Coat of arms of Florida

Florida llc otvaranje offshore kompanije

REGISTRACIJA FIRME

Florida SAD kao offshore jurisdikcija

Florida llc – otvaranje offshore kompanije je pametno iz mnogo razloga. Mnogi ljudi se odlučuju da osnuju posao u ovoj sunčanoj američkoj državi. Florida uživa status jedne od najpopularnijih država SAD za osnivanje sopstvene kompanije, jer ima veoma povoljne karakteristike poreza i nije povezana sa offshore aktivnostima.

Osnivanje LLC (DOO – društvo sa ograničenom odgovornošću) na Floridi je pametan i profitabilan način za razvoj internacionalnog biznisa. Nakon osnivanja LLC kompanije, vlasnik nije odgovoran sopstvenom imovinom za bilo koju obavezu kompanije.

Menadžment kompanije – zahtevan broj vlasnika i direktora je jedan ili više. Ne postoji ograničenje po pitanju nacionalne pripadnosti vlasnika LLC kompanije.

IZVOD IZ REGISTRA

Informacije koje izvod iz registra treba da sadrži

KORACI U OSNIVANJU KOMPANIJE

Koji su koraci za osnivanje kompanije na Floridi

Da bismo započeli proceduru osnivanja kompanije na Floridi, potrebno je:

Otvaranje offshore bankovnog računa

Nudimo Vam uslugu asistiranja pri otvaranju bankovnog računa. Za više informacija molimo Vas da posetite našu stranicu Bankovni računi.

CENOVNIK

CENE USLUGA

Cena zavisi od vrste usluge koju želite da koristite

Saznajte šta još možemo da učinimo za vas…

PITANJA

Najčešće postavljana pitanja

Florida je najjužnija savezna država u okviru Sjedinjenih Američkih Država. Glavni grad je Tallahassee.
Lokalna vlast na Floridi se sastoji iz tri vlasti i to: sudska, izvršna i pravna. Celokupna organizacija vlasti je regulisana ustavom Floride koji je postavio temelje izvršne zakonodavne i sudske vlasti.

Florida LLC (limited liability company) je najfleksibilniji tip privrednog društva na svetu. To je razlog zbog čega je LLC entitet postao najpopularniji oblik inkorporacije među privrednicima širom sveta. Struktura kompanije i pravila po kojima ista posluje su sadržana u dokumentu koji se naziva “LLC Agreement”, a koji sastavljaju osnivači kompanije. To znači da uslovi i pravila po kojima će kompanija biti formirana diktiraju osnivači. Ovo je najveća korist LLC kompanije u odnosu na bilo koji drugi tip kompanije.

LLC sa jednim članom se ne smatra korporacijom i kao takav ne podleže plaćanju poreza u SAD. U slučaju kompanija sa jednim članom, primenjuje se takozvano “prolazno oporezivanje”. Ovaj tip oporezivanja podrazumeva da se ne oporezuje sama kompanija već krajnji vlasnik kompanije. Ukoliko je vlasnik kompanije nerezident u SAD, on nije poreski obveznik i samim tim ne plaća ni jednu vrstu poreza u SAD.

Nominovani Servis se sastoji od Nominovanog vlasnika deonica (shareholdera) i Nominovanog Menadžera (direktora). Korporativni i individualni nominovani servis je dostupan van SAD.

Knjigovodstvo i revizija u Floridi nisu potrebni. Kompanije u Floridi nemaju obavezu da podnose izveštaje o vođenju knjiga, revizije niti da podnose finansijske izveštaje. Ipak, postoji obaveza internog čuvanja svih ulaznih i izlaznih faktura i izvoda banke (interno knjigovodstvo). Finansijski izveštaji se podnose samo u slučaju ukoliko kompanija ostvari profit na teritoriji SAD.

  • Sertifikat o Formaciji
  • Statut
  • Initial Resolutions
  • Sertifikat o Vlasništvu
  • Pečat

Država Florida nalaže da se Autorizovane osobe učine dostupnim javnosti. Korporativni Registar je javan i status kompanije se može proveriti na internetu.

Naziv kompanije se mora završavati sa “Limited Liability Company”, “Limited Company”, “Ltd. Co.”, “LC”, “LLC” ili “L.L.C.” Naziv ne sme sadržati termin koji implicira obavljanje poslovnih aktivnosti drugačijih od onih prikazanih u dokumentu Articles of Organization.
Naziv kompanije ne sme biti sličan nazivu postojeće LLC kompanije, tržišne i/ili servisne marke registrovane u državi osnivanja. Upotreba termina “Trust” je zabranjena. Upotreba termina “Academy”, “Education”, “University” i “School” zahteva odobrenje od strane nadležne institucije – Ministarstva obrazovanja.

Za kompanije na Floridi možemo asistirati prilikom aplikacije za otvaranje računa širom sveta. Banke sa kojima sarađujemo su pouzdane finansijske institucije sa velikim iskustvom u otvaranju i upravljanju, kako privatnih, tako i korporativnih računa. Naši klijenti imaju odličnu korisničku podršku, online bankarstvo, VISA i Master kartice, kao i druge usluge, kao što su factoring, transfer valuta, štedni račun i druge specijalizovane usluge banke.

UTISCI KLIJENATA

Šta naši klijenti misle o saradnji sa nama

Pružanje usluga našim klijentima, uključujući korporacije, privatne kapitalne kompanije, vladine organizacije, za nas predstavlja privilegiju.
Pozovite nas i pokrenućemo postupak otvaranja firme još danas ili zakažite konsultacije ako imate neke nedoumice
Poruka

Pošaljite nam poruku