Coat of arms of Seychelles

Deschiderea unei companii offshore în Seyhelles

INFORMAȚII

Informații Seyhelles

Compania Internațională de afaceri (IBC) este cea mai frecvent forma utilizată de companiile offshore din Seychelles.
CERINȚELE LEGISLATIVE

Cerințele legislative sunt minime și flexibile:

STATUTUL IBC

Statutul IBC se acordează subiectului cu condiții specifice:

PROCEDURA DE INSTITUIRE

Pentru procedura de instituire este necesar să ne livrați urmatoarele acte:

Deschiderea unui cont bancar

Indiferent de jurisdicția pe care o alegeți, vă putem ajuta să deschideți un cont bancar. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați pagina noastră de conturi bancare.

PREȚURI

LISTA DE PRETURI

Prețul depinde de tipul de serviciu pe care doriți să îl utilizați

Află ce altceva putem face pentru tine…

ÎNTREBĂRI

Întrebări frecvente

Seychelles sau oficial Republica Seychelles este o țară insulară situată în Oceanul Indian care se află la distanța de cam 1,500 km în Est, de coasta Africii de Est și la nord-est de insula Madagascar. Capitala este Victoria.

Formarea, structura generală și avantajele fiscale ale companiilor din Seychelles sînt reglementate de legea din 1994 a Legii societăților comerciale internaționale.

Guvernul din Seychelles a modificat de cîteva ori legea menționată și a adaptat-o ​​la nevoile afacerilor internaționale. Noua lege a intrat în vigoare la 1. decembrie 2016.

Seychelles IBC – Compania Internațională de Afaceri – este cea mai populară formă de companii offshore, atât în ​​Seychelles cît și în întreaga lume. Așa cum se practica peste tot în lume, și Seychelles, IBC este special conceput pentru a satisface pe deplin nevoile de afaceri internaționale.

Deși există o obligație pentru evidența contabilă internă, societățile din Seychelles nu sunt obligate să prezinte raporturile financiare. De asemenea, nu este necesară revizia anuală.

Caracteristicile de bază ale companiilor din Seychelles sînt:

 • Înregistrarea rapidă
 • Cea mai ieftină întreținere
 • Securitate totală a directorilor și a proprietarilor
 • 1 director și 1 proprietar (poate fi aceeași persoană)
 • Directorul și proprietarul pot fi atât persoane fizice, cât și juridice
 • Posibilitatea schimbării jurisdicției

Companiile din Seychelles nu plătesc niciun fel de taxe. De asemenea, proprietarul companiei nu plătește niciun impozit în Seychelles pentru venitul companiei sale.

Seychelles sînt o iurisdicție cu 100% fărătaxe în cazul în care societatea încorporate în Seychelles nu efectuează nicio activitate sau să coopereze cu alte companii înregistrate în Seychelles.

Serviciul nominalizat constă dintr-un director nominalizat și un acționar. Servicii corporative și private nominalizat sînt disponibile în Seychelles.

Toate companiile IBC au obligația de a ține evidența de contabilitate internă. Documentele de contabilitate pot fi păstrate la sediul social (Seychelles), sau la adresa indicată de client într-un document / rezoluție separată de administrație (Rezoluția directorului), care dă instrucțiuni agentului înregistrat la care adresă se va păstra documentația. Înregistrările sunt păstrate 7 ani de la finalizarea tranzacției. Companiile nu sînt obligate să prezinte o raorturi financiare sau să efectueze revizia.

 • Certificat de înmatriculare
 • Memorandum și Statutul
 • Certificat de acționar
 • Registrul directorilor
 • Registrul membrilor
 • Întregul set de documente este autentificat de apostil.

Identitatea și datele personale ale directorilor și ale proprietarilor companiilor din Seychelles nu sunt disponibile publicului. La înregistrare, Registrului official din Seychelles nue necesar să fie furnizate informații despre proprietarul final al companiei. Numai agentul înregistrat este în posesia acestor informații. Singurele documente la dispoziția publicului sunt „Memorandumul de asociere” și „Statutul societății”. Aceste documente nu conțin informații despre proprietary care dețin compania.

Seychelle nu sunt semnători ai directivelor fiscale europene, spre deosebire de alte jurisdicții offshore, în special cele care se află sub puterea indirectă a Regatului Unit.

Activitățile care companii din Seychelles nu este permis să efectueze sunt: ​​pariuri, jocuri de noroc, instituții financiare, fonduri financiare, tranzacțiile cu valori mobiliare (cu excepția cazului în care obțin licența corespunzătoare).

Pentru companiile din Seychelles, putem ajuta cu o cerere de deschidere a contului la nivel mondial. Băncile cu care cooperăm sunt instituții financiare de încredere cu o mare experiență în deschiderea și gestionarea conturilor private și corporative. Clienții noștri au un suport excellent cînd e vorba de on-line banking, VISA și Master Card, precum și alte servicii, cum ar fi factoring, transfer valutar, conturi de economii și alte servicii bancare speciale.

IMPRESII CLIENT

Ce cred clienții noștri despre cooperarea cu noi

Servirea clienților noștri, inclusiv corporații, firme de capital privat, organizații guvernamentale, este un privilegiu pentru noi.

Sunați-ne și vom începe procesul de deschidere a unei companii astăzi sau programați o consultație dacă aveți îndoieli

FORMULAR DE CONTACT

Pentru mai multe informații s-au să faceți o comandă, vă rugăm să completați următoarele: