Întrebări

Întrebări

Probleme frecvente OFFSHORE

IBC (Compania Internațională de Afaceri) este o formă tipică a unei companii offshore. IBC a fost exceptată de la toate obligațiile fiscale, însă are și interdicția de a efectua activitatea în jurisdicția în care se efectuează înregistrarea. Acest tip de companie este utilizat în principal pentru a oferi servicii profesionale offshore, comerțul internațional și diverse tipuri de investiții și protecția averi.

Societatea cu Răspundere Limitată – este o entitate juridică din Statele Unite. Societatea cu Răspundere Limitată este responsabilă pentru obligațiile sale cu toatăavere sa; membrii nu răspund la obligațiile societății, ci suportă riscul operațiunilor societății până la valoarea depozitelor introduse în societate; executarea judiciară nu poate fi executată pe proprietatea personală, privată a unui membru pe care nu a intrat-o în companie și, în acest sens, răspunderea sa este limitată numai la proprietatea societății.

Limitarea responsabilitați este un concept bazat pe responsabilitatea personală a unui individ, membru individual al unei entități juridice. Responsabilitatea individuală a unui membru pentru orice datorie sau obligație a societății nu există, compania este cea responsabilă în fața legii.

Odgovor na ovo pitanje zavisi od jurisdikcije za koju ste se odlučili. Molimo Vas da pogledate pregled uslova svake jurisdikcije koju imamo u ponudi.

Există mai mulți factori care fac o jurisdicție individuală mai mult sau mai puțin adecvată pentru dezvoltarea afacerilor offshore: neutralitatea politică, stabilitatea financiară, politica implementare a comerțului liber, gradul în care sistemul de stat interferează cu activitățile comerciale ale companiei, sistemul fiscal. În plus față de aceste câteva elemente, o condiție importantă este limba oficială, care este în uz, calitatea sistemelor de telecomunicații, disponibilitatea și varietate de servicii profesionale … Sistemul bancar și nivelul de confidențialitate al informației bancare sunt, de asemenea, un factor important pentru alegerea unei jurisdicții.
Noi vă putem oferi consultări de acest tip. Trebuie doar să ne livrați informațiile necesare: tipul de afacere, o idee de unde a-ți dori să dezvoltați afacerea și cu care țări intenționați să faceți afaceri, ce așteptări aveți de la aceste afaceri…

O competență de dorit ar trebui să fie neutrală din punct de vedere politic, o politică de comerț liber, care nu interferează cu activitățile comerciale ale societăților stabilite acolo, și să ofere asigurări rezonabile privind confidencialitatea personală și corporativă. Limba, calitatea telecomunicațiilor, fusurile orare, disponibilitatea infrastructurii profesionale și alte aspecte sunt, de asemenea, importante. Cele mai populare jurisdicții au un sistem juridic derivat din țările occidentale și favorizează în mare măsură corporații, care nu sunt rezidenți ale acestor. Trebuie să existe un angajament solid față de protecția proprietății private și promovarea comerțului internațional. Majoritatea centrelor financiare internaționale moderne oferă servicii și produse disponibile prin reglementări guvernamentale. Din acest motiv, anumite jurisdicții fiscale au reputații care pot sau nu pot fi adevărate astăzi, în timp ce altele au probleme legate de confidențialitate, confidențialitate sau reguli specifice de informare. Regulile și reglementările bancare se modifică și vor avea un impact asupra jurisdicției pe care o alegem. Aveți nevoie de o infrastructură modernă de afaceri și de comunicații cu taxe moderate. Nu trebuie să investiți sau să vă conduceți afacerea din aceeași țară în care vă banchetați. Alegem „cel mai bun” dintre fiecare pentru clienții noștri. Ne menținem la curent cu toate dezvoltările jurisdicțiilor din întreaga lume și avem relații cu instituții, consultanți juridici și consultanți din întreaga lume. Fiecare entitate pe care o formăm este adaptată scopurilor și tranzacțiilor fiecărui client și vă sfătuim cu privire la strategii și soluții.

Pentru a vă înregistra firma offshore, trebuie doar să ne livrați setul de documente și informațiile de care avem nevoie. Vă rugăm frumos să consultați ofertele pentru fiecare dintre jurisdicțiile pe care le oferim.

Paradisul fiscal este termenul care desemnează jurisdicții în lumea afacerilor offshore, unde rata de impozitare pentru fluxul de fonduri din străinătate este scăzută sau zero. Aceste țări au un sistem fiscal foarte flexibil.

Protecția proprietății se referă la un set de acte juridice care protejează proprietatea persoanelor fizice și juridice.

Funcția regizorului desemnat din punct de vedere al naturii este pasivă. Fiecare persoană juridică trebuie să aibă un director, un număr minim predeterminat de directori. Directorul poate fi o persoană juridică și / sau fizică. Numele directorilor și datele lor personale sunt informații care sunt disponibile în anumite circumstanțe publicului. În multe cazuri, proprietarii de afaceri offshore nu doresc să fie desemnați ca directori ai companiilor offshore și, prin urmare, optează pentru acest tip de serviciu. Administratorii desemnați nu au drepturi asupra entității juridice (în prealabil, aceștia primesc aceste drepturi printr-un anumit document care este înaintat proprietarului întreprinderii după înscrierea societății în setul de documente de bază).
Proprietarul inițial al unei afaceri gestionează afacerile companiei cu procuratura generală (această procură, printre altele, este semnată de directorul nominalizat).
Demisia unui director desemnat poate fi făcută oricând, dacă proprietarul afacerii decide să se numească și / sau o altă persoană juridică și / sau fizică pentru directorul companiei.
Semnatarii nominalizați – În multe cazuri, proprietarii unei afaceri offshore nu doresc să fie desemnați ca semnatari ai conturilor bancare offshore și, prin urmare, optează pentru acest tip de serviciu.

Nominovani vlasnik deonica – koristi se za očuvanje tajnosti podataka o vlasniku kompanije. Nominovani vlasnici nemaju nikakva prava nad pravnim licem (unapred se, određenim dokumentom koji se vlasniku biznisa nakon završene registracije kompanije dostave sa osnovnim setom dokumenata, odriču tih prava). U svakom trenutku, vlasnik biznisa može da imenuje drugo lice za Nominovanog vlasnika koji će delovati po instrukcijama vlasnika biznisa.

ctionar nominalizat – folosit pentru păstrarea confidențialității informațiilor despre proprietarul companiei. Proprietarii desemnați nu au drepturi asupra entității juridice (în prealabil li se refuză aceste drepturi printr-un anumit document care este înaintat proprietarului afacerii după încheierea înregistrării companiei cu setul de documente de bază). În orice moment, proprietarul afacerii poate numi altă persoană ca acționa nomilazat care va acționa conform instrucțiunilor proprietarului afacerii.

Acționarul înregistrat este, de fapt, proprietarul real al afacerii și numele lui se află pe certificatul de acțiuni al societății care este înaintat Registrului.

Aceasta este o opțiune extrem de puternică pentru a păstra anonimatul. Informațiile despre proprietarul acțiunilor nu se găsesc pe niciun document și nici nu sunt înregistrate în Registru. Deținerea unui certificat înseamnă proprietatea asupra proprietățiilor sau bunurilor. Cu toate acestea, o problemă majoră poate apărea dacă certificatul intră în mâinile greșite.

Ukoliko odaberete da bankovni račun otvorite uz našu pomoć (označiti ovu opciju u ORDER FORM-u) mi ćemo Vam poslati formulare banke zajedno sa opisom procedure otvaranja.

Setul de documente primite de la noi după stabilire conține toate documentele necesare pentru deschiderea de conturi în băncile cu care colaborăm.
Dacă alegeți să deschideți un cont bancar cu ajutorul nostru (marcați această opțiune în FORMULARUL DE COMANDĂ), vă vom trimite formulare bancare împreună cu o descriere a procedurii de deschidere.

Apostil overa služi kao garancija svakoj instituciji kao potvrda autentičnosti dokumenta. Ovo je izuzetno bitno, pre svega da bi banka prihvatila dokumenta koja od klijenta dobije kao validna.

Autoritatea apostilelor este o garanție pentru fiecare instituție ca o confirmare de autentificare a documentului. Acest lucru este extrem de important, în primul rând, că banca să accepte documentele pe care clientul le primește ca valabile.

Shelf kompanije su gotove, već formirane kompanije, koje su istog trenutke kada se ukaže potreba, dostupne klijentima.

Contul de comerciant vă permite să primiți plăți din carduri de credit și de debit de la clienții dvs. Cont de comerciant face leagătura între afacearea dvs. banca și procesorul de plată, astfel încât banii sunt transferați contul bancar dvs. care este legat de procesor.
După deschiderea contului de comerciant, obțineți un număr de identificare (Număr ID comerciant sau MID), care este apoi legat de fiecare tranzacție de pe site-ul dvs.