Coat of arms of Hong Kong

Deschiderea unei companii offshore în Hong Kong

ÎNREGISTRAREA FIRMEI

Jurisdicția offshore din Hong Kong

Din partea majoritatăți țărilor Hong Kong este văzut, ca o jurisdicție off-shore, cu toate acestea atitudinea autorităților din Hong Kong, că teritoriul nu este un centru offshore în sens tradițional, ci o zonă cu taxe mici, taxa percepută în conformitate cu principiul teritorial. În orice caz, utilizând structura corporativă adecvată, rezultatul activității poate fi acela că veniturile neimpozabile pot fi atribuite firmelor din Hong Kong. Numai profitul care rezultă din operațiunile directe în Hong Kong este impozabil, chiar și atunci la maximum de 17,5%.

REGULAMENTE GENERALE

Companii principale de caracteristici în Hong Kong:

PASI IN INFIINTAREA FIRMEI

Pentru a incepe procedura de instituire a companiei în cipru, vă rugăm să ne livrați urmatoarele acte:

Deschiderea unui cont bancar

Indiferent de jurisdicția pe care o alegeți, vă putem ajuta să deschideți un cont bancar. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați pagina noastră de conturi bancare.

PREȚURI

LISTA DE PRETURI

Prețul depinde de tipul de serviciu pe care doriți să îl utilizați

Află ce altceva putem face pentru tine…

ÎNTREBĂRI

Întrebări frecvente

Hong Kong, în mod oficial Regiunea Administrativă Specială a Republicii Populare Chineze, este o regiune autonomă în Asia de Est. La 1 iulie 1997, a fost efectuat transferul suveranității din Marea Britanie în Republica Populară Chineză, marcând sfârșitul oficial al celor 156 de ani ai administrației britanice din Hong Kong. Acest lucru a făcut din Hong Kong prima regiune administrativă specială chineză.

Deși este o parte a Chinei, Hong Kong funcționează ca stat independent, cu legile sale, moneda sa, în timp ce cu restul Chinei, există treceri de frontieră și taxă vamală. În conformitate cu principiul unei țări, două sisteme, Hong Kong are un sistem politic diferit de China continentală.

Companie cu răspundere limitată este cel mai frecvent tip de companie din Hong Kong. Companiile instituite în Hong Kong, au statut de societate cu drepturi egale cu companiile din HK și, ca atare, au dreprul să folosească toate scutirile fiscale și beneficiile apartenenței la o companie HK, inclusiv acordul CEPA, care permite comerțul liber cu China.
Cele mai multe înttreprinderi mici și mijlocii din Hong Kong au fost înființate ca societăți private pe acțiuni și sunt în mod obișnuit denumite „societăți cu răspundere limitată” (private lmited companies). Aceste companii au un capital care este împărțit în mai multe stocuri, fiecare dintre ele având valoarea sa. Acțiunile sunt în deținutul de un acționar care deține dreptul pentru a participa la profitul companiei. Acționarii au dreptul de achitarea dividendelor, proporțional cu cota lor din acțiunile companiei.

Nu există impozite pe câștigurile de capital, o taxă de deducere, un impozit pe vânzări, nici o TVA sau impozit pe profit nedistribuit. Aceste impozite vor fi impuse numai asupra veniturilor rezultate din operațiuni pe teritoriul Hong Kong. Toate veniturile din Hong Kong sunt scutite de taxe.

Serviciul nominalizat constă dintr-un director nominat și un acționar (shareholder).
Serviciu corporative și privat este disponibil în afara Hong Kong-ului.

Companiile din Hong Kong trebuie să întocmească situații financiare, inclusiv contabilitate și revizia. Registrul obligatoriu începe la 18 luni de la înființarea societății.

  • Certificat de formare
  • Certificat de înregistrare afaceriLOR
  • Un set de documente de încorporare

Guvernul Hong Kong cere ca informațiile despre companie să fie furnizate în registrul societăților comerciale pentru a fi puse la dispoziția publicului. Confidențialitatea poate fi păstrată prin Serviciul nominalizat.

Numele companiei trebuie să fie în limba engleză sau chineză. Un nume similar sau identic cu o companie deja existentă nu va fi acordat. Numele companiei trebuie să se încheie cu limitat (limited) sau „ltd”.

Pentru companiile din Hong Kong, vă putem ajuta cu cererea de deschidere a contului din Hong Cong sau în întreaga lume. Băncile cu care cooperăm sunt instituții financiare de încredere cu o mare experiență în deschiderea și gestionarea conturilor private și corporative. Clientii nostri beneficiaza de suport excelent pentru clienti, online banking, VISA si Master Cards, precum si alte servicii precum factoring, transfer valutar, cont de economii si alte servicii bancare specializate.

IMPRESII CLIENT

Ce cred clienții noștri despre cooperarea cu noi

Servirea clienților noștri, inclusiv corporații, firme de capital privat, organizații guvernamentale, este un privilegiu pentru noi.

Sunați-ne și vom începe procesul de deschidere a unei companii astăzi sau programați o consultație dacă aveți îndoieli

FORMULAR DE CONTACT

Pentru mai multe informații s-au să faceți o comandă, vă rugăm să completați următoarele: