Coat of arms of Canada

Deschiderea unei companii offshore în Canada

LIMITED LIABILITY PARTNERSHIP (LLP)

Canada - Colombia Britanică Informații

IMPOZITE

LLP (Parteneriat cu responsabilitate limitată) este o entitate juridică neimpozabilă în Canada. Toate profiturile primite de LLP merg prin companie către partenerii lor.
PARTENERIAT

Un LLP format în Canada este un tip de parteneriat în care fiecare partener este responsabil numai pentru propriile sale obligații. În acest fel, partenerii sunt mai responsabili față de clienții lor și îi permit partenerilor să-și realizeze afacerea fără să-și facă griji că bunurile personale vor fi compromise, cu excepția cazului în care este o chestiune de neglijență. Informațiile despre partener nu sunt înregistrate în Registru și nu sunt disponibile publicului. Este necesar ca LLP în Canada să aibă cel puțin doi parteneri.

SCHEMA DE TIMP
Este nevoie de 2 până la 4 săptămâni pentru a forma o companie, plus timpul de livrare.

ACTIVITĂȚI INTERZISE

Spălarea banilor, activități teroriste, care primesc fonduri de la traficul de droguri, traficul de arme, jocuri de noroc (jocuri de noroc), strângerea de fonduri de la public, consilierea publicului cu privire la investiții, administrare a investițiilor, care nu fac parte din companie, gestionarea și administrarea schemelor de investiții, comerțul cu țările sub embargo stabilit de Consiliul de securitate al Organizației Națiunilor Unite sau alte scopuri care sunt ilegale în conformitate cu legile țării în care este stabilită întreprinderea sau cu legile țării în care compania va fi tranzacționate.

SERVICIU NOMINALIZAT
Partenerii nominali nu furnizează documente personale necesare pentru diligența necesară și nu semnează documente în numele companiei. Proprietarul final primește o împuternicire care asigură dreptul de a administra compania și de a încheia contracte în numele companiei.
CONTABILITATE
Compania este obligată să țină evidența internă a facturilor de intrare și de ieșire. Nu este necesar să se prezinte facturi sau să se prezinte situațiile financiare.
ADMINISTRARE AFACERILOR ÎN CANADA
LLP poate funcționa în Canada. Cu toate acestea, în cazul vânzărilor în Canada care depășesc suma de 30.000 USD, este necesar ca societatea să fie înregistrată pentru GST / HST (reprezentând taxa de vânzare în Canada) și prezintă în fiecare an, o cerere de rambursare a GST / HST.

STEPS

Documentația necesară

Deschiderea unui cont bancar

Indiferent de jurisdicția pe care o alegeți, vă putem ajuta să deschideți un cont bancar. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați pagina noastră de conturi bancare.

PREȚURI

LISTA DE PRETURI

Prețul depinde de tipul de serviciu pe care doriți să îl utilizați

Află ce altceva putem face pentru tine…

ÎNTREBĂRI

Întrebări frecvente

Columbia Britanică este o provincie din vestul Canadei, cu o populație de peste 4 milioane de locuitori care ocupă un spațiu între între Oceanul Pacific și Munții Stâncoși. Columbia Britanică este, de asemenea, parte din Cascadia BioGeron împreună pentru statele americane din Idaho, Oregon, Washington și Alaska. Capitala este Victoria.

LLP format în Columbia Britanică este un tip de parteneriat în care fiecare partener este responsabil numai pentru obligațiile sale. În acest fel, partenerii sunt mai responsabili față de clienții lor și îi permit partenerilor să-și realizeze afacerea fără să-și facă griji că bunurile personale vor fi compromise, cu excepția cazului în care este o chestiune de neglijență.
Informațiile despre partener nu sunt înregistrate în Registru și nu sunt disponibile publicului.
Este necesar ca LLP în CB să aibă cel puțin doi parteneri.

LLP (Partnership Limited Liability) este o entitate juridică neimpozabilă în Canada.
Toate profiturile primite de LLP merg prin companie către partenerii lor.

Serviciul nominalizat este alcătuit din doi parteneri legali din Canada. Încît vă alegeți serviciu nominalizat, nu puteți opta pentru un singur proprietar corporative ci este nevoie să luați doi proprietari corporativi. Fiecare proprietar desemnat va emite doar o autorizație – POA.
Partenerii nominalizați nu oferă documente personale necesare pentru diligența necesară și nu semnează documente în numele companiei. Proprietarul final primește o împuternicire care asigură dreptul de a administra compania și de a încheia contracte în numele companiei.

Compania este obligată să țină evidența internă a facturilor de intrare și de ieșire. Nu este necesar să se prezinte facturi sau să se prezinte situații financiare.

  • Formularul 1 Declarația de înregistrare cu care se confirmă înregistrarea LLP
  • Decizia organizatorică a partenerilor cu privire la numirea angajaților
  • Acord de parteneriat
  • Registrul partenerilor

Informațiile despre partener nu sunt înregistrate în Registru și nu sunt disponibile publicului.

Spălarea banilor, activități teroriste, care primesc fonduri de la traficul de droguri, traficul de arme, jocuri de noroc (jocuri de noroc), strângerea de fonduri de la public, consilierea publicului cu privire la investiții, administrare investițiilor care nu fac parte din companie, gestionarea și administrarea schemelor de investiții, comerțul cu țările sub embargo stabilit de Consiliul de securitate al Organizației Națiunilor Unite sau alte scopuri care sunt ilegale în conformitate cu legile țării în care este stabilită întreprinderea sau cu legile țării în care compania va fi tranzacționate.

Pentru companiile din Colunbia Britanică, putem ajuta cu o cerere de deschidere a contului la nivel mondial. Băncile cu care cooperăm sunt instituții financiare de încredere cu o mare experiență în deschiderea și gestionarea conturilor particulare și corporative. Clienții noștri au un suportu utilizator excelent, online banking, VISA și Master Card, precum și alte servicii, cum ar fi de factoring, prin transfer de valută, conturi de economii și alte servicii bancare specializate.

IMPRESII CLIENT

Ce cred clienții noștri despre cooperarea cu noi

Servirea clienților noștri, inclusiv corporații, firme de capital privat, organizații guvernamentale, este un privilegiu pentru noi.

Sunați-ne și vom începe procesul de deschidere a unei companii astăzi sau programați o consultație dacă aveți îndoieli

FORMULAR DE CONTACT

Pentru mai multe informații s-au să faceți o comandă, vă rugăm să completați următoarele: