O nama

O nama

O nama

WWW.OFF-SHORE.NET je usluga tvrtke Euro Commerce LLC, registrirane u Delawareu, SAD. Euro Commerce LLC je tvrtka za pružanje offshore usluga, specijalizirana za procese osnivanja offshore tvrtki.

Usredotočeni smo na visoko personalizirani stil korisničke usluge i razumijemo da iza svake poslovne strukture stoje snovi i težnje. Pojedinačna pitanja i nedoumice kupaca za nas su važni i posebni te ih tako i tretiramo. Pronalazimo offshore rješenja za naše klijente u mnogim aspektima procesa razvoja, kao i procesa podrške.

0
Godina iskustva
0 +
Registrirane tvrtke
0 +
Zadovoljnih klijenata širom svijeta
0 +
Profesionalaca u timu
O nama

Malo o našem direktoru

Aleksandar Dobromirov, Offshore Financial Expert, Company formations & Management, Investment consulting

Možete ga kontaktirati putem kontakt forme na našoj web stranici ili se s njim povezati na Linkedin

Aleksandar Dobromirov cijenjeni je i obrazovan stručnjak u području osnivanja offshore tvrtki. S 25+ godina iskustva i dubokim razumijevanjem suptilnosti uključenih u osnivanje offshore tvrtki, istaknuo se kao tražen savjetnik i konzultant za pojedince i organizacije koje žele proširiti svoje poslovanje na nova i potencijalno profitabilna tržišta.

Osnivanje offshore tvrtke može biti složen i izazovan proces, koji zahtijeva duboko poznavanje pravnih, financijskih i regulatornih zahtjeva zemlje ili zemalja u kojima će tvrtka poslovati. Tu je Aleksandar Dobromirov izvrstan, budući da ima bogato iskustvo u pomaganju klijentima da plove ovim složenim vodama. Tijekom svog života i karijere Aleksandar je živio u Srbiji, Mađarskoj, Grčkoj, Izraelu i Austriji.

Jedan od ključnih čimbenika koji razlikuje Aleksandra Dobromirova od njegovih kolega je njegova sposobnost da razumije jedinstvene potrebe svakog svog klijenta. On ulaže vrijeme kako bi saslušao njihove ciljeve, procijenio njihovu financijsku situaciju i radio s njima na stvaranju prilagođenog rješenja koje će im pomoći da ostvare svoje ciljeve. Također, ima snažnu mrežu kontakata i partnerstva s provjerenim stručnjacima iz različitih područja poput računovodstva, prava i bankarstva, što mu omogućuje pružanje cjelovitih i jedinstvenih usluga svojim klijentima.

Još jedno područje u kojem se Aleksandar Dobromirov ističe je sposobnost stalnog educiranja te praćenja i usvajanja najnovijih promjena i razvoja u svijetu osnivanja offshore kompanija. Pravni i regulatorni krajolik u ovom području neprestano se mijenja, a on je uvijek na čelu tih promjena, što osigurava da njegovi klijenti dobiju najažurnije i najtočnije savjete i smjernice.
Osim svojih tehničkih vještina, Aleksandar Dobromirov poznat je po izvanrednoj službi za korisnike i predanosti njima. Uvijek je dostupan za odgovore na pitanja i pružanje podrške te će učiniti sve što je potrebno kako bi osigurao da su njegovi klijenti potpuno zadovoljni uslugom koju primaju.

Zaključno, Aleksandar Dobromirov je stručan i obrazovan stručnjak u području osnivanja offshore tvrtki. Njegova kombinacija tehničkih vještina, korisničke službe i dubokog razumijevanja potreba njegovih klijenata čini ga izvanrednim savjetnikom i konzultantom te pouzdanim partnerom za one koji žele proširiti svoje poslovanje na nova i potencijalno profitabilna tržišta.

RJEŠENJA

Naša rješenja

Uz mnoga gotova rješenja za smanjenje troškova, omogućujemo klijentima da po vlastitom nahođenju odaberu među mnoštvom pouzdanih pružatelja usluga. Naša ideja je da troškovi osnivanja poduzeća budu fiksni, predvidivi i pristupačni. Naši klijenti trebaju dobiti punu vrijednost usluge za svoj novac. Naša struktura provizija i naknada potpuno je transparentna, lako razumljiva i bez ikakvih iznenađenja u usporedbi s drugim tvrtkama, našim konkurentima, od kojih neke pokušavaju sakriti pravu strukturu svojih naknada.

Doživotna korisnička podrška više je od samog osnivanja tvrtke i znači iskusnog, obrazovanog, iskusnog prijatelja koji je tu da odgovori na svako vaše pitanje i da vlasnicima tvrtki donese ispravne odluke. S modernom infrastrukturom, naše offshore mjesto radi kao virtualna dopuna potrebama naših klijenata, pružajući usluge 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu.

Euro Commerce doo je registriran 2001. godine pod matičnim brojem #: 33623-95

Saznajte što još možemo učiniti za vas…