Ulaganja u plemenite metale

DRAGOCJENI METALI

Možemo Vam ponuditi uslugu trgovanja dragocjenim metalima.

Možete kupovati, prodavati, pohranjivati ​​i isporučivati ​​plemenite metale kao što su zlato, srebro, paladij i platina, u obliku poluga ili kovanica. Najnovije cijene trgovanja redovito se ažuriraju. Fiksna naknada naplaćuje se za transakcije od ili ispod 5000 USD. Prije kupnje metala potrebno je otvoriti osobni ili poslovni bankovni račun s položenim sredstvima na računu dostupnom za kupnju.

Posjedovanje plemenitih metala može zaštititi vašu imovinu od inflacije (nestabilnosti papirnatih valuta)

investing in precious metals
investing in precious metals
SKLADIŠTENJE

Skladištenje i dostava poluga i kovanica

Plemeniti metali pohranjeni su u licenciranim i sigurnosnim trezorima u Švicarskoj. Trezori su osigurani od prijevare, elementarnih nepogoda i pljački. Naknade za skladištenje se obračunavaju mjesečno kao postotak tržišne vrijednosti plemenitih metala. Ležarina se obračunava u tekućem mjesecu za prethodni mjesec, prema vrijednosti metala na prvi dan u mjesecu.

Dostava poluga i kovanica moguća je bilo gdje u svijetu u bilo koje vrijeme i podložna je plaćanju troškova prijevoza i poreza u zemlji krajnjeg odredišta.

Saznajte što još možemo učiniti za vas…

DOJMOVI KUPACA

Što naši kupci misle o suradnji s nama

Služiti našim klijentima, uključujući korporacije, privatne investicijske tvrtke, vladine organizacije, za nas je privilegija.