pružanja usluge (“Ugovor”) određuju odredbe i uvjete koji se primjenjuju na vašu upotrebu web stranice koja se nalazi na https://vvvv.off-shore.net te usluga i materijala ponuđenih na njoj (“Usluga”). donosi Euro Commerce LLC. (“OFF-SHORE.NET”). KORIŠTENJEM OVE STRANICE, PRIHVATATE ODREDBE I UVJETE OVOG UGOVORA KAO DA STE POTPISALI UGOVOR NA PAPINU. Ako se ne slažete s odredbama i uvjetima ovog Ugovora, prestanite koristiti usluge koje se pružaju na ovoj web stranici.

NAJBOLJE USLUGE

Jamstvo zadovoljstva

OFF-SHORE.NET je predan osiguravanju vašeg zadovoljstva svim našim uslugama i podrškom. Ako u bilo kojem trenutku niste zadovoljni našim uslugama, odmah kontaktirajte predstavnika OFF-SHORE.NET-a pozivom na +1-302-250-4588. Odmah ćemo riješiti vašu zabrinutost dodijelivši vaš zahtjev voditelju tima koji će raditi s vama na rješavanju trenutne situacije ili izdavanju povrata novca. Povrati će vam biti izdani u istom obliku plaćanja koji je naveden na OFF-SHORE.NET i uključivat će sve naknade koje ste platili minus sve vlastite troškove koji su nastali kao rezultat vaše narudžbe, kao što su naknade za isporuku, državne pristojbe za podnošenje i bilo koje druge troškove treće strane.

Zahtijevat ćemo da vratite sve dokumente, komplete i sve druge materijale na OFF-SHORE.NET, a mi ćemo vam vratiti novac u roku od 7 radnih dana. Zahtjev za povrat morate podnijeti u roku od 30 dana od kupnje kako bi ovo jamstvo ostalo na snazi. Za svaku otkazanu narudžbu također će se naplatiti naknada za uslugu od 20%.

OGRANIČENJA

1. Ograničenja uporabe

Usluga je računalna online usluga. Dostupan vam je putem osobnog računala ili drugog uređaja za pristup www.off-shore.net (“OFF-SHORE.NET stranica”) putem komunikacijske veze (npr. dsl, modem, T1, telefonska linija ili sličan uređaj). Kao dio usluge, bit će vam pružene usluge koje mogu uključivati ​​informacije, uređivački sadržaj, chat sobe, veze na druge web stranice i druge računalne usluge koje OFF-SHORE.NET može odlučiti ponuditi, podložno ovim uvjetima.

OFF-SHORE.NET može, prema vlastitom nahođenju, prekinuti ili promijeniti bilo koji aspekt usluge, uključujući, ali ne ograničavajući se na (i) ograničavanje vremena dostupnosti, (ii) ograničavanje dostupnosti i/ili opsega usluge. za određene platforme (tj. tipove računala i operativne sustave), (iii) ograničavanje količine dopuštene upotrebe i (iv) ograničavanje ili ukidanje prava bilo kojeg korisnika da koristi cijelu ili dio Usluge, u bilo kojem trenutku OFF-SHORE. NET prema vlastitom nahođenju i bez prethodne obavijesti ili odgovornosti.

Vi ste odgovorni za sve troškove (npr. telefonske) povezane s povezivanjem s uslugom putem dostupnog pristupnog broja ili davatelja usluga. Također ste odgovorni za nabavu ili pružanje svih telefonskih pristupnih linija, telefonske i računalne opreme (uključujući modem) ili drugih pristupnih uređaja potrebnih za pristup Usluzi. Usluga je u vlasništvu i pod upravom OFF-SHORE.NET-a i njegovih podružnica i sadrži materijale koji su u cijelosti ili djelomično izvedeni iz materijala dobivenog i u vlasništvu OFF-SHORE.NET-a i drugih izvora.

Takav je materijal zaštićen autorskim pravima, zaštitnim znakovima i drugim primjenjivim zakonima. Ne smijete mijenjati, kopirati, reproducirati, ponovno objavljivati, postavljati, objavljivati, prenositi, javno prikazivati, pripremati izvedene radove na temelju ili na bilo koji način distribuirati bilo koji materijal iz Usluge, uključujući, ali ne ograničavajući se na kod i softver (“Materijal”). Međutim, možete preuzeti Materijal s Usluge samo za svoju osobnu, nekomercijalnu upotrebu, pod uvjetom da zadržite netaknute sve obavijesti o autorskim pravima i drugim vlasničkim pravima i da koristite Materijal u skladu sa svim ograničenjima koja se odnose na vašu upotrebu Usluge u Općenito. U slučaju da preuzmete Materijal s Usluge, OFF-SHORE.NET vam daje licencu za takav Materijal i OFF-SHORE.NET ne prenosi vlasništvo nad takvim Materijalom na vas.

PRAVILA

2. Pravila i upute

Registracija

Ako OFF-SHORE.NET odluči pružati usluge temeljene na članstvu, kada se registrirate za korištenje tih usluga, od vas će se tražiti da date određene informacije o sebi. Suglasni ste dati istinite, točne i potpune podatke o sebi i ažurirati te podatke kada se promijene.

Ako date bilo koju informaciju koja je netočna ili netočna, nije aktualna ili nepotpuna, ili ako OFF-SHORE.NET posumnja da su vaše informacije netočne ili netočne, nisu aktualne ili nepotpune, OFF-SHORE.NET može, prema vlastitom nahođenju, suspendirati ili prekinuti svoje članstvo i odbiti trenutni ili budući pristup bilo kojoj usluzi. Svi osobni podaci navedeni u nastavku podliježu uvjetima naše politike privatnosti.

Članovi mlađi od 18 godina moraju imati pristanak roditelja prije pristupanja OFF-SHORE.NET-u. OFF-SHORE.NET zadržava pravo promjene prirode ovog odnosa u bilo kojem trenutku bez prethodne obavijesti.

Lozinke

Ako vam OFF-SHORE.NET pruži lozinku koja vam omogućuje pristup određenim dijelovima usluge, vi ćete biti isključivo odgovorni za očuvanje povjerljivosti vaše lozinke i podataka o računu te ste u potpunosti odgovorni za sve aktivnosti koje se odvijaju pod vašim lozinka ili račun.

Slažete se da ćete odmah obavijestiti OFF-SHORE.NET o bilo kakvom neovlaštenom korištenju vaše lozinke ili računa, ili bilo kakvom drugom kršenju sigurnosti, te da ćete se odjaviti sa usluge na kraju svake sesije kako biste spriječili prijevaru vašeg računa od strane trećih strana.

General

OFF-SHORE.NET može odlučiti slati vam e-mail biltene o različitim temama – na primjer, obavještavajući vas o pogodnostima i značajkama članstva, obavještavajući vas o problemima sa Stranicom ili uslugama koje nudi OFF-SHORE.NET ili predstavljajući vam uz mogućnost kupnje odabranih proizvoda i usluga.

Kada se registrirate, možete odabrati da ne primate ove biltene e-poštom i možete početi ili prestati primati takve biltene e-poštom u bilo kojem trenutku slanjem e-pošte na adresu koja će biti određena za tu svrhu. Uz vaše dopuštenje, OFF-SHORE.NET vam može slati e-poruke u ime unaprijed provjerenih trećih strana koje sadrže promotivne ponude ili prilike za koje vjerujemo da bi vas mogle zanimati.

Možete odabrati primanje ovih e-poruka kada se registrirate, a možete početi ili prestati primati takve e-poruke u bilo kojem trenutku slanjem e-pošte na račun koji će biti određen za tu svrhu. Možemo pružiti informacije u vaše ime u skladu s postupcima potrebnim za dovršenje vaše narudžbe.

Pravila korištenja usluga

1. Ponašanje potrebno za korištenje usluge

Uslov vašeg korišćenja usluge je da ne:

2. Monitoring

OFF-SHORE.NET nema obvezu nadzirati korištenje usluge od strane članova. Prihvaćate i slažete se da OFF-SHORE.NET zadržava pravo i može s vremena na vrijeme nadzirati sve informacije koje se prenose ili primaju putem Usluge u operativne i druge svrhe.

Tijekom nadzora, informacije se mogu pregledavati, snimati, kopirati i koristiti u ovlaštene svrhe u skladu s našom Politikom privatnosti. Korištenje usluge predstavlja pristanak na takvo praćenje. Nadalje, OFF-SHORE.NET zadržava pravo u bilo kojem trenutku otkriti bilo koju informaciju objavljenu na bilo kojem dijelu usluge ako je potrebno da se udovolji bilo kojem zakonu, propisu ili vladinom zahtjevu, ili odbiti objaviti ili ukloniti bilo koju informaciju ili materijal. , u u cijelosti ili djelomično, koji su po isključivom i apsolutnom nahođenju OFF-SHORE.NET-a nepoželjni ili krše ovaj Ugovor.

3. Licenca

Učitavanjem datoteka, unosom podataka ili sudjelovanjem u bilo kojem drugom obliku komunikacije (“Komunikacija”) putem Usluge, dajete OFF-SHORE.NET-u besplatnu, neopozivu, trajnu, neekskluzivnu, neograničenu, svjetsku licencu za:

4. Sadržaj usluge.

Komunikacije objavljene putem Servisa pružaju korisnici kao što ste vi koji niste povezani sa OFF-SHORE.NET, a korisnik koji pruža svaku takvu Komunikaciju isključivo je odgovoran za njihov sadržaj. To znači da ste vi, a ne OFF-SHORE.NET, u potpunosti odgovorni za sve Komunikacije koje otpremate, postavljate, e-poštom ili na drugi način prenosite putem Usluge.

Prilikom korišćenja Servisa ili primanja e-poruka od članova preko Servisa, ne treba da pretpostavljate da je takve poruke pregledao OFF-SHORE.NET, da takve Komunikacije sadrže tačne informacije, ili da su osobe koje postavljaju takve Komunikacije tačno identifikovale sebe i/ili njihovu povezanost sa bilo kojom trećom stranom.

Shvatate da korišćenjem usluge možete biti izloženi komunikaciji koja je uvredljiva, nepristojna ili nepoželjna. Ni pod kojim okolnostima OFF-SHORE.NET neće biti odgovoran ni na koji način za bilo koju Komunikaciju, uključujući, ali ne ograničavajući se na, odgovornost za bilo kakve greške ili propuste u bilo kojoj komunikaciji, ili za bilo kakav gubitak ili štetu bilo koje vrste nastalu kao rezultat korišćenje bilo koje Komunikacije objavljene, poslate e-poštom ili na drugi način prenete putem Usluge.

5. Osobna sigurnost

Kada koristite uslugu, budite sigurni da ništa što kažete ne ugrožava vašu osobnu sigurnost. Nemojte davati svoje ime, telefonski broj, poštansku ili e-mail adresu, lozinku ili bilo koje druge osobne podatke osobama koje ne poznajete. Ne nastavljajte online razgovore zbog kojih se osjećate nelagodno.

PODNOŠENJE

3. Podnošenje

OFF-SHORE.NET sa zadovoljstvom čuje od korisnika i pozdravlja vaše komentare u vezi OFF-SHORE.NET programa i usluga. Dugogodišnja je politika OFF-SHORE.NET-a da ne prihvaća niti razmatra kreativne ideje, prijedloge ili materijale osim onih koje OFF-SHORE.NET izričito zahtijeva.

Nadamo se da ćete razumjeti da je ova politika namijenjena izbjegavanju mogućnosti budućih nesporazuma kada projekti koje su razvili zaposlenici i agenti OFF-SHORE.NET-a mogu izgledati slični kreativnim radovima koje su poslali korisnici.

U skladu s tim, iako cijenimo vaše povratne informacije, moramo vas zamoliti da ne šaljete originalne kreativne materijale. Ako, na naš zahtjev, pošaljete određene specifične podneske (na primjer, natječaje), ili bez našeg zahtjeva pošaljete kreativne prijedloge, ideje, bilješke ili koncepte ili druge materijale (zajedničkim nazivom “Komentari”), oni će se uzeti u obzir i ostat će vlasništvo OFF-SHORE .NET-a, inače će podlijegati dolje navedenim odredbama.

Izjavljujete i jamčite da ste ovlašteni dati sva prava na komentare na OFF-SHORE.NET. Otkrivanje, podnošenje ili ponuda bilo kojih komentara predstavljat će prijenos na OFF-SHORE.NET svih svjetskih prava, naslova i interesa u svim autorskim pravima i drugim pravima intelektualnog vlasništva u takvim komentarima.

OFF-SHORE.NET može uređivati, kopirati, objavljivati, distribuirati, prevoditi i na bilo koji drugi način koristiti u bilo kojem mediju sve komentare koje pošaljete OFF-SHORE.NET-u te će isključivo posjedovati sva takva prava, naslov i interes te neće biti ni na koji način ograničen u njegovu upotrebu, komercijalnu ili drugu, komentara.

OFF-SHORE.NET nije i neće biti obavezan da:

TRGOVCI

4. Trgovci

Vaša korespondencija ili poslovni odnosi s ili sudjelovanje u promocijama trgovaca koji se nalaze na ili putem Usluge, uključujući plaćanje i isporuku povezane robe ili usluga, te bilo koje druge odredbe, uvjete, jamstva ili izjave povezane s takvim poslovima, isključivo su između vas i takav trgovac..

OFF-SHORE.NET neće biti odgovoran za bilo kakav gubitak ili štetu bilo koje vrste nastale kao rezultat takvih poslova ili kao rezultat prisutnosti takvih trgovaca na usluzi.

ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI

5. Odricanje od odgovornosti

OFF-SHORE.NET je osigurao poveznice i pokazivače na internetske stranice koje održavaju treće strane (“stranice trećih strana”) i može s vremena na vrijeme pružiti materijale trećih strana na usluzi. Niti OFF-SHORE.NET, njegova matična društva ili podružnice, niti njegove podružnice ili dobavljači ne upravljaju niti kontroliraju u bilo kojem pogledu bilo koje informacije, proizvode ili usluge na ovim stranicama trećih strana. Usluga, materijali i proizvodi koji su dostupni ili dostupni putem usluge i web-mjesta trećih strana pružaju se “kakvi jesu” i, u najvećoj mjeri dopuštenoj primjenjivim zakonom, OFF-SHORE.NET se odriče svih jamstava, izričitih ili implicitnih, uključujući, ali ne ograničavajući se na implicitna jamstva o utrživosti, prikladnosti za određenu svrhu i nekršenje, kao i implicitna jamstva o tijeku izvedbe ili tijeku poslovanja. OFF-SHORE.NET ne jamči da će funkcije sadržane u takvim materijalima i proizvodima, ili u Usluzi, biti neprekinute ili bez grešaka, dostupne za korištenje, da će nedostaci biti ispravljeni ili da će Usluga, uključujući usluge pohrane i njihov sadržaj ili poslužitelj koji ih čini dostupnima ne sadrže viruse ili druge štetne komponente. OFF-SHORE.NET ne jamči niti daje bilo kakve izjave u vezi s korištenjem ili rezultatima korištenja materijala na usluzi ili na stranicama trećih strana u smislu njihove ispravnosti, točnosti, pravodobnosti, pouzdanosti, potpunosti ili na neki drugi način. Preuzimate sav rizik pogrešaka i/ili propusta u usluzi, uključujući prijenos ili prijevod informacija. Preuzimate punu odgovornost za provedbu dostatnih postupaka i provjera kako biste zadovoljili svoje zahtjeve za točnošću i prikladnošću usluge, uključujući informacije, te za održavanje svih sredstava koja su vam potrebna za rekonstrukciju izgubljenih podataka ili naknadnu manipulaciju ili analizu informacija danih za ispod. Prihvaćate i slažete se da vaše korištenje usluge i bilo koje informacije poslane ili primljene u vezi s njom možda nisu sigurne i da ih mogu presresti neovlaštene strane. VI PREUZIMATE ODGOVORNOST ZA CJELOKUPNI TROŠAK VAŠEG POTREBNOG ODRŽAVANJA, POPRAVKA ILI ISPRAVKA VAŠEG RAČUNALNOG SUSTAVA ILI DRUGE IMOVINE.

OGRANIČENJE

6. Ograničenje odgovornosti

Ni u kom slučaju OFF-SHORE.NET, NJEGOVA MATIČNA ILI KĆERKA KOMPANIJA ILI NJEGOVA FILIJALIJA ILI DOBAVLJAČA NEĆE BITI ODGOVORNA ZA BILO KAKVE DIREKTNE, INDIREKTNE, KAZNENE, SLUČAJNE, POSEBNE, POSLEDIČNE ILI NEKOJI DRUGI DAN SERVIS ILI SA KAŠNJENJEM ILI NEMOGUĆNOSTI KORIŠĆENJA USLUGE ILI ZA BILO KAKVU INFORMACIJU, SOFTVER, PROIZVODE I USLUGE KOJI SE OGLAŠAVAJU U ILI DOBIJENI PREKO SERVISA, OFF-SHORE.NET JE UKLANJANJE ILI BRISANJE ILI OD BRISANJA OD SNAGE , ILI NA DRUGI OD KORIŠĆENJA USLUGE, BEZ DA LI SE ZASNOVANO NA UGOVORU, DELEKTU, STROGO ODGOVORNOŠĆU ILI NA DRUGIM, ČAK I AKO OFF-SHORE.NET ILI BILO KOJE NJEGOVO KĆERKI KOMPANIJA, POVEZANA DRUŠTVA IMAJU DOBAVLJAČA ILI DOBAVLJAČA.

OVO ODRICANJE SE ODNOSI, BEZ OGRANIČENJA, NA BILO KAKVU ŠTETU ILI POVREDU KOJA PROISTIČU IZ BILO KAKVOG NEUSPEHA, GREŠKE, PROPUŠTANJA, PREKIDA, BRISANJA, KVARA, KAŠNJENJA U RADU ILI PRENOSA, KIŠENJA KOMPJUTERSKOG KOMPJUTERSKOG KOMPJUTERSKOG VIRUSA, DVA KOMPJUTERSKOG KOMPJUTERA, KVAR, ILI KRAĐU, UNIŠĆENJE, NEOVLAŠĆENI PRISTUP, IZMENA ILI KORIŠĆENJE BILO KOGA ZAPISA.

VI IZRIČNO PRIZNAVATE I SLAŽETE SE DA OFF-SHORE.NET, NJEGOVA MATIČNA ILI KĆERKA KOMPANIJA, POVEZANE ILI DOBAVLJAČI NEĆE BITI ODGOVORNI ZA BILO KLEVEĆE, UVREDNO ILI NEZAKONITO PONAŠANJE KORISNIKA. NEKE DRŽAVE NE DOZVOLJAVAJU OGRANIČENJA KOLIKO TRAJE PODRAZUMEVANA GARANCIJA, TAKO DA SE GORE OGRANIČENJE MOŽDA NE ODNOSI NA VAS.

NEKE DRŽAVE NE DOZVOLJAVAJU ISKLJUČIVANJE ILI OGRANIČENJE SLUČAJNE ILI POSLEDIČNE ŠTETE, TAKO DA SE GORE OGRANIČENJE ILI ISKLJUČENJE MOŽDA NE ODNOSI NA VAS. OVA GARANCIJA VAM DAJE POSEBNA ZAKONSKA PRAVA, A MOŽDA IMATE I DRUGA PRAVA KOJA SE RAZLIKUJU OD DRŽAVE DO DRŽAVE.

NAKNADA

7. Naknada

Slažete se da ćete braniti, obeštetiti i zaštititi OFF-SHORE.NET, njegove podružnice i njihove direktore, službenike, zaposlenike i agente od i protiv svih zahtjeva, radnji, tužbi ili postupaka, i svih gubitaka, obveza, šteta, troškova i izdataka ( uključujući razumne odvjetničke naknade) koje proizlaze ili proizlaze iz:

PREKID

8. Prekid

OFF-SHORE.NET može, po sopstvenom nahođenju, da ukine vašu lozinku, nalog (ili bilo koji njihov deo) ili korišćenje Usluge, ili da ukloni i odbaci bilo koju Komunikaciju koju ste preneli, ili informacije koje su uskladištene, poslate ili primljene putem Usluge bez prethodnog obaveštenja i iz bilo kog razloga, uključujući, ali ne ograničavajući se na:

TRADE MARKS

9. Trade marks

Euro Commerce LLC., OFF-SHORE.NET, OFF-SHORE.NET logotip vlasništvo su Euro Commerce LLC., a svi ostali zaštitni znakovi, uslužni znakovi i trgovački nazivi korišteni na usluzi vlasništvo su njihovih vlasnika, i svi gore navedeni zaštitni znaci, Oznake se ne smiju kopirati, preuzimati ili na drugi način iskorištavati bez dopuštenja OFF-SHORE.NET-a ili vlasnika takvog zaštitnog znaka, znaka usluge ili trgovačkog naziva, osim kako je izričito dopušteno u odjeljku 1. gore.

MALOLETNICI

10. Maloletnici

Ako ste pristali dopustiti svom maloljetnom djetetu ili djetetu čiji ste zakonski skrbnik (“Maloljetnik”) da koristi uslugu, slažete se da ćete biti isključivo odgovorni za:

MODIFIKACIJA

11. Modifikacija

OFF-SHORE.NET zadržava pravo, prema vlastitom nahođenju, modificirati ovaj Ugovor i modificirati, dodati ili prekinuti bilo koji aspekt, sadržaj ili značajke Usluge. Takve promjene, modifikacije, dodaci ili brisanja stupaju na snagu nakon obavijesti o njima, koja vam se može dostaviti objavom na usluzi, e-poštom ili na bilo koji drugi razuman način. Vaše daljnje korištenje usluge predstavljat će vaše obvezujuće prihvaćanje svih takvih promjena, preinaka, dodataka ili brisanja.

SUKLADNOST IZVOZA/OFAC-a

12. Usklađenost s izvozom/ Ofac

Osim ako nije drugačije naznačeno, materijali na usluzi prikazani su isključivo u svrhu pružanja informacija u vezi i promicanja OFF-SHORE.NET usluga i drugih proizvoda. Uslugom upravlja i upravlja OFF-SHORE.NET iz svojih ureda u Europi. OFF-SHORE.NET ne jamči da su materijali na usluzi prikladni ili dostupni za korištenje. Oni koji odluče pristupiti Usluzi čine to na vlastitu inicijativu i odgovorni su za poštivanje lokalnih i međunarodnih zakona, ako i u mjeri u kojoj su lokalni zakoni primjenjivi.

Nijedan softver iz Usluge ne smije se preuzimati ili na drugi način izvoziti ili ponovno izvoziti:

OSTALO

13. Razno

Ovaj će Ugovor biti uređen i tumačen u skladu sa zakonima države Delaware bez utjecaja na bilo kakva načela sukoba zakona. Iako potvrđujete da ćemo moći ostvariti svoja prava na bilo kojem nadležnom sudu, ovime pristajete na isključivu nadležnost i mjesto sudova koji se nalaze u Lewesu, Delaware, SAD, u pogledu bilo kojeg i svih sporova povezanih s ovim Ugovorom ili vaše upotrebe Usluge.

Prihvaćate i slažete se da su odricanja od jamstva i ograničenja odgovornosti i pravnih lijekova u ovom Ugovoru materijalni uvjeti ovog Ugovora i da se uzimaju u obzir u odluci OFF-SHORE.NET-a da pruži uslugu prema ovom Ugovoru.

Ne smijete prenijeti svoja prava, obveze ili privilegije prema ovom Ugovoru bez prethodnog pismenog pristanka OFF-SHORE.NET-a. Svaki prijenos gore navedenog, osim kako je navedeno u ovom odjeljku, bit će ništavan i nevažeći, ab initio. Nijedno odricanje od bilo koje odredbe ili bilo kojeg prava dodijeljenog ovim Ugovorom neće biti učinkovito osim ako nije navedeno u pisanom instrumentu potpisanom od strane strane koja se odriče.

Nikakvo odricanje bilo koje strane od bilo kakvog kršenja ili propusta prema ovom Ugovoru neće se smatrati odricanjem od bilo kojeg naknadnog kršenja ili propusta. Suglasni ste da nećete reproducirati, umnožavati, kopirati, prodavati, preprodavati ili iskorištavati u bilo koje komercijalne svrhe, bilo koji dio usluge ili pristup usluzi. Naslovi i podnaslovi koji se koriste u ovom Ugovoru koriste se samo radi praktičnosti i neće se uzeti u obzir pri tumačenju ili tumačenju ovog Ugovora.

ODVOJIVOST

14. Odvojivost

U slučaju da bilo koju od odredbi ovog ugovora sud smatra neprovedivom, takve će odredbe biti ograničene ili eliminirane u najmanjoj mjeri potrebnoj da ovaj ugovor inače ostane na snazi ​​i učinku.

CIJELI SPORAZUM

15. Cijeli sporazum

Suglasni ste da je ovaj ugovor cjeloviti i isključivi ugovor između vas i Euro Commerce LLC. Ovaj ugovor zamjenjuje sve ugovore i dogovore, bilo usmene ili pismene i uspostavljene praksom ili presedanom.