Coat of arms of Estonia

Otvaranje offshore tvrtke u Estoniji

OSNIVANJE TVRTKE

Osnivanje tvrtke sa statusom e-Residency

Estonija je prva zemlja koja nudi E-Residency – digitalni identitet koji izdaje vlada i status koji omogućuje pristup transparentnom poslovnom okruženju u Estoniji. Poduzetnici sa stečenim E-Residency statusom mogu osnovati tvrtku u Estoniji sa sjedištem u EU i upravljati njenim poslovanjem potpuno online, s bilo kojeg mjesta u svijetu. Našim klijentima pomažemo u podnošenju zahtjeva za dobivanje E-Residency statusa te se svakom vlasniku, dioničaru i članu uprave savjetuje da steknu e-Residency status, nakon čega se osniva tvrtka. Prosječno vrijeme za dobivanje E-Residency statusa je 6 do 8 tjedana.

PRAVNI UVJETI

Pravni zahtjevi

POREZ NA DOHODAK

Porez na dobit poduzeća

Porez na dobit poduzeća iznosi 0% ako se ne isplaćuju dividende. Porez na dobit, odnosno kod isplate dividende iznosi 20%.

Računovodstvo nije obavezno, ali se preporučuje, revizija nije potrebna. Kada tvrtka postane obveznik PDV-a, računovodstvo se mora voditi mjesečno.

Standardna stopa PDV-a je 20%.

Estonia company register
KORACI U OSNIVANJU TVRTKE

Koji su koraci za osnivanje tvrtke u Estoniji

Da bismo započeli proceduru osnivanja tvrtke u Estoniji, potrebno je:

Otvaranje bankovnog računa

Za Estonia IBC također vam možemo pomoći pri otvaranju bankovnog računa. Za više informacija posjetite našu stranicu Bankovni računi.

CIJENIK

CIJENE USLUGA

Cijena ovisi o vrsti usluge koju želite koristiti

Saznajte što još možemo učiniti za vas…

DOJMOVI KUPACA

Što naši kupci misle o suradnji s nama

Služiti našim klijentima, uključujući korporacije, privatne investicijske tvrtke, vladine organizacije, za nas je privilegija.

Nazovite nas i već danas ćemo započeti proces pokretanja poslovanja ili zakažite konzultacije ako imate bilo kakvih nedoumica

Poruka

Pišite nam