Coat of arms of Wyoming

Deschiderea unei companii offshore în Wayoming

ÎNREGISTRAREA FIRMEI

Inormați utile despre wayoming - SUA

Înființarea societății LLC/SRL (LLC- Limited Liability Company/ SRL – Societate cu responsabilitate limitată) în Wyoming este o modalitate dešteaptă și profitabilă de a dezvolta o afacere internațională. După înființarea SRL, proprietarul nu este responsabil cu propria avere (bunuri) pentru nici o obligație a companiei.

MANAGEMENTUL COMPANIEI

Număr necesar de proprietari și directori – unul sau mai mulți.
Privind naționalitatea proprietarului SRL companiei nu există limite.

ARTICOLE DE ORGANIZARE

Informații care trebuie să conțina articolele organizări:

PASI IN INFIINTAREA FIRMEI

Pentru a incepe procedura de instituire a companiei în cipru, vă rugăm să ne livrați urmatoarele acte:

Deschiderea unui cont bancar

Indiferent de jurisdicția pe care o alegeți, vă putem ajuta să deschideți un cont bancar. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați pagina noastră de conturi bancare.
PREȚURI

LISTA DE PRETURI

Prețul depinde de tipul de serviciu pe care doriți să îl utilizați

Află ce altceva putem face pentru tine…

PITANJA

Întrebări frecvente

Wyoming este stat federal al Statelor Unite și este situat în partea sa de nord. Capitala este Shayen. Constituția din Wyoming garantează satatului federal, puterea executive, legislativă și judiciară. Organul legislativ din Wyoming este format din 60 de membri ai Camerei Reprezentanților, precum și 30 de membri ai Senatului.

Puterea executive este în mâinile guvernatorului dar include și pe secretarul statului, auditorul, reprezentantul financiar și administratorul educației publice. Wyoming nu are nici un locotenent șef. Secretarul de Stat efecutuează acestă funcție în locul lui.

Wyoming este o țară slab populată și, ca atare, are dreptul la un singur reprezentant în Camera Reprezentanților și în total trei voturi electorale.

Wyoming SRL este cel mai flexibil tip de societate de afaceri din lume. Acesta este motivul pentru care entitateaS.R.La devenit cea mai populară formă de încorporare în rândul oamenilor de afaceri din întreaga lume. Structura companiei și regulile de efectuare a acesteia sunt cuprinse într-un document numit „Contractul SRL”, elaborat de fondatorii companiei. Aceasta înseamnă că termenii și regulile pe care se va forma compania vor fi dictate de fondatori. Acesta este cel mai mare beneficiu al unei companii S.R.L în comparare cu orice alt tip de companie.

Societatea SRL cu un membru nu este considerată o corporație și, ca atare, nu este supusă impozitării în Statele Unite. În cazul societăților cu un singur membru, se aplică așa-numita „impozitare tranzitorie”. Acest tip de impozitare implică faptul că societatea însăși nu este impozitată doar proprietarul final al societății. Încât proprietarul este nerezidentă a Statelor Unite, nu este un contribuabil și, prin urmare, nu plătește niciun fel de impozit în Statele Unite.

Serviciul nominalizat este alcătuit dintr-un membru nominalizat (acționar) și un menager (director) nominalizat. Serviciu nominalizat corporativ și individual este disponibil în afara Statelor Unite.

Nominee Service consists of Nominee Member (shareholder) and Nominee Manager (director). Both, Corporate and Individual non-resident Nominee Members/Managers are available internationally.

  • Certificat de formare
  • Declarația persoanei autorizate
  • Contract SRL
  • Minutele primei întâlniri
  • Certificat de proprietate

Denumirea comapsniei trebuie să se termine cu SRL ( societate su responsabilitate limitată) adică Limited company, Ltd .Co, LC, LLC, sau L.L.C. Denumirea nu este voie să conțină terminologia care inplică efectuarea activităților de serviciu altfel decît cum este precizat în documentul care se referă la Articolul organizări. Folosirea termenilor Trust încredere este interzisă. Utilizarea termenilor Academy Academie, Education Educație, University Universitatea și School *Școală, necesită aprobarea de către instituția competentă – Ministerul Educației.

Pentru companiile din Weyoming, vă putem asista la cererile de deschidere a conturilor la nivel mondial. Băncile cu care cooperăm sunt instituții financiare de încredere cu o mare experiență în deschiderea și administrarea conturilor private și corporative. Clienții noștri beneficiaza de un suport excelent: online banking, VISA si Master Cards, precum și alte servicii precum factoring, transfer valutar, cont de economii și alte servicii bancare specializate.

IMPRESII CLIENT

Ce cred clienții noștri despre cooperarea cu noi

Servirea clienților noștri, inclusiv corporații, firme de capital privat, organizații guvernamentale, este un privilegiu pentru noi.

Sunați-ne și vom începe procesul de deschidere a unei companii astăzi sau programați o consultație dacă aveți îndoieli

FORMULAR DE CONTACT

Pentru mai multe informații s-au să faceți o comandă, vă rugăm să completați următoarele: