Coat of arms of the UK

Deschiderea unei companii offshore în Marea Britanie

PARTENERIAT

LLP (parteneriat cu răspundere limitată)

LLP este o nouă formă de entitate juridică în Regatul Unit. Această formă de persoană juridică s-a dovedit a fi o soluție extrem de bună pentru toți proprietarii de afaceri care doresc să profite de un regim fiscal flexibil (taxe reduse sau zero), precum și reputația companiilor înregistrate în Marea Britanie.
LLP combină flexibilitatea organizațională și statutul fiscal pe care le are parteneriatul (membrii, partenerii sunt impozitați în țara de reședință) cu avantajele răspunderii limitate. Această formă de stabilire este posibilă deoarece LLP este privită ca o entitate juridică care este separată de membrii săi.

AVANTAJE

LLP avantaje

Orice persoană fizică sau juridică poate fi partener în VB LLP. Nu există restricții cu privire la naționalitatea sau reședința partenerului, de ex. Partenerii LLP pot fi rezidenți sau nerezidenți în Marea Britanie.

Impozitarea VB LLP este favorabilă atunci când partenerii săi sunt străini. Veniturile sale sunt transmise partenerilor săi și impozitate la nivelul partenerului individual, fără nicio evaluare a impozitului pe venit la nivelul entității LLP.

APARTENEȚA

MB LLP APARTENEȚA

LLP trebuie să aibă cel puțin doi membri cu o pondere egală în responsabilitate. Profitul companiei este împărțit în funcție de participarea individuală a membrilor societății (proporțional). Informațiile despre membri sunt disponibile publicului, cu excepția cazului în care decideți să aveți un serviciu nominalizat.
LLP trebuie să aibă cel puțin doi membri nominalizați (echivalenți cu directorul executiv și secretarul companiei) cu drepturile și îndatoririle LLP pe care le are orice alt membru al companiei. Cu toate acestea, acești membri numiți sunt responsabili de: semnarea documentelor societății, depunerea unei cereri de înregistrare a societăților în legătură cu orice schimbări în calitatea de membru sau activitate a companiei, depunerea unui raport anual în numele LLP, semnarea conturilor etc. Acești doi membri sunt responsabili în fața legii.

uk offshore company formation
PASI IN INFIINTAREA FIRMEI

Pentru a incepe procedura de instituire a companiei în cipru, vă rugăm să ne livrați urmatoarele acte:

Deschiderea unui cont bancar

Indiferent de jurisdicția pe care o alegeți, vă putem ajuta să deschideți un cont bancar. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați pagina noastră de conturi bancare.

PREȚURI

LISTA DE PRETURI

Prețul depinde de tipul de serviciu pe care doriți să îl utilizați

Află ce altceva putem face pentru tine…

ÎNTREBĂRI

Întrebări frecvente

Regatul Unit sau Marea Britanie este o națiune insulară în Europa de Vest. Marea Britanie a fost creată de o serie de legi privind Uniunea, care au unit Anglia, Scoția, Țara Galilor și Irlanda de Nord. Capitala este Londra.

Regatul Unit este o monarhie parlamentară și fără o constituție scrisă. Legea constituțională se bazează pe mai multe legi.

Din 1952, pe tronul Monarhiei se află Regina Elisabeta a II-a. Regina este un simbol al unității cu putere politică limitată, deoarece o mare parte a guvernului a ajuns în parlament și în alte organe ale statului.

Caracteristicile de bază ale companiilor LLP sunt că au o flexibilitate organizațională, dar sunt impozitate ca parteneriate. În toate celelalte segmente, companiile LLP sunt similare cu firmele cu structura „Limited”.

Partenerii din companiile LLP nu sunt răspunzători personal pentru eventuale pierderi, răspunderea lor este limitată la valoarea capitalului cu care au intrat în companie.
Responsabilitatea partenerului, precum și cota de profit sunt definite în contractul LLP. Legea prevede că orice activitate comercială efectuată de companie trebuie tratată ca și cum ar fi fost făcută de către partenerii înșiși. Scopul acestui este să se asigure ca membrii companiilor LLP să plătesc taxe ca și cum ar fi un parteneriat clasic.

Exonerarea de la plata TVA în Regatul Unit se referă la societăți care nu operează pe teritoriul Regatului Unit. Orice formă de afacere cu persoane fizice sau juridice din Regatul Unit, în caz contrar LLP este obligată să plătească impozitul corespunzător în Regatul Unit.
Parteneriatul ca atare nu va plăti impozitul, cu toate acestea, fiecare partener va fi obligat să plătească separat impozitul pe profit, procent proporțional în parteneriat.

Serviciul nominalizat este disponibil și este alcătuit din doi membri / parteneri.

LLP în Regatul Unit este obligată să țină contabilitatea, precum și să prezinte rapoarte financiare anuale precum și returnarea taxelor. Clienții sunt obligați să livreze toate facturile de intrare și de ieșire, precum și extrasele bancare.

În cazul în care cifra de afaceri a companiei depășește 5,6 milioane de lire sterline sau dacă valoarea bunurilor depășește 2,8 milioane lire sterline, LLP trebuie să efectueze o revizie anuală.

  • Certificat de formare
  • Raport de numire

Informațiile privind membrii parteneriatului vor fi puse la dispoziția publicului din partea registrului. Din acest motiv, companiile offshore apar adesea ca parteneri.

Există limitări în cazul desfășurări anumitor activități, cum ar fi: serviciile bancare, de asigurări, serviciile financiare, agențiile de plasare a forței de muncă și comerțul cu anumite bunuri.

Pentru companiile din Marea Britanie, putem ajuta cu o cerere de deschidere a contului la nivel mondial. Băncile cu care cooperăm sunt instituții financiare de încredere cu o mare experiență în deschiderea și gestionarea conturilor particulare și corporative. Clientii nostri beneficiaza de suport excelent pentru clienti, online banking, VISA si Master Cards, precum si alte servicii precum factoring, transfer valutar, cont de economii si alte servicii bancare specializate.

IMPRESII CLIENT

Ce cred clienții noștri despre cooperarea cu noi

Servirea clienților noștri, inclusiv corporații, firme de capital privat, organizații guvernamentale, este un privilegiu pentru noi.

Sunați-ne și vom începe procesul de deschidere a unei companii astăzi sau programați o consultație dacă aveți îndoieli

FORMULAR DE CONTACT

Pentru mai multe informații s-au să faceți o comandă, vă rugăm să completați următoarele: