Cijena osnivanja off shore tvrtke već od 999 USD!

Osnivanje offshore tvrtke

Kada vaš posao prijeđe granice zemlje u kojoj živite, velike su šanse da ćete trebati offshore tvrtku. Razlozi su brojni. Međunarodno poslovanje, regulacija, bankarstvo, pristup raznim tržištima koja nisu dostupna u vašoj zemlji (Forex, kripto, NFT,…), pristup raznim međunarodnim portalima za plaćanje, pravna stabilnost, pristup ugovorima o izbjegavanju dvostrukog oporezivanja i porezna optimizacija samo su neki rješenja koja dobivate registracijom offshore tvrtke.

osnivanje tvrtke

Želite pokrenuti vlastiti posao, ali ne znate odakle započeti?

Naš tim stručnjaka ovdje je da vam pomogne u osnivanju tvrtke u različitim zemljama diljem svijeta, uključujući SAD, UAE, Cipar i mnoge druge.

Pružamo Vam cjelovite konzultantske usluge koje će Vam pomoći u rješavanju poslovnih izazova. Naši konzultanti obučeni su za pružanje stručnih savjeta prilagođenih vašim potrebama i proračunu.

Nudimo podršku kako početnicima u poslovanju tako i iskusnim poduzetnicima. Naš cilj je pomoći vam da ostvarite svoje poslovne ciljeve i budete sigurni u svoje poslovanje.

Naši klijenti dobivaju stručne savjete koji će vam pomoći da donesete pametne odluke i postignete veći uspjeh u poslovanju. Možda ćete platiti nekoliko stotina dolara više za naše usluge, ali to će se dugoročno isplatiti.

Mi smo konzultantska tvrtka koja se bavi osnivanjem tvrtki i pružanjem savjetovanja u području poslovanja. Naš tim stručnjaka prati sve promjene u zakonima zemalja u kojima osnivamo tvrtke i obavještava naše klijente o svim relevantnim promjenama. Na taj način će Vaše poslovanje uvijek biti prilagođeno najnovijim propisima, čime ćete izbjeći kazne i penale.

Svojim iskustvom i znanjem možemo pružiti kvalitetnu podršku u različitim područjima poslovanja, uključujući porezno savjetovanje, financijsko upravljanje, marketing i poslovnu strategiju. Naši konzultanti radit će s vama na razvoju prilagođenog plana za vaše poslovanje koji je usmjeren prema postizanju vaših ciljeva.

Kontaktirajte nas danas i saznajte kako možemo pomoći vašem poslovanju da se prilagodi novim promjenama i propisima. Radit ćemo s vama na razvoju prilagođenog plana za vaše poslovanje koji će biti u skladu sa svim primjenjivim zakonima i propisima.

OFFSHORE

Šta je OFFSHORE
tvrtka?

Značenje samog termina offshore nije jasno zakonski, porezno niti poslovno definirano, samim tim što u bukvalnom prijevodu taj termin znači “bilo gdje izvan mjesta na kom se osoba, koja koristi termin, nalazi”.

Offshore biznis ili offshore tvrtke definišu sve što je u vezi sa strukturiranjem međunarodnog biznisa i upravljanjem obiteljskim bogatstvom ili poreznim planiranjem.

Offshore company formation explanation
ZAŠTO OFFSHORE TVRTKA?

Veliki je broj prednosti koje vlasnici biznisa mogu ostvariti kroz osnivanje offshore tvrtke:

money-icon

Smanjenje poreznih obaveza

Danas se ne radi o potpunom izbjegavanju plaćanja poreza. Poanta je poslovati legalno, optimizirati svoje porezne obveze i uštedjeti na svakom centu, gdje je to moguće.

statistic-icon

Upravljanje rizikom

Danas je poželjno odvojiti poslovni rizik od osobne imovine. Poslovanje kroz tvrtku odvojit će vaše poslovanje od osobne imovine, a samim time služiti i zaštiti.

lock-icon

Tajnost podataka

Ponekad je našim klijentima važno sačuvati anonimnost, te da njihovi podaci nisu javno dostupni. Tajnost podataka može se postići registracijom naprednijih međunarodnih poslovnih struktura.

key-icon

Zaštita privatne imovine

Porez na dohodak najvažniji je izvor prihoda za riznicu Ujedinjenog Kraljevstva. Predviđa se da će 2023. prikupiti oko 200 milijardi funti.

grow icon

Povećanje imovine

Svrha upravljanja rizikom je identificirati potencijalne probleme prije nego što se pojave kako bi se aktivnosti upravljanja rizikom mogle planirati i pokrenuti.

file-icon

Smanjenje troškova

Privatnost je sposobnost pojedinca ili skupine da izoliraju sebe ili podatke o sebi i na taj način selektivno izraze.

DOBIT

Dobit od osnivanja offshore poduzeća:

OTVARANJE

Otvaranje Offshore Tvrtke

Vlasnici biznisa biraju za sjedište svog offshore biznisa one jurisdikcije koje nude mogućnost poslovanja sa vrlo niskom ili nultom poreznom stopom. Te jurisdikcije se obično nazivaju “porezni rajevi”. U grupu poreznih rajeva spadaju: Seychelles, Marshall Islands, Panama, Dubai…

Pored tzv. “poreznih rajeva” postoje jurisdikcije koje nude mogućnost osnivanja i offshore i onshore poduzeća . Ove jurisdikcije nude mogućnost poslovanja uz korištenje prednosti fleksibilnog poreznog režima.

Jurisdikcije poput Hong Konga nisu prepoznate kao offshore jurisdikcije, ali nude mogućnost tzv. “teritorijalnog oporezivanja” tj. ukoliko vlasnik biznisa ne sprovodi nikakve poslovne aktivnosti niti ostvaruje profit na teritorij Hong Konga, poduzeće nije porezni obveznik i može da posluje bez bilo kakvih odbitaka.

Formation of an offshore company

Društvo sa ograničenom odgovornošću i Partnerstva sa ograničenom odgovornošću

INTERNACIONALNO POSLOVANJE

Internacionalna poslovna tvrtka

IBC (International Business Company) je tipičan oblik offshore poduzeća. IBC je oslobođen svih poreznih obveza, ali također ima zabranu obavljati djelatnost u jurisdikciji u kojoj je registracija izvršena. Ovaj tip poduzeća se uglavnom upotrebljava za pružanje offshore bankarskih aktivnosti, profesionalnih servisa, internacionalnu trgovinu, različite vrste ulaganja i zaštitu imovine.

Poduzeća registrirana u on-shore jurisdikcijama.

On-shore jurisdikcije su zemlje u kojima je način oporezivanja takav gdje pružaju određene prednosti za bavljenje raznim vrstama međunarodnih aktivnosti. Svijet off-shore biznisa je daleko kompleksniji od crno-bijele slike koju mediji prezentuju.

Offshore services - containers for transporting goods
Offshore company formation

PORESKO PLANIRANJE

Širok krug mogućnosti poreskog planiranja:

Svijet offshore biznisa čine i on-shore jurisdikcije koje se svojom poreznom fleksibilnošću trude privući veliki broj međunarodnih poduzeća.

Ugovori o izbjegavanju dvostrukog oporezivanja koji se odnose na dividende, kamate i isplate nadokada

Osnivanje holdinga, međunarodnih finansijskih sjedišta

Specijalistička poslovanja npr. lizing

Porezno planiranje i upravljanje osobnim i obiteljskim bogatstvom

MEĐUNARODNE POREZNE STOPE

Međunarodno poslovanje

U stvari, gotovo sve zemlje nude porezne propise koji će podstaknuti ulaganja. Međunarodni poreski savjetnici su odavno postali svjesni mogućnosti koje postoje za poboljšanje ukupne porezne efikasnosti uvođenjem niske poreske stope zemljama sa visokim porezima u cilju podsticanja razvoja međunarodnog biznisa. Ipak, uspješno sprovođenje takve strukture uslovljeno je velikim brojem činilaca.

U sadašnjem off-shore svijetu postoji stručna primjena određenih poreznih struktura koje pružaju on-shore jurisdikcije.

Aleksandar Dobromirov, Offshore Financial Expert, Company formations & Management, Investment consulting
O nama

Ko smo mi?

WWW.OFF-SHORE.NET je usluga tvrtke Euro Commerce LLC, registrirane u Delawareu, SAD. Euro Commerce LLC je tvrtka za pružanje offshore usluga, specijalizirana za procese osnivanja offshore tvrtki.

Usredotočeni smo na visoko personalizirani stil korisničke usluge i razumijemo da iza svake poslovne strukture stoje snovi i težnje. Pojedinačna pitanja i nedoumice kupaca za nas su važni i posebni te ih tako i tretiramo. Pronalazimo offshore rješenja za naše klijente u mnogim aspektima procesa razvoja, kao i procesa podrške.

world map
Godina iskustva
0
Registrirane tvrtke
0 +
Zadovoljnih klijenata širom svijeta
0 +
Profesionalaca u timu
0 +
O nama

Reč dve o direktoru

Aleksandar Dobromirov, Offshore Financial Expert, Company formations & Management, Investment consulting

Možete ga kontaktirati putem kontakt forme na našoj web stranici ili se s njim povezati na Linkedin

Aleksandar Dobromirov cijenjeni je i obrazovan stručnjak u području osnivanja offshore tvrtki. S 25+ godina iskustva i dubokim razumijevanjem suptilnosti uključenih u osnivanje offshore tvrtki, istaknuo se kao tražen savjetnik i konzultant za pojedince i organizacije koje žele proširiti svoje poslovanje na nova i potencijalno profitabilna tržišta.

Osnivanje offshore tvrtke može biti složen i izazovan proces, koji zahtijeva duboko poznavanje pravnih, financijskih i regulatornih zahtjeva zemlje ili zemalja u kojima će tvrtka poslovati. Tu je Aleksandar Dobromirov izvrstan, budući da ima bogato iskustvo u pomaganju klijentima da plove ovim složenim vodama. Tijekom svog života i karijere Aleksandar je živio u Srbiji, Mađarskoj, Grčkoj, Izraelu i Austriji.

Jedan od ključnih čimbenika koji razlikuje Aleksandra Dobromirova od njegovih kolega je njegova sposobnost da razumije jedinstvene potrebe svakog svog klijenta. On ulaže vrijeme kako bi saslušao njihove ciljeve, procijenio njihovu financijsku situaciju i radio s njima na stvaranju prilagođenog rješenja koje će im pomoći da ostvare svoje ciljeve. Također, ima snažnu mrežu kontakata i partnerstva s provjerenim stručnjacima iz različitih područja poput računovodstva, prava i bankarstva, što mu omogućuje pružanje cjelovitih i jedinstvenih usluga svojim klijentima.

Još jedno područje u kojem se Aleksandar Dobromirov ističe je sposobnost stalnog educiranja te praćenja i usvajanja najnovijih promjena i razvoja u svijetu osnivanja offshore kompanija. Pravni i regulatorni krajolik u ovom području neprestano se mijenja, a on je uvijek na čelu tih promjena, što osigurava da njegovi klijenti dobiju najažurnije i najtočnije savjete i smjernice.
Osim svojih tehničkih vještina, Aleksandar Dobromirov poznat je po izvanrednoj službi za korisnike i predanosti njima. Uvijek je dostupan za odgovore na pitanja i pružanje podrške te će učiniti sve što je potrebno kako bi osigurao da su njegovi klijenti potpuno zadovoljni uslugom koju primaju.

Zaključno, Aleksandar Dobromirov je stručan i obrazovan stručnjak u području osnivanja offshore tvrtki. Njegova kombinacija tehničkih vještina, korisničke službe i dubokog razumijevanja potreba njegovih klijenata čini ga izvanrednim savjetnikom i konzultantom te pouzdanim partnerom za one koji žele proširiti svoje poslovanje na nova i potencijalno profitabilna tržišta.

RJEŠENJA

Naša rješenja

Uz mnoga gotova rješenja za smanjenje troškova, omogućujemo klijentima da po vlastitom nahođenju odaberu među mnoštvom pouzdanih pružatelja usluga. Naša ideja je da troškovi osnivanja poduzeća budu fiksni, predvidivi i pristupačni. Naši klijenti trebaju dobiti punu vrijednost usluge za svoj novac. Naša struktura provizija i naknada potpuno je transparentna, lako razumljiva i bez ikakvih iznenađenja u usporedbi s drugim tvrtkama, našim konkurentima, od kojih neke pokušavaju sakriti pravu strukturu svojih naknada.

Doživotna korisnička podrška više je od samog osnivanja tvrtke i znači iskusnog, obrazovanog, iskusnog prijatelja koji je tu da odgovori na svako vaše pitanje i da vlasnicima tvrtki donese ispravne odluke. S modernom infrastrukturom, naše offshore mjesto radi kao virtualna dopuna potrebama naših klijenata, pružajući usluge 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu.

Euro Commerce doo je registriran 2001. godine pod matičnim brojem #: 33623-95

Laundering money is cryme
Pranje novca

Zašto smo protiv pranja novca?

Pranje novca je ozbiljan zločin koji ima dugoročne negativne posljedice na društvo. Ovo krivično djelo omogućava kriminal, trgovinu drogom, trgovinu ljudima, terorizam i druge nezakonite aktivnosti.

Kao odgovoran poslovni subjekt, posvećeni smo sprečavanju pranja novca i financiranja terorizma primjenom KYC (Know Your Customer – “Upoznaj svog klijenta”) i AML (Anti-Money Laundering – “Sprečavanje pranja novca”) procedura.

Ove mjere osiguravaju da identificiramo i verificiramo identitet naših klijenata, kao i njihove sumnjive aktivnosti. Mi ne prihvaćamo takve klijente. Na taj način doprinosimo globalnoj borbi protiv financijskog kriminala i pomažemo u stvaranju sigurnijeg i bezbednijeg svijeta.

Saznajte što još možemo učiniti za vas…

DOJMOVI KUPACA

Što naši kupci misle o suradnji s nama

Služiti našim klijentima, uključujući korporacije, privatne investicijske tvrtke, vladine organizacije, za nas je privilegija.