Coat of arms of Scotland

Deschiderea unei companii offshore în Scoția

Scoția

Scoția (LP)

LP/PL (Parteneriat limitat) este un parteneriat între cel puțin un proprietar care are răspundere nelimitată pentru datoriile și obligațiile LP și formarea unuia sau mai multor parteneri care aduc capital în LP (indifferent dacă e vorba de bani sau bunuri).

SCOȚIA

Responsabilitatea limitata

Unul dintre principalele avantaje ale formațiuni LP este limitate că partenerii cu responsabilitatea lmitată nu iau parte la conducerea companiei, așa că responsabilitatea fiecărui partener este limitată la valoarea participării sale la PL, ceea ce înseamnă că partenerii cu responsabilitatea limitată au un beneficiu egal precum și acționari din societate pe acțiuni.
Scotland company register
Scotland company register

INPOZITULUI

Transparența inpozitului

Companiile PL sunt destul de transparente în scopurile fiscale directe din Regatul Unit/RU și nu sunt tratate ca entități fiscale separate de către Administrația Fiscală și Administrația Vamală. Contribuabilii din Marea Britanie, care sunt parteneri în LP Societate sînt impozitați direct pentru cota lor din venituri sau câștiguri ale LP și, prin urmare, nu sunt supuse impozitării în mai multe straturi în Marea Britanie.
Partenerii care nu sunt rezidenți în Marea Britanie sau au în mod obiănuit certifact de reyident permanent vor plăti impozit numai pentru Marea Britanie pe surse de venit, inclusiv partea lor din profiturile rezultate din operațiuni în Marea Britanie, în cazul în care parteneriatul este angajat în comerțul din Marea Britanie.

PASI IN INFIINTAREA FIRMEI

Pentru a incepe procedura de instituire a companiei în cipru, vă rugăm să ne livrați urmatoarele acte:

Deschiderea unui cont bancar

Indiferent de jurisdicția pe care o alegeți, vă putem ajuta să deschideți un cont bancar. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați pagina noastră de conturi bancare.

PREȚURI

LISTA DE PRETURI

Prețul depinde de tipul de serviciu pe care doriți să îl utilizați

Află ce altceva putem face pentru tine…

ÎNTREBĂRI

Întrebări frecvente

Scoția este o națiune din nord-vestul Europei și una dintre statele constitutive ale Regatului Unit. Edinburgh este capitala, dar Glasgow este cel mai mare oraș.

Regina Elisabeta a II-a este official șeful statului. Scoția are o autonomie limitată în Regatul Unit. De asemenea, Scoția are reprezentanți în Parlamentul Regatului Unit. Puterea executivă și legislativă a fost împărțită între Guvernul și Parlamentul Scoției din 1999. Parlamentul britanic menține controlul asupra anumitor aspecte, cum ar fi taxele, problemele sociale, apărarea și relațiile internaționale. Parlamentul scoțian are autoritate legislativă față de toate celelalte aspecte legate de Scoția, inclusiv dreptul limitat la administrarea impozitului pe profit.

LP este un parteneriat limitat, care este format din cel puțin un partener general care are răspundere nelimitată pentru datoriile și obligațiile societății și cel puțin contribuțiile partenere „limitat“, rolul lor în companie, fie sub formă de bani sau bunuri. Unul dintre principalele avantaje ale structurilor LP, care sunt în responsabilitatea partenerilor este limitată la valoarea contribuției sale la companie, ceea ce înseamnă că partenerii au aceleași drepturi și beneficii ca acționari în standardul structura „limitat“.

Companiile PL sunt destul de transparente în scopurile fiscale directe din Regatul Unit și nu sunt tratate ca entități fiscale separate de către Administrația Fiscală și Administrația Vamală. Contribuabilii din Regatul Unit care sunt parteneri PL sunt impozitați în mod direct din cota lor de venit sau de câștig din partea PL și, prin urmare, nu fac obiectul impozitării multilaterale în Regatul Unit.

Partenerii care nu sunt rezidenți în Marea Britanie sau au în mod obișnuit rezident va plăti impozit numai pentru Marea Britanie pe surse de venit, inclusiv partea lor din profiturile rezultate din operațiuni în Marea Britanie, în cazul în care parteneriatul angajat în comerțul din Marea Britanie.

Serviciul nominant este disponibil și constă dintr-un partener general și unul „limitat”. Un serviciu nominant este disponibil precum în UE așa și în afara Uniunii Europene.

Scoția LP este obligată să țină contabilitatea, precum și să întocmească situații financiare anuale. De asemenea, declarația fiscală trebuie trimisă Administrației fiscale din Regatul Unit.

Registrul va permite publicului să vadă numele membrilor LP, care de obicei sunt entități offshore.

Anumite activități de afaceri nu sunt permise, cu excepția cazului în care se obține o licență corespunzătoare, cum ar fi: gestionarea fondurilor, asigurări, servicii bancare, reasigurări, investiții collective..etc.

Pentru companiile din Scoția, vă putem ajuta cu o cerere de deschidere a contului la nivel mondial. Băncile cu care cooperăm sunt instituții financiare de încredere cu o mare experiență în deschiderea și gestionarea conturilor private și corporative. Clientii noștri beneficiaza de suport excelent pentru clienti, online banking, VISA si Master Cards, precum si alte servicii ca de exemplu factoring, transfer valutar, cont de economii si alte servicii bancare specializate.

IMPRESII CLIENT

Ce cred clienții noștri despre cooperarea cu noi

Servirea clienților noștri, inclusiv corporații, firme de capital privat, organizații guvernamentale, este un privilegiu pentru noi.

Sunați-ne și vom începe procesul de deschidere a unei companii astăzi sau programați o consultație dacă aveți îndoieli

FORMULAR DE CONTACT

Pentru mai multe informații s-au să faceți o comandă, vă rugăm să completați următoarele: