Coat of arms of Cyprus

Deschiderea unei companii offshore în Cipru

ÎNREGISTRAREA FIRMEI

Înregistrarea companiei în Cipru

Cipru a înregistrat o creștere economică rapidă în ultimii 15 ani. Conform reglementărilor fiscale curente, Ciprul este țara cu cel mai mic regim fiscal din Europa și rolul său de centru financiar internațional este foarte ridicat.

Intrarea în UE a întărit situația economică bună și a pus bazele pentru o creștere economică mult mai mare.

FORMAREA SOCIETĂŢII

Societatea civilă cipriană cu responsabilitate limitată (companie limitată) poate fi înregistrată în 2 moduri:

Cyprus company formation

O companie cu un management în afara Ciprului – un nerezident fiscal

Directorul acestei companii trebuie să fie o persoană fizică sau o companie care nu este rezidentă în Cipru, iar proprietatea asupra societății trebuie să fie deținută de o persoană străină (fizică sau juridică). Activitățile de afaceri și sursele de venit trebuie să fie în afara Ciprului, nu sunt permise înprumuturi locale (companiilor din Cipru), iar toate plătirile locale trebuie înregistrate și raportate. Conturile / rapoartele anuale trebuie înregistrate la Banca Centrală. Companiile înregistrate în acest mod nu plătesc impozitul pe profit de 12,5%, dar sunt supuse tuturor celorlalte obligații și costuri. Aceasta este o companie ideală, dacă doriți ca întreprinderea *societatea dvs. să aibă un statut UE și nu va contează avantajele pe care le au companiile care sunt rezidenți fiscali.

O societate cu sediul menagementului în Cipru – rezident fiscal

Directorul acestei societăți trebuie să fie o persoană fizică sau o companie care este rezidentă în Cipru, iar proprietarul societății poate fi o persoană fizică sau o persoană străină (persona fizică sau juridică).
Noi vă putem oferi serviciul unui director nominalizat din Cipru pentru a vă transforma compania într-un rezident fiscal. Companiile care sunt contribuabili în Cipru se bucură de statutul complet al companiilor din UE, se pot înregistra pentru numărul de TVA al UE (TVA), precum și pentru alte numere (EORI, …). O societate de administrare cu sediul în Cipru poate beneficia, asemenea, de acordurile de evitare a dublei impuneri pe care Cipru le-a semnat cu 45 de țări.

Cyprus company formation
Cyprus company formation

TAXAL

Tratamentul taxal (de impozit) al companiilor din cipru

În prezent, Cipru are cea mai scăzută rată de impozitare în Europa și, ca atare, și-a consolidat poziția în centrul financiar. Nu există nicio diferență în ceea ce privește tratamentul fiscal între companiile locale și cele internaționale. Aceeași taxă se aplică tuturor companiilor. Cipru este considerată o jurisdicție de prestigiu, deoarece, în calitate de membri ai UE, aceasta nu este adusă în contextul așa-numitelor „paradisuri fiscale”.
REGULAMENTE GENERALE

Care sunt caracteristicile cheie ale impozitului din Cipru și principalele avantaje ale operațiunii unei companii în Cipru?

PASI IN INFIINTAREA FIRMEI

Pentru a incepe procedura de instituire a companiei în cipru, vă rugăm să ne livrați urmatoarele acte:

Deschiderea unui cont bancar

Indiferent de jurisdicția pe care o alegeți, vă putem ajuta să deschideți un cont bancar. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați pagina noastră de conturi bancare.

PREȚURI

LISTA DE PRETURI

Prețul depinde de tipul de serviciu pe care doriți să îl utilizați

Află ce altceva putem face pentru tine…

ÎNTREBĂRI

Întrebări frecvente

Republica Cipru este un stat de isulă în estul Mediteranei și este, de asemenea, cea de-a treia insulă din Marea Mediterană.

În Cipru Sistemul prezidențial este în vigoare. Puterea este împărțită la nivel executiv, legislativ și juridic. Șeful statului este ales pentru o perioadă de 5 ani.

Regimul „offshore” din Cipru sa schimbat după intrarea țării în UE, toate ca rezultat al semnării unui acord cu OCDE. În 2000, Cipru a fost eliminat din lista neagră OCDE a paradisurilor fiscale în anul 2009 Cipru a fost plasată pe o listă albă a țărilor care îndeplinesc toate cerințele privind transparența fiscală stabilite de organizația OCDE.

Companiile cipriote internaționale (IBC) au în prezent cele mai scăzute cote de impozitare în Europa. Cipru și-a consolidat poziția în centrul financiar. Nu există nicio diferență în ceea ce privește tratamentul fiscal între companiile locale și cele internaționale. Aceeași taxă se aplică pentru toate companiile. Cipru este considerată o jurisdicție de prestigiu, deoarece, în calitate de membri ai UE, aceasta nu este adusă în contextul așa-numitelor „paradisuri fiscale”.

O companie cu sediul în Cipru va fi considerată resident fiscal dacă este administrată de Cipru. Pentru a gestiona o compania din Cipru, este necesar ca directorul sau majoritatea directorilor să fie din Cipru. Firma s-au societatea care se consideră reyident impozitar al Ciprului plătește un impozit pe venit de 12,5%, care este unul dintre cele mai scăzute din Europa. Dividendele distribuite între proprietarii nerezidenți nu fac obiectul impozitării în Cipru. Cipru a încheiat contracte pentru evitarea dublei impuneri cu peste 50 de țări din întreaga lume.

În plus, companiile din Cipru au statutul de companie din UE și, ca atare, pot beneficia de toate avantajele pe care care le au cu acest status de companie din UE.

Companiile cu sediul în Cipru nu vor fi considerate rezidente fiscale ale Ciprului dacă sînt administrate în afara Ciprului. Pentru ca o companie să fie administrată în afara Ciprului, este necesar ca directorul sau majoritatea directorilor să fie în afara Ciprului.
Companiile nerezidente din Cipru nu plătesc impozite și au statut de companie clasică „offshore”. Companiile nerezidente din Cipru nu pot beneficia astfel de acordurile de evitare a dublei impuneri, numărul de TVA…

Serviciul nominalizat constă dintr-un director nominalizat și un acționar. Serviciu nominant corporativ și particular este disponibil în Cipru.

În conformitate cu Legea societăților comerciale din Cipru (cap.113), companiile din Cipru sînt obligate să întocmească un raport financiar, care include evidența de contabililate și revizie. Conatbilitatea obligatorie începe la 18 luni de la înființarea societății.

Revizia poate fi condusă doar de revizori înregistrați la Cipru.

  • Memorandum și act de asociere în limba greacă oficială (cu traducere certificată în limba engleză)
  • Certificat de înmatriculare
  • Certificat al sediului inregistrat al comapniei
  • Certificat de conducere (Certificat al directorilor)
  • Certificatul Acționarilor (Certificatul de acționar / proprietar)
  • Acte de transfer de acțiuni nedatate, semnate și scrisori semnate de demisie dar nedatate ale acționarilori nominalizați si ale directorilor nominalizați, respectiv în cazul în care clientul s-a decis pentru acest tip de serviciu.
  • Declarația de încredere a acționarilor nominalizați (Declarația de încredere de către acționarii / proprietarii nominalizați) – dacă clientul a ales acest tip de serviciu.
  • Titlu de despăgubire prin care proprietarii efectivi despăgubesc candidații pentru acțiunile lor (document care definește răspunderea membrilor desemnați).

Identitatea proprietarului de afaceri din Cipru poate rămâne ascunsă dacă optați pentru serviciul nominant. Informația despre proprietarul real al unei companii agentul înregistart este obligat să remită doar în cazul unei instanțe judecătorești.

Companiile din Cipru nu pot fi înregistrate sub numele care este identic sau similar cu o companie care este deja înregistrată în Cipru. Precum în Cipru există posibilitatea de a rezerva un nume, Registrul oficial va respinge numele dacă acesta a fost deja rezervat.

Pentru companiile din Cipru putem asista în cazul aplicări de deschidere contului bancar în Cipru și la nivel mondial. Băncile cu care cooperăm sunt instituții financiare de încredere cu o mare experiență în deschiderea și gestionarea conturilor private și corporative. Clientii noștri beneficiază de suport excelent pentru clienți, online banking, VISA si Master Cards, precum si alte servicii precum factoring, transfer valutar, cont de economii si alte servicii bancare specializate.

IMPRESII CLIENT

Ce cred clienții noștri despre cooperarea cu noi

Servirea clienților noștri, inclusiv corporații, firme de capital privat, organizații guvernamentale, este un privilegiu pentru noi.

Sunați-ne și vom începe procesul de deschidere a unei companii astăzi sau programați o consultație dacă aveți îndoieli

FORMULAR DE CONTACT

Pentru mai multe informații s-au să faceți o comandă, vă rugăm să completați următoarele: