Coat of arms of Florida

Deschiderea unei companii offshore în Florida

ÎNREGISTRAREA FIRMEI

INFO FLORIDA SUA

Înființarea societății LLC (LLC – Limited Liability Company) din Florida este o modalitate inteligentă și profitabilă de a dezvolta o afacere internațională. După înființarea SRL, proprietarul nu este responsabil pentru propriile active pentru nici o obligație a companiei.

MANAGEMENTUL COMPANIEI
Număr necesar de proprietari și directori – unul sau mai mulți.
Nu există nicio limitare privind naționalitatea proprietarului LLC.

ARTICOLE DE ORGANIZARE

Informații care sunt necesare pentru conținutul articolelor organizației

PASI IN INFIINTAREA FIRMEI

Pentru a incepe procedura de instituire a companiei în cipru, vă rugăm să ne livrați urmatoarele acte:

Deschiderea unui cont bancar

Indiferent de jurisdicția pe care o alegeți, vă putem ajuta să deschideți un cont bancar. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați pagina noastră de conturi bancare.

PREȚURI

LISTA DE PRETURI

Prețul depinde de tipul de serviciu pe care doriți să îl utilizați

Află ce altceva putem face pentru tine…

ÎNTREBĂRI

Întrebări frecvente

Florida este stat federal din Statele Unite cel mai de sud. Capitala este Tallahassee. Administrația locală din Florida este formată din trei autorități: puterea judecătorească, executivă și juridică. Întreaga organizare a guvernării este reglementată de Constituția din Florida, care a pus bazele puterii legislative și judiciare.

FLORIDA LLC (Societatea cu Răspundere Limitată) este cel mai flexibil tip de companie din lume. Acesta este motivul pentru care entitatea LLC a devenit cea mai populară formă de încorporare în rândul oamenilor de afaceri din întreaga lume. Structura companiei și regulile de efectuare a acesteia sunt cuprinse într-un document numit „Contractul LLC”, elaborat de fondatorii companiei. Aceasta înseamnă că condițiile și regulile prin care se va forma compania vor fi dictate de fondatori. Acesta este cel mai mare beneficiu al unei companii LLC în legătură cu orice alt tip de companie.

Un SRL cu un membru nu este considerată o corporație și, ca atare, nu este supusă impozitării în Statele Unite. În cazul societăților cu un singur membru, se aplică așa-numita „impozitare tranzitorie”. Acest tip de impozitare implică faptul că societatea însăși nu este impozitată de proprietarul final al societății. Dacă societatea este nerezidentă a Statelor Unite, nu este un contribuabil și, prin urmare, nu plătește niciun fel de impozit în Statele Unite.

Contabilitatea și auditul în Florida nu este necesar. Companiile din Florida nu au obligația de a prezenta rapoarte privind contabilitatea, auditul sau prezentarea situațiilor financiare. Cu toate acestea, există o obligație de stocare internă a tuturor facturilor de intrare și ieșire și a extraselor bancare (evidența internă). Situațiile financiare sunt depuse numai în cazul în care societatea realizează profituri pe teritoriul Statelor Unite.

  • Certificat de formare
  • Statut
  • Rezoluții inițiale
  • Certificat de proprietate
  • Sigiliu

Statul Florida solicită ca persoanele autorizate să fie puse la dispoziția publicului. Registrul de companii este public și statutul unei companii poate fi verificat pe Internet.

Numele companiei trebuie să se încheie cu „Societate cu răspundere limitată”, „Societate cu răspundere limitată”, „Ltd. Co „,” LC „,” LLC „sau” L.L.C. „Denumirea nu poate conține termeni care implică desfășurarea altor activități decât cele indicate în documentația Organizației.
Numele companiei nu poate fi similar cu numele unei societăți LLC existente, a unei mărci de piață și / sau de serviciu înregistrate în țara de înmatriculare. Utilizarea termenului „încredere” este interzisă. Utilizarea termenilor „Academie”, „Educație”, „Universitatea” și „Școală” necesită aprobarea de către instituția competentă – Ministerul Educației.

Pentru companiile din Florida, putem ajuta cu o cerere de deschidere a contului la nivel mondial. Băncile cu care cooperăm sunt instituții financiare de încredere cu o mare experiență în deschiderea și gestionarea conturilor private și corporative. Clientii nostri beneficiaza de suport excelent pentru clienti, online banking, VISA si Master Cards, precum si alte servicii precum factoring, transfer valutar, cont de economii si alte servicii bancare specializate.

IMPRESII CLIENT

Ce cred clienții noștri despre cooperarea cu noi

Servirea clienților noștri, inclusiv corporații, firme de capital privat, organizații guvernamentale, este un privilegiu pentru noi.

Sunați-ne și vom începe procesul de deschidere a unei companii astăzi sau programați o consultație dacă aveți îndoieli

FORMULAR DE CONTACT

Pentru mai multe informații s-au să faceți o comandă, vă rugăm să completați următoarele: