Deschiderea unei companii offshore în Insulele Marshall

AVANTAJE

Avantaje de instituirea IBC (compania internationala de afaceri) in Insulele Marshall (Marshall Islands):

PASI IN INFIINTAREA FIRMEI

Pentru a înființa o companie în Cipru, este necesar să ne furnizați următoarele documente:

Pentru a începe procesul de înființare a companiei IBC, vă rugăm să ne furnizați următoarele informații:

Deschiderea unui cont bancar

Indiferent de jurisdicția pe care o alegeți, vă putem ajuta să deschideți un cont bancar. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați pagina noastră de conturi bancare.

PREȚURI

LISTA DE PRETURI

Prețul depinde de tipul de serviciu pe care doriți să îl utilizați

Află ce altceva putem face pentru tine…

ÎNTREBĂRI

Întrebări frecvente

Republica Insulelor Marshall este un stat insular în Pacificul central, în regiunea Micronezia, și este format din 29 de insule.

Legea privind societățile comerciale adoptată în 1990 în Insulele Marshall a fost în mare măsură modelată pe legea corporativă a statului federal din Delaware. Această lege reglementează pe deplin toate aspectele activității societăților rezidente și nerezidente din Insulele Marshall.
Legea societăților comerciale din Insulele Marshall este una dintre cele mai moderne din lume. Această lege acoperă majoritatea structurilor, cum ar fi LP, LLC, LTD, BCA.

Compania Internațională de Afaceri (IBC) Insulele Marshall este cea mai populară formă de companie offshore. Similar altor jurisdicții, companiile offshore din Insulele Marshall sunt destinate afacerilor internaționale. Deși trebuie să efectueze evidențe interne, companiile IBC din Insulele Marshall nu au obligația de a prezenta situații financiare.

Principalele avantaje sunt:

1. Sunt premise „acțiuni la purtător” (bearer shares)
2. Nu există obligația de a prezenta situații financiare
3. Numărul mare de activități de afaceri permise
4. Transferul către o altă jurisdicție
5. Identitatea directorului și proprietarului companiei nu este disponibilă publicului

Companiile nerezidente din Insulele Marshall sunt scutite de plata impozitelor. Insulele Marshall nu se află în sistemul de schimb de date impus de organizația OCDE.

Nominovani servis se sastoji od nominovanog direktora i shareholdera. Korporativni i privatni nominovani servis je dostupan van Maršalskih ostrva.

Deși trebuie să efectueze evidențe interne, companiile IBC din Insulele Marshall nu au obligația de a prezenta situații financiare. De asemenea, nu există obligația de a efectua revizia.

  • Certificat de înmatriculare
  • Bylaws – prin legi
  • Certificat de aprobare
  • Statut

Identitatea directorului și a proprietarului companiei este o informație confidențială și, prin urmare, nu există obligația de a pune aceste informații la dispoziția autorităților guvernamentale sau a publicului. Cunoaștere a acestor informații este necesară doar dacă societatea este angajată în domeniul colectării de fonduri publice sau este implicată în activități de investiții în numele altor persoane fizice sau juridice.

O companie cu sediul în Insulele Marshall are aceleași drepturi ca și o persoană fizică. Sunt interzise activitățile comerciale cu companii și persoane fizice rezidente în Insulele Marshall. De asemenea, sunt interzise următoarele activități de afaceri: activități bancare, servicii de încredere, asigurări și / sau reasigurări.

Pentru a utiliza următorii termeni, aveți nevoie de o licență: bancă, caritate, unitate, fundație, asigurare, parteneriat, încredere, asigurare, reasigurare.
Următorii termeni nu sunt autorizați să facă parte din numele companiei: Trust, Bank, Insurance, Foundation, Charity

Pentru companiile din Insulele Marshall, putem ajuta cu o cerere de deschidere a contului la nivel mondial. Băncile cu care cooperăm sunt instituții financiare de încredere cu o mare experiență în deschiderea și gestionarea conturilor private și corporative. Clientii nostri beneficiaza de suport excelent pentru clienti, online banking, VISA si Master Cards, precum si alte servicii precum factoring, transfer valutar, cont de economii si alte servicii bancare specializate.

IMPRESII CLIENT

Ce cred clienții noștri despre cooperarea cu noi

Servirea clienților noștri, inclusiv corporații, firme de capital privat, organizații guvernamentale, este un privilegiu pentru noi.

Sunați-ne și vom începe procesul de deschidere a unei companii astăzi sau programați o consultație dacă aveți îndoieli

FORMULAR DE CONTACT

Pentru mai multe informații s-au să faceți o comandă, vă rugăm să completați următoarele: