Coat of arms of Malta

Deschiderea unei companii offshore în Malta

ÎNFIINȚAREA SOCIETĂŢII

Înființarea unei companii offshore în Malta

O societate cu răspundere limitată poate fi înființată în Malta în scopul desfășurării activităților comerciale atât în ​​Malta, cât și la nivel internațional, indiferent dacă acele activități sunt legate de tranzacționare sau deținere.

În conformitate cu legislația malteză, companiile înmatriculate în Malta sunt considerate „rezidenți și domiciliați în mod obișnuit” și, indiferent de locul în care se află conducerea și controlul său, compania ar fi impozitată pe venit și câștiguri impozabile în Malta la nivel mondial.

Impozitele

Impozitele în Malta

Cota impozitului pe profit în Malta este de 35%. Malta oferă o rambursare a impozitului, 6/7 din impozitul maltez plătit pe profiturile distribuite. Pentru a putea beneficia de rambursarea impozitului, profiturile trebuie distribuite fie proprietarului nerezident, fie unui holding maltez care este deținut în totalitate de nerezident.

Sistemul de rambursare a impozitelor din Malta este unic în Europa și este extrem de atractiv pentru oamenii de afaceri internaționali care doresc să minimizeze scurgerea impozitelor corporative într-o locație centrală, aproape de Europa, Africa și Orientul Mijlociu.

Cota de TVA în Malta este de 18%, prin urmare, la emiterea facturilor, companiile malteze trebuie să aibă TVA de 18% adăugat și declarat.

Reținerea la sursă – Ceea ce este în plus atractiv pentru companiile străine este că Malta nu percepe impozit reținut la sursă pe dividendele plătite acționarilor.

CONTRACT DE DUBLĂ IMPOZITARE

Malta a semnat un acord de dubla impunere cu următoarele țări:

TAXELE ÎN MALTA

Impozitul principal

Impozitul principal și alte stimulente fiscale pot fi enumerate după cum urmează:

Companiile din Malta sunt impozitate cu o cotă de 35% (nu se percepe nici o taxă la nivel provincial sau municipal). Cu toate acestea, aplicarea scutirilor de participare, a sistemelor de imputare integrală și a sistemelor de rambursare are ca rezultat, de obicei, o cotă efectivă de impozitare malteză de aproximativ 0-5%.

Malta offshore company

PAȘI IN INFIINȚAREA COMPANIEI

Care sunt pașii pentru înființarea unei companii în Malta

Pentru a începe procedura de înființare a unei companii în Malta, este necesar:

Încît societate este cu acționar direct sau persoană juridică, este necesară depunerea documentației suplimentare:

  • M&A
  • Certificat de bună stare
  • Lista directorilor și proprietarilor
  • Copi ale pașaportului directorului legalizate
  • Ultimele rapoarte financiare

Nu există un director nominalizat în Malta. Vă rugăm să rețineți că compania trebuie să aibă un director și un „funcționar cheie”.

Acționar nominalizat – cunoscut în Malta ca acționar fiduciar

Deschiderea unui cont bancar

Pentru Malta IBC vă putem ajuta și să deschideți un cont bancar. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați pagina noastră de conturi bancare.

LISTA DE PREȚURI

LISTA DE PREȚURI

Prețul depinde de tipul de serviciu pe care doriți să îl utilizați

Află ce altceva putem face pentru tine…

IMPRESII CLIENT

Ce cred clienții noștri despre cooperarea cu noi

Servirea clienților noștri, inclusiv corporații, firme de capital privat, organizații guvernamentale, este un privilegiu pentru noi.

Sunați-ne și vom începe procesul de deschidere a unei companii astăzi sau programați o consultație dacă aveți îndoieli

FORMULAR DE CONTACT

Pentru mai multe informații s-au să faceți o comandă, vă rugăm să completați următoarele: