Registracija brodova

REGISTRACIJA BRODOVA

Registracija brodova u Delaveru, SAD

Država Delaver je najpogodnije mesto na tržištu za registraciju Vaše jahte/broda.

Prestižna američka zastava po razumnom trošku je glavni razlog zbog kojeg je najveći broj jahti/brodova registrovan u Delaveru. Izrada papirologije traje u proseku dve nedelje ili manje ukoliko se za registraciju aplicira po hitnom postupku (ova usluga se dodatno naplaćuje). Registracija važi do 31. decembra kalendarske godine.

Boat registration Delaware

POTREBNA DOKUMENTACIJA

Potrebna dokumentacija za registraciju broda/jahte u Delaveru:

Potrebni dokumenti prilikom prve registracije novog broda/jahte, proizvedenog od strane proizvođača:

Za brodove privatne izrade pri prvoj registraciji:
Dokumenti potrebni pri preregistraciji broda ili promeni vlasništva (i brodove privatne izrade):
Sva dokumenta moraju biti prevedena na engleski jezik i overena od strane sudskog tumača za engleski jezik.

Prilikom registracije klijent dobija sertifikat o registraciji na kome stoje podaci o brodu/jahti, kao i podaci vlasnika. Na lični zahtev, klijent može da zatraži i dodatnu potvrdu o registraciji.

Ovaj dokument izdaje Registar u Delaveru i često je vrlo koristan klijentima prilikom identifikacije kod raznih institucija u zemljama van Sjedinjenih Američkih Država.

Ova potvrda nije deo registracije/preregistracije broda u registru brodova Države Delaver i izdaje se samo na zahtev klijenta uz dodatnu naknadu.

Cena registracije varira u zavisnosti da li se brod/jahta registruje na 1 ili 3 godine kao i od dužine broda. Za specifikaciju troškova, molimo Vas da nas kontaktirate kroz kontakt formu sa navedenom dužinom broda/jahte i periodom na koji želite da se izvrši registracija.

Otvaranje offshore bankovnog računa

Nudimo Vam uslugu asistiranja pri otvaranju bankovnog računa. Za više informacija molimo Vas da posetite našu stranicu Bankovni računi.
UTISCI KLIJENATA

Šta naši klijenti misle o saradnji sa nama

Pružanje usluga našim klijentima, uključujući korporacije, privatne kapitalne kompanije, vladine organizacije, za nas predstavlja privilegiju.

Saznajte šta još možemo da učinimo za vas…