Termeni de utilizare

CONDIȚII

Termeni de utilizare

UTILIZAREA ACESTUI SITE INDICĂ ACORDUL DVS. CU TERMENII ȘI CONDIȚIILE DE UTILIZARE ȘI POLITICA DE CONFIDENTIALITATE.

CITIȚI CU ATENȚIE URMĂTOARELE INFORMAȚII.

INFORMAȚII PERSONALE

OFF-SHORE.NET, (denumit în continuare „OFF-SHORE.NET”) și companiile asociate acestui site web sunt create pentru a vă oferi o modalitate convenabilă de a completa formulare și pentru a vă oferi o înțelegere generală a legii prin furnizarea de informaţii generale şi materiale de lectură . OFF-SHORE.NET nu este o firmă de avocatură și nu vă poate oferi sfaturi juridice specifice, recomandări sau consiliere în nicio circumstanță.

OFF-SHORE.NET și angajații, agenții, reprezentanții, asociații de vânzări și consilierii săi nu acționează în calitate de avocat și, prin urmare, nu există nicio relație avocat-client. Acest site web nu trebuie folosit ca un substitut pentru consultanța juridică din partea unui avocat și ar trebui să consultați un consilier juridic dacă aveți nevoie de consiliere juridică. OFF-SHORE.NET este un serviciu de arhivare a documentelor și sunteți singurul responsabil pentru propriile concluzii, direcție, ordine și acțiuni în timpul utilizării acestor servicii.

CONDIȚII

Termeni de utilizare

Acești Termeni și condiții („Acord”) stabilesc termenii și condițiile care se aplică utilizării de către dvs. a site-ului web situat la https://vvvv.off-shore.net și a serviciilor și materialelor oferite pe acesta („Serviciul”). adus de Euro Commerce LLC. („OFF-SHORE.NET”). FOLOSIND ACEST SITE, SUNTEȚI DE ACORD CU TERMENII ȘI CONDIȚIILE ACESTUI ACORD CA DACĂ AȚI SEMNA UN ACORD PE HĂRȚIE. Dacă nu sunteți de acord să fiți legat de termenii și condițiile acestui Acord, vă rugăm să încetați să utilizați Serviciile furnizate pe acest site web.

CELE MAI BUNE SERVICII

Satisfacție garantată

OFF-SHORE.NET se angajează să vă asigure satisfacția cu toate serviciile și suportul nostru. Dacă în orice moment nu sunteți mulțumit de serviciile noastre, vă rugăm să contactați imediat un reprezentant OFF-SHORE.NET sunând la +1-302-250-4588. Vom aborda imediat preocuparea dvs. atribuind solicitarea dvs. unui lider de echipă care va lucra cu dvs. pentru a rezolva situația actuală sau va emite o rambursare. Rambursările vă vor fi emise în aceeași formă de plată listată pe OFF-SHORE.NET și vor include toate taxele plătite de dvs. minus orice costuri suportate de noi ca urmare a comenzii dvs., cum ar fi taxele de onorare, taxe de stat pentru depunere și orice alte costuri ale terților.

Vă vom cere să returnați toate documentele, kiturile și orice alte materiale către OFF-SHORE.NET și vă vom rambursa în termen de 7 zile lucrătoare. Solicitarea dvs. de rambursare trebuie făcută în termen de 30 de zile de la cumpărare pentru ca această garanție să rămână în vigoare. Se va percepe, de asemenea, o taxă de serviciu de 20% pentru fiecare comandă anulată.

LIMITĂRI

1. Limitări de utilizare

Serviciul este un serviciu online de calculator. Vă este disponibil printr-un computer personal sau alt dispozitiv pentru a accesa www.off-shore.net („Site-ul OFF-SHORE.NET”) utilizând o conexiune de comunicare (de exemplu, dsl, modem, T1, linie telefonică sau dispozitiv similar). Ca parte a Serviciului, vi se vor furniza servicii care pot include informații, conținut editorial, camere de chat, link-uri către alte site-uri web și alte servicii informatice pe care OFF-SHORE.NET poate decide să le ofere, sub rezerva acestor termeni.

OFF-SHORE.NET poate, la propria sa discreție, să întrerupă sau să modifice orice aspect al Serviciului, inclusiv, dar fără a se limita la, (I) limitarea timpului de disponibilitate, (II) limitarea disponibilității și/sau domeniului de aplicare a Serviciului pentru anumite platforme (de exemplu, tipuri de computere și sisteme de operare), (iii) limitarea cantității de utilizare permisă și (iv) limitarea sau încetarea dreptului oricărui utilizator de a utiliza integral sau parțial Serviciul, în orice moment OFF-SHORE. NET la discreția sa și fără notificare prealabilă sau răspundere.

Sunteți responsabil pentru toate taxele (de exemplu, telefon) asociate cu conectarea la Serviciu printr-un număr de acces disponibil sau furnizor. De asemenea, sunteți responsabil pentru obținerea sau furnizarea tuturor liniilor de acces telefonice, a echipamentelor telefonice și informatice (inclusiv un modem) sau a altor dispozitive de acces necesare pentru a accesa Serviciul. Serviciul este deținut și operat de OFF-SHORE.NET și afiliații săi și conține materiale care sunt derivate în întregime sau parțial din materiale obținute și deținute de OFF-SHORE.NET și de alte surse.

Un astfel de material este protejat de drepturi de autor, mărci comerciale și alte legi aplicabile. Nu puteți modifica, copia, reproduce, republica, încărca, posta, transmite, afișa public, pregăti lucrări derivate bazate pe sau distribui în nici un fel orice material din Serviciu, inclusiv, dar fără a se limita la cod și software („Materiale”). Cu toate acestea, puteți descărca Material din Serviciu numai pentru uz personal, necomercial, cu condiția să păstrați intacte toate notificările privind drepturile de autor și alte drepturi de proprietate și să utilizați Materialul în conformitate cu orice restricții care se aplică utilizării Serviciului în general. În cazul în care descărcați Material din Serviciu, acest Material vă este licențiat de către OFF-SHORE.NET și OFF-SHORE.NET nu vă transferă dreptul de proprietate asupra niciunui astfel de Material.

REGULI

2. Reguli și instrucțiuni

Înregistrare

Dacă OFF-SHORE.NET alege să ofere servicii bazate pe membri, atunci când vă înregistrați pentru a utiliza aceste servicii, vi se va cere să furnizați anumite informații despre dvs. Sunteți de acord să furnizați informații adevărate, exacte și complete despre dvs. și să actualizați aceste informații atunci când se schimbă. Dacă furnizați informații incorecte sau inexacte, care nu sunt actuale sau incomplete sau dacă OFF-SHORE.NET suspectează că informațiile dvs. sunt incorecte sau incomplete, OFF-SHORE.NET poate, la propria sa discreție, să suspende să anuleze calitatea de membru și să refuze accesul curent sau viitor la orice serviciu. Toate informațiile personale furnizate mai jos sunt supuse termenilor politicii noastre de confidențialitate.

Parole

Dacă OFF-SHORE.NET vă furnizează o parolă care vă permite să accesați anumite părți ale Serviciului, veți fi singurul responsabil pentru menținerea confidențialității parolei și a informațiilor despre cont și sunteți pe deplin responsabil pentru toate activitățile care au loc în cadrul parolei sau contului dvs.

Sunteți de acord să notificați imediat OFF-SHORE.NET cu privire la orice utilizare neautorizată a parolei sau a contului dumneavoastră sau a oricărei alte încălcări a securității și să vă deconectați de la serviciu la sfârșitul fiecărei sesiuni pentru a preveni frauda în contul dumneavoastră de către terți.

General

OFF-SHORE.NET poate alege să vă trimită buletine informative prin e-mail pe diverse subiecte – de exemplu, informându-vă despre beneficiile și caracteristicile abonamentului, notificându-vă cu privire la problemele cu Site-ul sau serviciile oferite de OFF-SHORE.NET sau prezentarea dvs. cu posibilitatea de a cumpăra produse și servicii selectate.

Când vă înregistrați, puteți alege să nu primiți aceste buletine informative prin e-mail și puteți începe sau opri oricând să primiți astfel de buletine informative prin e-mail, trimițând un e-mail la adresa care va fi desemnată în acest scop. Cu permisiunea dvs., OFF-SHORE.NET vă poate trimite e-mailuri în numele unor terțe părți pre-selecționate care conțin oferte sau oportunități promoționale despre care credem că ar putea fi de interes pentru dvs.

Puteți alege să primiți aceste e-mailuri atunci când vă înregistrați și puteți începe sau opri oricând să primiți astfel de e-mailuri, trimițând un e-mail către un cont care va fi desemnat în acest scop. Putem furniza informații în numele dumneavoastră în conformitate cu procedurile necesare pentru finalizarea comenzii dumneavoastră.

Reguli de utilizare a serviciilor

1. Comportament necesar pentru a utiliza serviciul

Condiția de a utiliza acest Serviciu este să nu:

2. Monitoring

FF-SHORE.NET nu are nicio obligație de a monitoriza utilizarea Serviciului de către membri. Recunoașteți și sunteți de acord că OFF-SHORE.NET își rezervă dreptul și poate monitoriza din când în când orice informație transmisă sau primită prin intermediul Serviciului în scopuri operaționale și în alte scopuri.

În timpul monitorizării, informațiile pot fi vizualizate, înregistrate, copiate și utilizate în scopuri autorizate, în conformitate cu Politica noastră de confidențialitate. Utilizarea Serviciului constituie consimțământul pentru o astfel de urmărire. În plus, OFF-SHORE.NET își rezervă dreptul în orice moment de a dezvălui orice informații postate în orice parte a Serviciului, după cum este necesar pentru a satisface orice lege, reglementare sau cerere guvernamentală, sau de a refuza să posteze sau să elimine orice informație sau material. , în integral sau parțial, că, la discreția exclusivă și absolută a OFF-SHORE.NET, sunt inacceptabile sau încalcă prezentul Acord.

3. Licența

Otpremanjem fajlova, unosom podataka ili angažovanjem u bilo kom drugom obliku komunikacije („Komunikacija“) preko Usluge dajete OFF-SHORE.NET-u besplatnu, neopozivu, trajnu, neekskluzivnu, neograničenu, svetsku licencu za :

4. Conținutul serviciului.

Comunicările postate prin intermediul Serviciului sunt furnizate de utilizatori precum dvs., care nu sunt afiliați cu OFF-SHORE.NET, iar utilizatorul care furnizează o astfel de Comunicare este singurul responsabil pentru conținutul acesteia. Aceasta înseamnă că dumneavoastră, și nu OFF-SHORE.NET, sunteți în întregime responsabil pentru toate Comunicările pe care le încărcați, le postați, le transmiteți prin e-mail sau în alt mod prin intermediul Serviciului.

Când utilizați Serviciul sau primiți mesaje de e-mail de la membri prin intermediul Serviciului, nu trebuie să presupuneți că astfel de mesaje au fost revizuite de OFF-SHORE.NET, că astfel de Comunicări conțin informații exacte sau că persoanele care postează astfel de Comunicări s-au identificat în mod precis. și/sau afilierea acestora cu orice terț.

Înțelegeți că, prin utilizarea Serviciului, puteți fi expus la comunicări care sunt ofensatoare, indecente sau inacceptabile. Sub nicio formă OFF-SHORE.NET nu va fi răspunzător în niciun fel pentru orice Comunicare, inclusiv, dar fără a se limita la, răspunderea pentru orice erori sau omisiuni în orice Comunicare sau pentru orice pierdere sau daune de orice fel apărute ca urmare a utilizării oricărei Comunicări postate, trimise prin e-mail sau transmise în alt mod prin intermediul Serviciului.

5. Siguranța personală

Când utilizați Serviciul, vă rugăm să vă asigurați că orice spuneți nu vă compromite siguranța personală. Nu dați numele, numărul de telefon, adresa poștală sau de e-mail, parola sau orice alte informații personale persoanelor pe care nu le cunoașteți. Nu continua conversațiile online care te fac să te simți inconfortabil.

Depunerea

3. Depunerea

OFF-SHORE.NET este încântat să audă de la utilizatori și salută comentariile dumneavoastră cu privire la programele și serviciile OFF-SHORE.NET. Politica de lungă durată a OFF-SHORE.NET este de a nu accepta sau lua în considerare idei, sugestii sau materiale creative, altele decât cele solicitate în mod expres de OFF-SHORE.NET.

În consecință, deși apreciem feedbackul dvs., trebuie să vă cerem să nu trimiteți materiale creative originale. Dacă, la cererea noastră, trimiteți anumite trimiteri specifice (de exemplu, concursuri), sau fără solicitarea noastră trimiteți sugestii creative, idei, note sau concepte sau alte materiale (colectiv, „Comentarii”), acestea vor fi luate în considerare și vor rămâne proprietatea OFF-SHORE .NET, în caz contrar va fi supusă prevederilor de mai jos.

În consecință, deși apreciem feedbackul dvs., trebuie să vă cerem să nu trimiteți materiale creative originale. Dacă, la cererea noastră, trimiteți anumite trimiteri specifice (de exemplu, concursuri), sau fără solicitarea noastră trimiteți sugestii creative, idei, note sau concepte sau alte materiale (colectiv, „Comentarii”), acestea vor fi luate în considerare și vor rămâne proprietatea OFF-SHORE .NET, în caz contrar va fi supusă prevederilor de mai jos.

Declarați și garantați că sunteți autorizat să acordați toate drepturile asupra comentariilor pe OFF-SHORE.NET. Dezvăluirea, trimiterea sau oferirea oricăror Comentarii va constitui un transfer către OFF-SHORE.NET al tuturor drepturilor, titlului și interesului la nivel mondial asupra tuturor drepturilor de autor și a altor drepturi de proprietate intelectuală din astfel de Comentarii.

OFF-SHORE.NET poate edita, copia, publica, distribui, traduce și utiliza în orice alt mod în orice mediu orice comentarii pe care le trimiteți către OFF-SHORE.NET și va deține exclusiv toate aceste drepturi, titluri și interese și nu se va limita în niciun fel în utilizarea acesteia, comercială sau de altă natură, a comentariilor.

OFF-SHORE.NET nu este și nu va fi obligat să:

Comercianți

4. Comercianți

Corespondența sau tranzacțiile dvs. de afaceri cu sau participarea la promoții ale comercianților aflați pe sau prin intermediul Serviciului, inclusiv plata și livrarea de bunuri sau servicii aferente, precum și orice alți termeni, condiții, garanții sau declarații asociate cu astfel de tranzacții, sunt exclusiv între dvs. și un astfel de comerciant…

OFF-SHORE.NET nu va fi responsabil sau răspunzător pentru nicio pierdere sau daune de orice fel suferite ca urmare a unor astfel de tranzacții sau ca urmare a prezenței unor astfel de comercianți în Serviciu.

Disclaimer

5. Disclaimer

OFF-SHORE.NET a furnizat link-uri și indicatoare către site-uri de internet întreținute de părți terțiale („Site-uri ale terților”) și poate furniza din când în când materiale părților terțiale în cadrul Serviciului. Nici OFF-SHORE.NET, mamă sau filialele sale, nici afiliații sau furnizorii săi nu operează sau controlează în niciun fel informații, produse sau servicii de pe aceste site-uri terțe.

Serviciul, Materialele și Produsele disponibile sau disponibile prin intermediul Serviciului și site-urile terțelor părți sunt furnizate „ca atare” și, în cea mai mare măsură permisă de legea aplicabilă, OFF-SHORE.NET declină toate garanțiile, exprese sau implicite, inclusiv , dar fără a se limita la, garanțiile implicite de vandabilitate, adecvare pentru un anumit scop și neîncălcare, precum și garanțiile implicite privind performanța sau cursul activității.

OFF-SHORE.NET nu garantează și nu face nicio declarație cu privire la utilizarea sau rezultatele utilizării materialelor de pe Serviciu sau de pe site-urile terților în ceea ce privește corectitudinea, acuratețea, actualitatea, fiabilitatea, completitudinea sau în alt mod. Vă asumați toate riscurile de erori și/sau omisiuni în cadrul Serviciului, inclusiv transmiterea sau traducerea informațiilor.

OFF-SHORE.NET nu garantează și nu face nicio declarație cu privire la utilizarea sau rezultatele utilizării materialelor de pe Serviciu sau de pe site-urile terților în ceea ce privește corectitudinea, acuratețea, actualitatea, fiabilitatea, completitudinea sau în alt mod. Vă asumați toate riscurile de erori și/sau omisiuni în cadrul Serviciului, inclusiv transmiterea sau traducerea informațiilor.

Vă asumați întreaga responsabilitate pentru implementarea unor proceduri și verificări suficiente pentru a vă satisface cerințele privind acuratețea și adecvarea Serviciului, inclusiv a informațiilor, și pentru menținerea oricăror mijloace de care aveți nevoie pentru a reconstrui datele pierdute sau manipularea sau analiza ulterioară a informațiilor furnizate pentru de mai jos.

Confirmați și sunteți de acord că utilizarea de către dvs. a Serviciului și a oricăror informații trimise sau primite în legătură cu acestea pot să nu fie sigure și să fie interceptate de părți neautorizate. VĂ ASUMAȚI RESPONSABILITATEA PENTRU TOATE COSTURILE NECESARE DE ÎNTREȚINERE, REPARARE SAU CORECTARE A SISTEMULUI DVS. DE CALCULATOR SAU A ALTEI PROPRIETAȚI.

Limitarea răspunderii

6. Limitarea răspunderii

ÎN NICI UN CAZ OFF-SHORE.NET, SAU AFILIAȚII SĂI NU VOR FI RĂSPUNDĂTORI PENTRU ORICE CONSECINȚE DIRECTE, INDIRECTE, INCIDENTALE SAU SPECIALE. RENUNȚĂM LA ORICE RESPONSABILITATE SAU RĂSPUNDERE PENTRU SERVICII ÎN LEGATURĂ CU ÎNTÎRZIEREA SAU INPOSIBILITATE DE A UTILIZA SERVICIUL SOFTWARE, PRODUSE ȘI SERVICII PUBLICITATE PRIN SERVICIUL OFF-SHORE.NET. OFF-SHORE.NET DE ASEMENA NU VA LUA RĂSPUNDEREA PENTRU ȘTERGERILE INFORMAȚIILOR DE CĂTRE AUTORITĂȚI, SAU DE UTILIZAREA SERVICIULUI DE CĂTRE ALTE PĂRȚI, INDIFERENT DE CONTRACT. ACEST RENUNȚ DE RESPONSABILITATE SE APLICĂ, FĂRĂ LIMITE, LA ORICE DAUNE SAU PREJUNIRE DERIVĂ DIN ORICE EȘEC, EROARE,OMISIUNE, ÎNTRERUPERE, ȘTERGERE, ÎNTÂRZIERE ÎN FUNCȚIONARE SAU TRANSMISIA, VIRUS DE CALCULATOR, EROARE CALCULATOR, SAU FURT, DESTRUCTURARE, ACCESUL, ALTERAREA SAU UTILIZARE NEAUTORIZĂ A ORICE ÎNREGISTRĂRI. ACCEPTAȚI ȘI SUNTEȚI DE ACORD CĂ OFF-SHORE.NET, SOCIETILE SA PĂMĂ SAU FILIALA, Afiliații SAU FURNIZORII NU VA RĂSPUNDE PENTRU NICIO COMPORTAMENT DEFAMATOR, OFENSIV SAU ILEGAL AL ​​UTILIZATORILOR. UNELE STĂRI NU PERMIT LIMITAȚII PRIVIND CÂT DURĂ O GARANȚIE IMPLICITĂ, DECI LIMITAREA DE MAI SUS POATE NU SE APLICĂ ÎN CAZUL DVS. UNELE STATE NU PERMIT EXCLUDEREA SAU LIMITAREA DAUNELOR INCIDENTALE SAU CONSECUȚIONALE, DECI LIMITAREA SAU EXCLUDEREA DE MAI SUS POATE NU SE APLICĂ ÎN CAZUL DVS. ACEASTĂ GARANȚIE VA OFERĂ DREPTURURI LEGALE SPECIFICE ȘI PUȚI SĂ AVEȚI ALTE DREPTURI CARE VIERĂ DE LA STAT LA STAT.
Despăgubiri

7. Despăgubiri

Sunteți de acord să apărați, să despăgubiți și să țineți fără răspundere OFF-SHORE.NET, afiliații săi și directorii, ofițerii, angajații și agenții acestora din și împotriva tuturor pretențiilor, acțiunilor, proceselor sau procedurilor și a tuturor pierderilor, răspunderii, daunelor, costurilor și cheltuielilor ( inclusiv onorariile rezonabile ale avocaților) care decurg din sau rezultă din:

Rezilierea

8. Rezilierea

OFF-SHORE.NET poate, la discreția sa exclusivă, să vă rezilieze parola, contul (sau orice parte a acestuia) sau utilizarea Serviciului sau să înlăture și să renunțe la orice Comunicare transmisă de dvs. sau informații stocate, trimise sau primite prin Servicii fără notificare prealabilă. și din orice motiv, inclusiv, dar fără a se limita la:

Trade marks/ Mărci comerciale

9. Trade marks/ Mărci comerciale

Euro Commerce LLC., OFF-SHORE.NET, sigla OFF-SHORE.NET, sunt proprietatea Euro Commerce LLC., iar toate celelalte mărci comerciale, mărci de servicii și denumiri comerciale utilizate în Serviciu sunt proprietatea proprietarilor respectivi, și toate mărcile înregistrate de mai sus, Mărcile nu pot fi copiate, descărcate sau exploatate în alt mod fără permisiunea OFF-SHORE.NET sau a proprietarului unei astfel de mărci comerciale, mărci de servicii sau nume comerciale, cu excepția cazurilor permise în mod expres în Secțiunea 1 de mai sus.

Minori

10. Minori

Dacă ați fost de acord să permiteți copilului dumneavoastră minor, sau unui copil al cărui tutore legal („Minor”), să folosească Serviciul, sunteți de acord că veți fi singurul responsabil pentru:

MODIFIKACIJA

11. Modifikacija

OFF-SHORE.NET își rezervă dreptul, la discreția sa, de a modifica acest Acord și de a modifica, adăuga sau întrerupe orice aspect, conținut sau caracteristici ale Serviciului. Astfel de modificări, modificări, completări sau ștergeri vor intra în vigoare la notificarea acestora, care vă poate fi furnizată prin postare în Serviciu, prin e-mail sau prin orice alt mijloc rezonabil. Utilizarea în continuare a Serviciului va constitui acceptarea dumneavoastră obligatorie a oricăror astfel de modificări, modificări, completări sau ștergeri.

Conformitate cu export/ Ofac

12. Conformitate cu export/ Ofac

Cu excepția cazului în care se indică altfel, materialele din Serviciu sunt prezentate exclusiv în scopul furnizării de informații cu privire la și promovarea serviciilor și a altor produse OFF-SHORE.NET. Serviciul este controlat și operat de OFF-SHORE.NET din birourile sale din Europa. OFF-SHORE.NET nu garantează că materialele din Serviciu sunt adecvate sau disponibile pentru utilizare. Cei care aleg să acceseze Serviciul fac acest lucru din proprie inițiativă și sunt responsabili pentru respectarea legilor locale și internaționale, dacă și în măsura în care legile locale sunt aplicabile.

Niciun software din Serviciu nu poate fi descărcat sau exportat sau reexportat în alt mod:

Diverse

13. Diverse

Prezentul acord va fi guvernat și interpretat în conformitate cu legile statului Delaware, fără a pune în aplicare niciun principiu de conflict de legi. Deși recunoașteți că ne vom putea exercita drepturile în orice instanță de jurisdicție competentă, sunteți de acord cu jurisdicția și sediul exclusiv al instanțelor situate în Lewes, Delaware, SUA, cu privire la orice și toate litigiile legate de acest acord. sau utilizarea de către dvs. a Serviciului.

Recunoașteți și sunteți de acord că declinarea garanției și limitările de răspundere și remediile din acest Acord sunt termeni esențiali ai acestui Acord și sunt luați în considerare în decizia OFF-SHORE.NET de a furniza servicii în baza acestui Acord.
Nu vă puteți cesiona niciunul dintre drepturile, obligațiile sau privilegiile dvs. conform acestui Acord fără acordul prealabil scris al OFF-SHORE.NET. Orice cesiune a celor de mai sus, altele decât cele prevăzute în această secțiune, va fi nulă de drept, ab initio. Nicio renunțare la nicio prevedere sau la orice drept acordat prin prezentul Acord nu va fi efectivă decât dacă este prevăzută într-un instrument scris semnat de partea care renunță.

Nicio renunțare de către oricare dintre părți la orice încălcare sau nerespectare conform prezentului articol nu va fi considerată o renunțare la orice încălcare sau neîndeplinire a obligațiilor ulterioare. Sunteți de acord să nu reproduceți, duplicați, copiați, vindeți, revindeți sau exploatați în niciun scop comercial, nicio parte a Serviciului sau accesul la Serviciu. Titlurile și subtitlurile utilizate în prezentul acord sunt folosite numai pentru comoditate și nu vor fi luate în considerare în interpretarea sau interpretarea prezentului acord.

Separabilitate

14. Separabilitate

În cazul în care oricare dintre prevederile acestui acord este considerată inaplicabilă de către o instanță, astfel de prevederi vor fi limitate sau eliminate în măsura minimă necesară pentru ca acest acord să rămână în vigoare și în vigoare.

Întregul acord

15. Întregul acord

Sunteți de acord că acest acord este întregul acord exclusiv între dumneavoastră și Euro Commerce LLC. Acest acord înlocuiește toate acordurile și înțelegerile, verbale sau scrise și stabilite prin practică sau precedent.