Coat of arms of BVI

Deschiderea unei companii offshore în Insulele Virgine Britance

INFORNAȚI

Infornați utile despre Insulele Virgine Britanice (IBV)

Stabilirea companii în IBV (Insulele Virgine Britanice) este foarte popular, deoarece combină o serie de avantaje, cum ar fi facilități administrative, flexibilitate, scutiri fiscale, precum și faptul că aceste societăți se bucură de o înaltă reputație în fluxurile financiare globale.
british virgin islands company register
INFORMATII GENERALE

Insulele Virgine Britanice - Companii

STRUCTURA

Proprietarul, directorul și acționarul societății poat fi personae private sau juridice, (persoană juridică nu trebuie să fie rezident). O persoană poate fi în toate cele trei funcții. Structura companiei poate fi adaptată nevoilor afacerii. Dacă o persoană îndeplinește toate cele trei funcții într-o companie, ea poate numi o persoană suplimentară care va acționa în numele companiei în cazul unor circumstanțe neprevăzute.
FORME DE ÎNFINȚARE/ÎNREGISTRARE

Companiile IVB se pot baza în unul din următoarele moduri: societăți pe acțiuni, companii cu răspundere limitată, companii nelimitate, companii cu utilizare limitată.

PERMIS

COMPANIIOR ÎNFINȚATE ÎN IVB ESTE PERMIS URMĂTORUL:

PASI IN INFIINTAREA FIRMEI

Pentru a incepe procedura de instituire a companiei în cipru, vă rugăm să ne livrați urmatoarele acte:

Deschiderea unui cont bancar

Indiferent de jurisdicția pe care o alegeți, vă putem ajuta să deschideți un cont bancar. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați pagina noastră de conturi bancare.

PREȚURI

LISTA DE PRETURI

Prețul depinde de tipul de serviciu pe care doriți să îl utilizați

Află ce altceva putem face pentru tine…

ÎNTREBĂRI

Întrebări frecvente

Insulele Virgine Britanice sunt teritoriul britanic de peste mări situat în regiunea Caraibelor, la est de Puerto Rico. Rezidenții IVB au fost clasificați ca cetățeni ai teritoriilor britanice de peste mări și, din 2002, li sa permis să se aplice pentru cetățenia Marii Britanii. Capitala, Road Town, este situată pe Tortola, cea mai mare insulă care are o lungime de 20 km și o lățime aproximativă de 5 km. Insula are o populație de aproximativ 28.000 de persoane, dintre care 23.500 trăiesc pe Tortola.

IVB este o democrație parlamentară. Puterea executivă pe insulă este în mâinile Reginei Elisabeta a II-a și este condusă de guvernatorul ei IVB în numele ei. Guvernatorul este numit de către regină la recomandarea Guvernului britanic. Ministerul Apărării și Afacerilor Externe se află în jurisdicția Regatului Unit.

De la adoptarea primei legi care reglementează activitatea IBC în 1984, aceasta Legea a servit drept model pentru alte jurisdicții. La 1 ianuarie 2005 a intrat în vigoare o versiune complet nouă a legii. Noua lege este doar o continuare a dezvoltării ulterioare a acestei jurisdicții remarcabil de reglementate. Noua lege este pe deplin adaptată la nevoile afacerii financiare moderne a secolului XXI.

IBC – Compania Internațională de afaceri este denumirea oficială cea mai frecvent utilizată pentru așa-numitele „companii offshore”. Cu peste 600.000 de companii și 5.000 de companii noi în fiecare lună, IVB este de departe cea mai populară jurisdicție, așa-numitul paradis fiscal.

Companiile înregistrate la IVB sunt scutite de toate impozitele, dividendele, veniturile, salariile, compensațiile și toate tipurile de venituri și profituri de capital. De asemenea, nu există impozit pe proprietate, moștenire sau cadou.

Serviciul nominalizat constă dintr-un director nomimalizat și un acționar. Un serviciu nominalizat corporativ și privat este disponibil la IVB.

Companiile IVB nu au obligația de a prezenta rapoarte privind contabilitatea, auditul sau prezentarea situațiilor financiare. Cu toate acestea, există o obligație de stocare internă a tuturor facturilor de intrare și ieșire și a extraselor bancare (evidența internă). Evidența contabilă internă nu trebuie păstrată la IVB. Locul unde se păstrează contabilitatea va fi determinat de client și nu este disponibil publicului.

  • Certificat de formare
  • Numirea directorului
  • Registru directorilor
  • Registru membriilor
  • Certificat de acțiuni

Guvernul IVB nu știe cine sunt directorii și acționarii (shareholders) companiei. Aceste informații sunt furnizate numai de un agent înregistrat care nu are obligația de a împărtăși aceste informații altor persoane sau instituții de stat, cu excepția cazului unei hotărâri judecătorești.

Companiile IVB nu pot fi înregistrate sub un nume identic sau similar cu o companie IVB deja existentă. De asemenea, precum în IVB există posibilitatea de a rezerva un nume, Registrul va respinge numele dacă acesta a fost deja rezervat.

Fără a obține licențele corespunzătoare, companiile IVB nu poate lua titlul care conține următoarele cuvinte: „restrânse“, „“ asigurare „“ bancă „“ Building Society „“ Camera de comerț „“ imperial „“ regal „“ încredere „Sau orice cuvânt similar.

Pentru companiile BDO, vă putem ajuta cu o cerere de deschidere a contului pe IVB sau în întreaga lume. Băncile cu care cooperăm sunt instituții financiare de încredere cu o mare experiență în deschiderea și gestionarea conturilor private și corporative. Clientii nostri beneficiaza de suport excelent pentru clienti, online banking, VISA si Master Cards, precum si alte servicii precum factoring, transfer valutar, cont de economii si alte servicii bancare specializate.

IMPRESII CLIENT

Ce cred clienții noștri despre cooperarea cu noi

Servirea clienților noștri, inclusiv corporații, firme de capital privat, organizații guvernamentale, este un privilegiu pentru noi.

Sunați-ne și vom începe procesul de deschidere a unei companii astăzi sau programați o consultație dacă aveți îndoieli

FORMULAR DE CONTACT

Pentru mai multe informații s-au să faceți o comandă, vă rugăm să completați următoarele: