Parteneriate scoțiane cu răspundere limitată

Parteneriate scoțiane cu răspundere limitată

Parteneriate scoțiane cu răspundere limitată - identitatea partenerilor devine publică

Guvernul Regatului Unit a introdus o nouă legislație care extinde cerințele de înregistrare pentru proprietarii finali ai societăților în pateneriat scțian cu răspundere limitatăși a anumitor societăți în general scoțiane.

Reglementările privind partenerii semnificativi care controlează în parteneriatele scoțiene (2017) au intrat în vigoare luni, 26 iunie. Cele două clauze urmează să intre în vigoare la 24 iulie 2017, inclusiv o modificare la Legea din 1907 privind parteneriatele în parteneriatele cu răspundere limitată din Scoția.

Scottish Partnerships va aduce aceste companii în conformitate cu alte companii din Marea Britanie, solicitându-le să dezvăluie identitatea proprietarilor lor finali în termen de 28 de zile. Dacă aceste termene nu sunt respectate, aceste parteneriate se vor confrunta cu o amendă zilnică de până la 500 de lire sterline.

Legea societăților cu răspundere limitată din 1907 a fost modificată și se aplică noi reglementări. Din 24.07.2017 Acestea vor afecta toate parteneriatele în comandită din Scoția.

Actul modificat poate fi găsit AICI.

Află ce altceva putem face pentru tine…