Prețul înființării unei companii offshore începe de la 999 USD!

Înregistrarea companiei offshore

Afacerile și companiile offshore pot satisface nevoile dumneavoastră de a intra în arena afacerilor internaționale. Dacă desfășurați o afacere internațională/transfrontalieră, este foarte probabil că veți avea nevoie de o companie offshore. Atât timp cât nu sunteți rezident al țării în care înființați compania, aceasta va fi considerată offshore. Dacă aveți nevoie de o astfel de companie, ați venit în locul potrivit. Prin urmare, vă vom ajuta să înființați o companie, să deschideți un cont bancar și, mai presus de toate, să oferim servicii suplimentare complete în conformitate cu nevoile dumneavoastră de afaceri și personale.

establishment of a company

Doriți să începeți propria afacere, dar nu știți de unde să începeți?

Echipa noastră de experți este aici pentru a vă ajuta să înființați o companie în diferite țări din întreaga lume, inclusiv SUA, Emiratele Arabe Unite, Cipru și multe altele.

Oferim servicii consultative cuprinzătoare care vă vor ajuta să vă confruntați cu provocările în afaceri. Consultanții noștri sunt instruiți să ofere sfaturi specializate adaptate nevoilor și bugetului dvs.

Oferim sprijin atât pentru începători în afaceri, cât și pentru antreprenorii cu experiență. Scopul nostru este să vă ajutăm să vă atingeți obiectivele de afaceri și să aveți încredere în afacerea dvs.

Clienții noștri primesc sfaturi specializate care vă vor ajuta să luați decizii inteligente și să obțineți mai mult succes în afaceri. Este posibil să plătiți câteva sute de dolari în plus pentru serviciile noastre, dar acest lucru vă va fi benefic pe termen lung.

Suntem o firmă de consultanță care se ocupă de înființarea de companii și de furnizarea de consultanță în domeniul afacerilor. Echipa noastră de experți urmărește toate schimbările în legile țărilor în care înființăm companii și informăm clienții noștri cu privire la toate modificările relevante. În acest fel, afacerea dvs. va fi întotdeauna adaptată celor mai recente reglementări, ceea ce vă va ajuta să evitați amenzile și penalitățile.

Cu experiența și cunoștințele noastre, putem oferi sprijin de calitate în diferite domenii de afaceri, inclusiv consultanță fiscală, gestionarea finanțelor, marketing și strategia de afaceri. Consultanții noștri vor lucra cu dvs. la dezvoltarea unui plan personalizat pentru afacerea dvs. care vizează atingerea obiectivelor dvs.

Contactați-ne astăzi și aflați cum vă putem ajuta afacerea să se adapteze noilor schimbări și reglementări. Vom lucra cu dvs. la dezvoltarea unui plan personalizat pentru afacerea dvs. care va fi conform cu toate legile și reglementările aplicabile.

OFFSHORE

Ce este o Societate Offshore?

Sensul particular al termenului offshore nu este precis legislative, taxativ sa-u adminitrativ definit, ce a ce prin urmare implică ca acest termen sa fie direct tradus ca ”Oriunde in afara locului unde se afla persoana care folosește acest termen”.

Afacerile offshore sau societațiile offshore pot definii totul cea ce este relatat cu structurarea afacerilor international, administratrea bunurilor familiare sau cu planificarea impozitului.

Offshore company formation explanation

DE CE O COMPANIE OFFSHORE?

Numarul de benefici pe care proprietari afacerilor pot dobîndi prin ânființarea societățiilor offshore, este mare.

money-icon

Micșorarea obligațiilor de impozit

Impozitul pe venit este cea mai importantă sursă de venit pentru Trezoreria Marii Britanii. Se estimează că va strânge aproximativ 200 de miliarde de lire sterline în 2023.

statistic-icon

Administrarea riscurilor

Scopul managementului riscului este de a identifica problemele potențiale înainte ca acestea să apară, astfel încât activitățile de management al riscului să poată fi planificate și inițiate.
lock-icon

Confidencialitatea datelor personale

Confidențialitatea este capacitatea unui individ sau a unui grup de a se izola sau de a se izola informații despre sine și, prin urmare, de a se exprima selectiv.

key-icon

Protecția bunurilor personale (proprietatea personală)

Activele care sunt protejate din punct de vedere legal de creditori sunt puține: exemplele comune includ unele capitaluri proprii, anumite planuri de pensionare și interese în SRL-uri.

grow icon

Mărirea bunurilor personale

În general, o creștere a activelor este un semn că o companie este în creștere, dar oricine poate înțelege că este mult mai mult.

file-icon

Micșorarea cheltuielilor

Reducerea costurilor este un proces pe care companiile îl folosesc pentru a-și reduce costurile și a crește profiturile, în funcție de serviciile sau produsele companiei.

MOTIVE

Benefiiciile înfințării unei societați offshore sînt:

DESHIDEREA

Deshiderea Companier Offshore

Proprietari societați aleg sediul pentru offshore afacere o jurisdicție care offeră posibilitatea de administrare cu cota de impoizt zero sau minimă. Acest fel de jurisdicți de obicei se numesc ”paradise fiscale”. In acest grup de paradisuri fiscale aparțin: Seychelles, Insulele Marshall Panama, Dubai…

Pe lînga așa numite paradisuri fiscal mai există și alte jurisdicți care oferă posibilitatea de înfințare societaților offshore și onshore. Aceste jurisdicți oferă posibilitatea de administrare utilizând avantajele unui regim fiscal flexibil.

Jurisdicțiile precum Hong Kong nu sînt recunoscute ca jurisdicți offshore însa oferă posibilitatea de așa numite”Impozitarea teritorială”. Încît proprietarul afaceri nu este angajat în nici o activitate economică sau nu generează profit pe teritoriul Hong Kong-ului, compania nu este un contribuabil și poate funcționa fără profit.

Formation of an offshore company

Societatea cu Răspundere Limitată și Parteneriatele cu Răspundere Limitată

AFACERI INTERNATIONALE

Societatea de afaceri internacională

IBC (International Business Company – Compania Internațională de Afaceri) este o formă tipică a unei companii offshore. IBC este scutită de toate obligațiile fiscale, însă are de asemenea o interdicție de a desfășura activitatea în jurisdicția în care se efectuează înregistrarea. Acest tip de companie se utilizează în general pentru a oferi activități bancare offshore, servicii profesionale, comerț internațional, diverse tipuri de investiții și protecția proprietăților.

Companiile care sînt înregistrate în iursdictii on-shore Iurisdicțiile on-shore sînt țările în care care metoda de impozitare este de așa natură încât oferă anumite avantaje pentru a face față diferitelor tipuri de activități internationale.

Offshore services - containers for transporting goods
Offshore company formation
PLANIFICAREA TAXELOR

Gamă largă de opțiuni de planificare fiscală:

Lumea afacerilor off-shore este mult mai complexă decât imaginea alb-negru prezentată de mass-media. Lumea afacerilor offshore include și jurisdicțiile on-shore care prin flexibilitatea fiscală, încearcă să atragă un număr mare de companii internaționale.

Aceste regulamente flexibile oferă o gamă largă de opțiuni de planificare fiscală:

Contractele de evitare a dublei taxe privind dividendele, dobânzile și compesarea salariilor. Înființarea unui holding, sediuri financiare internaționale. Activitați specializate (de exemplu, leasing). Planificarea fiscală și administratea averii personale și familiare.

TAXE INTERNAȚIONALE

Afaceri internationale

Consultanții fiscali internaționali au conștientizat de mult timp oportunitățile care există pentru îmbunătățirea eficienței fiscale globală prin introducerea unei cote de impozit micăorate pentru țările cu taxe înalte, cu scopul de a promova dezvoltarea afacerilor internaționale. Cu toate acestea, implementarea unei astefel structuri cu success, este condiționată de una număr mare de factori.

In lumea actuală offshore, există o aplicare profesională a anumitor structuri fiscale care oferă iurisdicțiile on-shore.

Aleksandar Dobromirov, Offshore Financial Expert, Company formations & Management, Investment consulting

Despre noi

Despre noi

WWW.OFF-SHORE.NET este un serviciu oferit de compania Euro Commerce LLC, înregistrat în Delaware, SUA. Euro Commerce LLC este o companie de furnizare de servicii offshore, specializată în procese de formare a companiilor offshore.

Ne concentrăm pe un stil extrem de personalizat de servicii pentru clienți și înțelegem că în spatele fiecărei structuri de formare a afacerii se află vise și aspirații. Întrebările și preocupările individuale ale clienților sunt importante și speciale pentru noi și le tratăm ca atare.

Găsim soluții offshore pentru clienții noștri în multe aspecte ale procesului de dezvoltare precum și al procesului de suport.

world map
Ani de experienta
0
Firme înregistrate
0 +
Clienți mulțumiți din întreaga lume
0 +
Profesionisti in echipa
0 +

Despre noi

Câteva despre directorul nostru

Aleksandar Dobromirov, Offshore Financial Expert, Company formations & Management, Investment consulting

Puteți să-l contactați prin formularul de contact de pe site-ul nostru web sau să vă conectați pe Linkedin

Aleksandar Dobromirov este un expert respectat și educat în domeniul formării de companii offshore. Cu peste 25 de ani de experiență și o înțelegere profundă a subtilităților implicate în înființarea de companii offshore, el s-a remarcat ca un consultant și consultant căutat pentru persoanele și organizațiile care doresc să-și extindă afacerea pe piețe noi și potențial profitabile.

Formarea unei companii offshore poate fi un proces complex și provocator, care necesită o cunoaștere profundă a cerințelor legale, financiare și de reglementare ale țării sau țărilor în care compania va funcționa. Aici excelează Aleksandar Dobromirov, deoarece are o experiență bogată în a ajuta clienții să navigheze în aceste ape complexe. În timpul vieții și carierei sale, Alexandru a trăit în Serbia, Ungaria, Grecia, Israel și Austria.

Unul dintre factorii cheie care îl distinge pe Aleksandar Dobromirov de colegii săi este capacitatea sa de a înțelege nevoile unice ale fiecărui client. El investește timp pentru a le asculta obiectivele, pentru a le evalua situația financiară și pentru a lucra cu ei pentru a crea o soluție personalizată care să-i ajute să-și atingă obiectivele. De asemenea, are o rețea puternică de contacte și parteneriate cu experți de încredere din diverse domenii precum contabilitate, drept și bancar, ceea ce îi permite să ofere clienților săi servicii complete și uniforme.

Un alt domeniu în care excelează Aleksandar Dobromirov este capacitatea sa de a se educa în mod constant, precum și de a urmări și adopta cele mai recente schimbări și evoluții din lumea formării companiilor offshore. Peisajul legal și de reglementare din acest domeniu este în continuă schimbare, iar el este întotdeauna în fruntea acestor schimbări, ceea ce asigură clienților săi cele mai actualizate și corecte consiliere și îndrumări.

Pe lângă abilitățile sale tehnice, Aleksandar Dobromirov este cunoscut pentru serviciul său remarcabil pentru clienți și angajamentul față de ei. El este întotdeauna disponibil să răspundă la întrebări și să ofere asistență și va merge mai departe pentru a se asigura că clienții săi sunt complet mulțumiți de serviciul pe care îl primesc.

În concluzie, Aleksandar Dobromirov este un expert calificat și educat în domeniul formării de companii offshore. Combinația sa de abilități tehnice, servicii pentru clienți și înțelegere profundă a nevoilor clienților săi îl fac un consilier și consultant remarcabil și un partener de încredere pentru cei care doresc să-și extindă afacerea pe piețe noi și potențial profitabile.

SOLUȚII

Soluțiile noastre

Cu multe soluții pentru a reduce costurile, le permitem clienților să aleagă la discreția lor dintr-o multitudine de furnizori de servicii de încredere. Ideea noastră este că costurile de formare a companiei ar trebui să fie fixe, previzibile și accesibile.

Clienții noștri ar trebui să beneficieze de servicii complete pentru banii lor. Structura noastră de comisioane și comisioane este complet transparentă, ușor de înțeles și fără surprize în comparație cu alte companii, concurenții noștri, dintre care unii încearcă să ascundă adevărata structură a onorariilor lor.

Asistența clienților pe viață este mai mult decât formarea unei companii și înseamnă un prieten experimentat, educat și experimentat, care este acolo pentru a vă răspunde la fiecare întrebare și pentru a oferi proprietarilor companiei deciziile corecte. Cu o infrastructură modernă, site-ul nostru offshore funcționează ca o completare virtuală a nevoilor clienților noștri oferind servicii 24/7.

Euro Commerce LLC a fost înregistrată în 2001, sub numărul de înregistrare #33623-95

Laundering money is cryme

Spălare de bani

De ce suntem împotriva spălării banilor?

Spălarea banilor este o infracțiune gravă ce are consecințe negative pe termen lung asupra societății. Această infracțiune permite criminalitatea, traficul de droguri, traficul de persoane, terorismul și alte activități ilegale.

Ca subiect de afaceri responsabil, suntem dedicați prevenirii spălării banilor și finanțării terorismului prin aplicarea procedurilor KYC (Cunoaște-ți Clientul) și AML (Anti-Spălare de Bani).

Aceste măsuri asigură identificarea și verificarea identității clienților noștri, precum și a activităților lor suspecte. Noi nu acceptăm astfel de clienți. În acest fel, contribuim la lupta globală împotriva criminalității financiare și ajutăm la crearea unui mediu mai sigur și mai protejat.

Află ce altceva putem face pentru tine…

IMPRESII CLIENT

Ce cred clienții noștri despre cooperarea cu noi

Servirea clienților noștri, inclusiv corporații, firme de capital privat, organizații guvernamentale, este un privilegiu pentru noi.