Škotska partnerstva sa ograničenom odgovornošću

ŠKOTSKA PARTNERSTVA SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU

Škotska partnerstva sa ograničenom odgovornošću – identitet partnera postaje dostupan javnosti

Vlada Velike Britanije je uvela novu zakonsku regulativu koja proširuje zahteve za registraciju krajnjih vlasnika škotskih partnerstava sa ograničenom odgovornošću i određenih škotskih generalnih partnerstava.

Zakonodavna regulativa o registrovanju partnera sa značajnom kontrolom u škotskim partnerstvima (2017), stupila je na snagu u ponedeljak, 26. juna. Dve klauzule bi trebalo da stupe na snagu 24. jula 2017. godine, uključujući i dopunu Zakona o ograničenom partnerstvu 1907. u vezi sa škotskim ograničenim partnerstvima.

Škotska partnerstva će ove kompanije dovesti u saglasnost i ravnotežu sa drugim kompanijama u Velikoj Britaniji, tako što će od njih zahtevati da otkriju identitet svojih krajnjih vlasnika u roku od 28 dana. Ukoliko se ne ispoštuju navedeni rokovi, ova partnerstva će se suočiti sa dnevnom novčanom kaznom do 500 funti.

Zakon o ograničenim partnerstvima iz 1907. godine je izmenjen i primenjuju se novi propisiOd 24.07.2017. Oni će uticati na sva škotska partnerstva sa ograničenom odgovornošću.

Izmijenjeni akt se može naći OVDE.

Saznajte šta još možemo da učinimo za vas…