Investicije u plemenite metale

PLEMENITI METALI

Možemo vam ponuditi uslugu trgovanja plemenitim metalima.

Možete kupovati, prodavati, skladištiti i isporučiti plemenite metale kao sto su zlato, srebro, paladijum i platina, u obliku poluga ili kovanica. Poslednje cene trgovanja se redovno ažuriraju. Za transakcije od ili ispod USD 5000 naplaćuje se fiksna naknada. Pre kupovine metala, lični ili poslovni bankovni račun je potrebno otvoriti sa deponovanim sredstvima na računu raspoloživim za kupovinu.

Vlasništvo nad plemenitim metalima može da zaštiti Vašu imovinu od inflacije (nestabilnosti papirnih valuta).

investing in precious metals
investing in precious metals
SKLADIŠTENJE

Skladištenje i isporuka poluga i kovanica

Plemeniti metali su skladišteni u licenciranim i bezbednosnim trezorima u Švajcarskoj. Trezori su osigurani od prevara, prirodnih katastrofa i pljački. Naknade za skladištenje se obračunavaju mesečno kao procenat od trzišne vrednosti plemenitih metala. Naknada za skladištenje se obračunava tekućeg meseca za prethodni mesec, prema vrednosti metala prvog dana u mesecu.

Isporuka poluga i kovanica je moguća bilo gde u svetu i bilo kada i podložna je plaćanju troškova tranzita i poreza u zemlji krajnjeg odredišta.

Saznajte šta još možemo da učinimo za vas…

UTISCI KLIJENATA

Šta naši klijenti misle o saradnji sa nama

Pružanje usluga našim klijentima, uključujući korporacije, privatne kapitalne kompanije, vladine organizacije, za nas predstavlja privilegiju.