Coat of arms of UAE

Otvaranje offshore tvrtke u UAE (United Arab Emirates)

PREDNOSTI

Prednost osnivanja tvrtke u UAE:

KORACI U OSNIVANJU TVRTKE

Koji su koraci za osnivanje tvrtke u Ujedinjenim Arapskim Emiratima

Kako bi se pokrenuo postupak osnivanja tvrtke u UAE, potrebno je:

Otvaranje bankovnog računa

Za UAE IBC također vam možemo pomoći pri otvaranju bankovnog računa. Za više informacija posjetite našu stranicu Bankovni računi.

CIJENIK

CIJENE USLUGA

Cijena ovisi o vrsti usluge koju želite koristiti

Saznajte što još možemo učiniti za vas…

PITANJA

Često postavljana pitanja

Ujedinjeni Arapski Emirati je federativna država obali Perzijskog zaljeva. Nalazi se na istoku Arapskog poluotoka u jugozapadnoj Aziji. UAE se sastoji od 7 Emirata. Ras al-Khaimah (RAK) se nalazi u sjevernom dijelu UAE i lociran je na manje od 100 km od Dubaija, najvećeg grada u UAE.

UAE je federacija i na čelu na svakog Emirata se nalazi Emir. Federacijom upravlja Vrhovno vijeće koga čini 7 Emira. Sve nadležnosti koje nisu povjerene Vrhovnom vijeću su prepuštene samim Emiratima.

Registar u UAE dozvoljava stranim investitorima da registriraju off-shore tvrtke bez potrebe da fizički budu zastupljene u UAE. Mnoge jurisdikcije se smatraju poreznim rajevima, dok UAE, iako ima sve pogodnosti i nultu stopu poreza, ipak ima status ozbiljne države sa razvijenom ekonomijom.

Emirat Ras al-Khaimah (RAK) je od 2006. godine regulirao poslovanje off-shore kompanija unutar RAK zone slobodne trgovine (RAKFTZ) što omogućava stranim investitorima da slobodno posluju diljem svijeta uz pomoć tvrtke registrirane u UAE, bez obveze plaćanja poreza. Jedino ograničenje koje UAE tvrtke imaju jeste da nije dozvoljeno trgovanje s drugim tvrtkama registriranim u UAE. Ukoliko je to glavni cilj klijenta, u tom slučaju je neophodno formirati drugačiji vid tvrtke u UAE.

U UAE ne postoji porez na korporativnu i kapitalnu dobit i nema PDVa (osim u slučaju da se tvrtka bavi proizvodnjom nafte). Također, UAE nema ugovore o razmjeni poreznih informacija s drugim zemljama.

Nominirani servis se sastoji od nominiranog direktora i shareholdera. Korporativni i privatni nominirani servis je dostupan u UAE.

Tvrtke u UAE imaju obvezu internog knjigovodstva i to na razdoblje od 7 godina. Tvrtke nisu u obvezi podnositi financijske izvještaje niti provoditi reviziju.

  • Potvrda o inkorporaciji
  • Deklaracija o postavljanju ravnatelja
  • Potvrda o akcijama
  • Potvrda o odgovornosti
  • M & AA
  • Rezolucija upravnog odbora

UAE vlasti u potpunosti štite privatnost direktora i vlasnika tvrtki. Također, UAE nije potpisnik ni jednog ugovora o razmjeni poreznih informacija.

Tvrtka ne smije u svom nazivu sadržavati sljedeće riječi: “bank”, “insurance” I “reinsurance”. Naziv tvrtke mora se završava na “LTD” ili “LIMITED”.

Za tvrtke u UAE možemo asistirati prilikom aplikacije za otvaranje računa u UAE, ali i diljem svijeta. Banke sa kojima surađujemo su pouzdane financijske institucije s velikim iskustvom u otvaranju i upravljanju, kako privatnih, tako i korporativnih računa. Naši klijenti imaju odličnu korisničku podršku, online bankarstvo, VISA i Master kartice, kao i druge usluge, kao što su factoring, transfer valuta, štedni račun i druge specijalozirane usluge banke.

DOJMOVI KUPACA

Što naši kupci misle o suradnji s nama

Služiti našim klijentima, uključujući korporacije, privatne investicijske tvrtke, vladine organizacije, za nas je privilegija.

Nazovite nas i već danas ćemo započeti proces pokretanja poslovanja ili zakažite konzultacije ako imate bilo kakvih nedoumica

Poruka

Pišite nam